Benita vroeg mij om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik vind het best spannend en vooral: wat vindt een ander van ons huis? Als ik de binnenkijkers bekijk, zie ik van die prachtige foto’s voorbij komen en ben ik best wel benieuwd wat voor reacties wij zullen krijgen. Ook omdat we nog volop bezig zijn met de overgang van een landelijk naar een robuust interieur.

Mijn naam is Marian Matthijs en ben 50 jaar oud. Ik ben al 28 jaar getrouwd met Werner. We hebben twee kinderen; Roy van 27 en Arjen van 21. Beiden zullen op korte termijn het ouderlijk huis gaan verlaten. We wonen in een twee onder een kap woning in Oostburg (Zeeuws Vlaanderen) waar we al 18 jaar met veel plezier wonen. Mijn beroep is verzorgende IG op een woongroep bij dementerende ouderen. Mijn man is beroepsmilitair geweest bij de Koninklijke Marine en is nu sinds enkele jaren met de FLO.

Sinds een half jaar zijn we veranderd van een landelijk brocante interieur naar sober en robuust, wat ons zeer goed bevalt. De salontafel, eetkamertafel en side table komen van Robuust Interieur in Hendrik Ido Ambacht, een adres waar we graag komen. Mijn man en ik vinden het beiden leuk om stoere en sobere woonwinkels te bezoeken.

De slaapkamer is nog landelijk en brocante maar zal in de toekomst vast ook een stoerder uiterlijk krijgen. Het nachtkastje komt van een antiekzaak en het ladekastje is van mijn opa geweest, wel werd alles wit geverfd. Onze badkamer is strak; alles is van Villeroy & Boch.

Eerste prioriteit is een nieuwe houten, antracietgrijze keuken, waar we volgend jaar naar willen kijken en een nieuwe houten vloer of plavuizen. De keuken is aan verandering toe en past niet meer bij deze stijl, daarom maar een enkele foto van de keuken.

Veel kijkplezier!

Benita, dankjewel dat we mee mochten doen.

Groeten Marian.

Vuurtoren Zeeland

Raam met luiken taupe

Voordeur taupe

Lichte landelijke keuken

Eethoek sober landelijk Hoffz lamp

Sober landelijk interieur

TV kast landelijk

Binnenkijken landelijk interieur

Sober stoer interieur

Stoer sober interieur

Kruk kruik dadeltak

Olijfbak asparagus

Binnenkijken landelijk interieur

Kruk vachtje kandelaar

Kast landelijke stijl

Nepalese vaas

Leren bank landelijk interieur

Badkamer Villeroy en Boch

Badkamer Villeroy en Boch

Slaapkamer landelijk brocante

Slaapkamer landelijk brocante

Witte antieke kast brocante

Wit brocante nachtkastje

Fotolijstjes nachtkastje

Slaapkamer landelijk brocante

Buxus landelijke tuin

Landelijke voortuin

Landelijke voortuin

Buxus landelijke tuin

Duiventil landelijke tuin

Hondje met roze jasje

Marian op Instagram: Germaine_mary.

BewarenBewaren

BewarenBewaren