Binnenkijken bij Ruth

Zoals velen van jullie was ook ik blij verrast toen Benita mij onlangs vroeg om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Natuurlijk zei ik meteen volmondig ‘JA!’ en ging ik zo gauw mogelijk aan de slag met het maken van foto’s. Zelf vind ik het altijd erg leuk om binnen te kijken bij anderen en ik laat jullie dan ook graag mijn eigen huis zien.

Verhuisd
Eerst zal ik me even aan jullie voorstellen: mijn naam is Ruth (26) en ik woon samen met mijn man Gertjan (25) in een prachtig dorpje in het noorden van Nederland. Afgelopen zomer hebben wij een twee-onder-één-kap woning gekocht in een rustige woonwijk, waar we nu bijna alweer een half jaar met veel plezier wonen. Daarvoor woonden we zo’n drie jaar in een klein appartement op de derde verdieping. We waren net getrouwd toen we het kochten en hebben genoten van deze fijne starterswoning. Maar toen dit mooie huis in de perfecte woonwijk op ons pad kwam, hebben we niet lang getwijfeld en zijn we er meteen voor gegaan!

Landelijk sober
Wij houden van de landelijke, stoere en sobere stijl en hebben dit al zoveel mogelijk doorgetrokken in ons nieuwe huis. Als múst wou ik beneden geen witte muren hebben, dus hebben mijn man en ik dit in de prachtige en warme grijze kleur ‘Corno’ van Carte Colori geverfd (krijtverf). De wanden in de keuken zijn gedaan in de kleur ‘Moss’ van Painting The Past (krijtverf). In het appartement had ik werkelijk álles van Rivièra Maison, zoveel zelfs dat mijn man de naam van het merk soms niet meer kon aanhoren! :) Maar daar heb ik nu bijna alles van verkocht, op de meubels en enkele accessoires na. Het stoere merk Hoffz spreekt ons nu veel meer aan. Ik heb natuurlijk nog een héél lang verlanglijstje klaarliggen om ons huis meer in de Hoffz sfeer te creëren (zoals een grote robuuste servieskast, een meerpaal met kruik, de schijfjes lampen van Hoffz, etc.), maar alles op zijn tijd zullen we maar zeggen.

Kerstinspiratie
We zijn nu bijna halverwege december, dus zie je wat kerstdecoratie op de foto’s. Laatst hebben mijn man en ik voor het eerst een échte Nordmann kerstboom gehaald en wat zijn we er blij mee! Het kost even wat moeite, maar dan heb je ook wat! Ik laat jullie verder ook wat plaatjes zien van onze mooie badkamer waar we echt heel blij mee zijn. Deze zat erin toen we het huis kochten en is gelukkig helemaal naar onze smaak. Ik heb naast de badkamer niet echt foto’s van de bovenverdieping omdat ik deze verdieping later nog eens wat meer wil aankleden in de stoere, sobere stijl.

Wonen Landelijke Stijl
Mijn inspiratie haal ik vooral uit het prachtige woonblad Wonen Landelijke Stijl en op Instagram natuurlijk! Wat komen er toch prachtige plaatjes van droominterieurs voorbij!

Graag wil ik Benita bedanken dat ik hieraan mocht meedoen en ik wens jullie veel kijkplezier!

Groetjes,

Ruth.

Kapstok stoer sober hal

Kapstok landelijk sober hal

Keuken met kookeiland landelijke stijl

Eethoek Riviera Maison

Kapstok met zinken blikken

Linnen poster keuken

Krijtbord toef met touw

Eettafel met oorfauteuils Riviera Maison

Riviera Maison oorfauteuil krijtbord groene toef

Keuken met kookeiland sober landelijk

Eethoek Riviera Maison

Windlicht koffieboontjes mokken keuken

Binnenkijken landelijk interieur

Olijfbak linnendoek dadeltak mos

Olijfbak mos kersthanger Hoffz

Houtkachel kerstboom in rieten mand

Rieten kerstbal

Kerstboom rieten klokjes landelijke stijl

Houten bak mosballen windlichtje bubbelglas

Houten bak linnen doek kersthangers roest

Salontafel houten olijfbak

Kerstballen dennengroen windlicht linnen doek

Binnenkijken kersthuis landelijke stijl

Toef linnen doek oude deur

Sobere mos kerstboompjes windlicht

Hertenkop met mos op vensterbank

Schaal met grijze kerstballen

Kerstboom houten ladder bak voor haardhout

Vensterbank kruik met takkenHouten luik met groene toef eikels van touw

Ossenoog spiegel hal

Badkamer landelijke stijl

Hoekbad landelijke stijl

Stenen ram op vensterbank

Voel je vrij om mij te volgen op Instagram: Ruth Straat.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 reacties

 1. Koosje Ros schreef:

  Hoi Valer
  Wat een leuke inrichting Valery,

  Mag ik vragen waar je het wandkleed van coffee menu gekocht heb,

  M.vr.gr.
  Koosje Ros

 2. Annet schreef:

  Wouw super leuk om de binnenkijker van mijn nichtje even langs te zien komen! Ziet er super mooi uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.