Binnenkijken bij Valery

Heel verbaasd was ik toen Benita mij vroeg of ik wilde meedoen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik heb wel eventjes getwijfeld maar omdat ik het zelf ook altijd heel erg leuk vind om bij andere mensen binnen te kijken, vond ik dat ik dan toch niet kon achterblijven.

Mijn naam is Valery en samen met mijn man, zoon, hond en kat woon ik in het Brabantse. Ons huis hebben we iets meer dan 10 jaar geleden gekocht en vervolgens drastisch verbouwd. Alleen de zijgevel en de voorgevel van het huis zijn blijven staan. We hadden bedacht dat het een tienjarenplan zou zijn maar nu, ruim tien jaar verder, moet ik bekennen dat we nog steeds niet helemaal klaar zijn. Dat we steeds weer nieuwe projecten bedenken helpt daar waarschijnlijk ook niet echt aan mee. ;) Hoewel ik stiekem geprobeerd heb om de dingen die nog niet af zijn buiten beeld te houden, durf ik niet te garanderen dat dat helemaal gelukt is.

Het meest recente project is de tuin en die ligt momenteel dan ook aardig op zijn kop. Ook zijn er alweer plannen om misschien toch nog ergens een stukje aan te bouwen…

Voor nu in ieder geval krijgen jullie een kijkje in de huidige situatie. Met de feestdagen in het zicht, ook meteen een paar foto’s met een stukje kerstsfeer. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan deze binnenkijker beleven als ik, wanneer ik bij iemand binnen mag spieken.

Binnenkijken landelijke stijl

Achterkant woning zwarte kozijnen

Houten inbouwkasten eetkamer landelijk

Eetkamer landelijk balkenplafond

Houten kandelaar artisjokken vachtje

Keuken houten schouw landelijke stijl

Olijfbak met kandelaars sober stoerKnoflookstreng keuken schouw

Kandelaar en kerstboom

Plank keuken decoratie

Vensterbank keuken plantje

Planken met serviesgoed keuken

Kerstboompje kandelaars olijfbak

Woonkeuken landelijke stijl

Kerstboompje op aanrecht

Woonkamer open haard landelijke stijl

Houtkachel haard houten tafel landelijk

Werkplek woonkamer spiegel

Sidetable spiegel lamp landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl kerstboom

Kerstboom rood versierd

Kerstboom rood versierd landelijke stijl

Krans vensterbank kandelaars

Toilet landelijke stijl

Slaapkamer zwart grijs landelijk

Vensterbank slaapkamer decoratie

Decoratie slaapkamer

Decoratie vensterbank slaapkamer

Kruik met dadeltak

Zwarte tuinschuur landelijk

Kippenren

Vogels voeren

Valery op Instagram: Valery8604.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

5 reacties

 1. Marion schreef:

  Wat woon je mooi !!! en ook een prachtige buiten… Zo gezellig kippen om het huis .
  Heb er van genoten dank voor het mee genieten
  Groetjes Marion.

 2. Ans v Rooij schreef:

  En jij bent verbaasd? Met zo,n prachtige inrichting en huis supertrots moet je zijn,heb je supermooi ingericht,ga je zeker volgen op instagram

 3. Dédy schreef:

  Wat een heerlijk huis hebben jullie zeg..met prachtige spulletjes ..ik heb genoten om even bij jou binnen te mogen kijken.Groetjes Dédy

 4. Marina schreef:

  Wat was het leuk om bij je binnen te mogen kijken in je huis en buiten.
  Hele fijne feestdagen in je sfeervolle woning.

 5. Mirjam schreef:

  Wat een heerlijke sfeer in je huis. Ik vind je tegeltjes in je keuken geweldig en je kippen helemaal het einde…
  Dankjewel dat we mochten binnenkijken bij je.
  liefs,
  Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.