Binnenkijken bij Celina

Wat een verassing was het toen ik werd gevraagd door Benita of ik een blog wilde schrijven over mijn interieur! Ik, die nergens nee op kan zeggen, zei natuurlijk meteen ‘JA!’ Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Celina, 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Erik en kat Max, in mijn geboortestadje Wijk bij Duurstede.

Ons verhaal begon zo’n 2 jaar geleden toen we ons eerste huis kochten. Poeh, dat bracht nogal wat spanningen met zich mee. Al vanaf het begin van onze relatie (nu inmiddels 10 jaar geleden) waren we bezig met het zoeken naar wat voor woonstijl we beiden mooi vonden. Dat ging niet bepaald zonder slag of stoot want onze smaken lagen ver uit elkaar. Ik maakte me daar af en toe toch echt wel zorgen om en was stiekem een beetje jaloers op mijn moeder die in haar eentje alles lekker zelf kon bepalen!

Nou, daar gingen we dan! 2 kritische mensen, die beide een sterk eigen wil hebben, op zoek naar meubels. Heel veel winkels hebben we afgestruind. Totdat we bij woonwinkel De Bommel Meubelen binnenstapten waar we ons meteen helemaal thuis voelden in een stijlstudio die stoer en landelijk ingericht was. We waren helemaal verliefd. Daarmee begint ons verhaal!

Binnenkijken landelijk interieur

Welkom bij ons thuis! Aan het huis zelf hoefde er niet veel te gebeuren. De prachtige vloer met vloerverwarming hebben we zo overgenomen, het huis had eigenlijk alleen een likje verf nodig. Zoals je ziet liggen er een hoop dierenhuiden. Dat is echt mijn grootste passie die je bijna een verslaving kan noemen. Ik vind het wel belangrijk dat de huiden van dieren komen die een lang en gelukkig leven hebben gehad en haal ze daarom bij K&H koeienhuid decoraties.

Hal landelijke stijl

Mijn groene vingers heb ik van mijn oma! Op elke plek in huis heeft mijn oma wel een plant staan. Ze heeft zelfs een hele cactus familie gestekt! Als ik een vraag heb over welke plant dan ook, dan bel ik gewoon even mijn oma!

Binnenkijken interieur landelijke stijl

Landelijk strak

Plant op boomstam

We hadden eerst een kleur muur uitgekozen die ik bij nader inzien toch echt te bruin vond. Daar kwamen we pas achter toen alles in huis stond. Na een poos heb ik de muur opnieuw geverfd in de kleur Authentic Grey van Flexa. Deze kleur past echt perfect bij de gordijnen en de rest van ons interieur!

Woonkamer grijze muur

Woonkamer landelijke stijl

De vitrinekast heb ik uitgekozen en dat vind ik toch wel echt een pronkstuk in onze huiskamer. Hij is niet zo standaard zoals andere vitrinekasten.

Vitrinekast strak landelijk

Binnenkijken landelijk strak interieur

Vitrinekast strak landelijk interieur

Binnenkijken grijswit interieur

Ik decoreer mijn huis graag met landelijke en stoere accessoires. Zo zie je bijvoorbeeld ook veel schedeltjes liggen, dit is een passie die ik met mijn schoonvader deel. Hij zoekt ze allemaal zelf op in het bos en dat vind ik echt geweldig! Ik mocht een paar exemplaren uit zijn verzameling hebben.

Kruiklamp vensterbank landelijke stijl

Salontafel houten plank hoefijzer schedeltje

Houten plank op vachtje

Olijfbak kruik met Asparagus plant landelijk

Houten krat met wijnflessen

Vanuit de huiskamer loop je de open keuken in. Die is nog niet helemaal naar onze smaak maar nog in een prima staat. Op zijn tijd gaan we de keuken nog verbouwen. Het toilet daarentegen hebben we afgelopen zomer verbouwd, in een sobere betonlook-stijl. Erik heeft alles zelf gedaan, van slopen tot opnieuw opbouwen. We hebben de muren gestuct met beton ciré van het merk Résinence in de kleur Duif.

Keuken strak landelijk interieur

Toilet beton cire

Net zoals de keuken is de badkamer ook nog niet helemaal naar onze smaak en willen we die in de toekomst ook gaan verbouwen.

Kastje met handdoeken badkamer

Badkamer licht landelijk

De slaapkamer is een heerlijke, lichte kamer door de grote raampartij! Aan de wand hangt een spiegel die ik zelf heb gemaakt. Ik houd er heel erg van om creatief bezig te zijn en bedacht deze leuke spiegel die me alleen een spiegel, lijmpistool en wat lijmstaafjes heeft gekost! De plank waar de spiegel tegenaan zit is restafval dat uit onze garage komt en de stukjes hout heb ik allemaal in het bos bij elkaar gesprokkeld.

Slaapkamer strak landelijk

Spiegel lijst van sprokkelhout

Als laatste kom je in onze heerlijk tuin. In de zomer zijn we hier tot in de late uurtjes te vinden. Ik houd erg van tuinieren. Afgelopen voorjaar hebben we de tuin helemaal aangepakt. We hebben allemaal verhoogde borders gemaakt waar planten en vooral veel bloemen in staan, ik ben onwijs blij met onze mooie tuin!

Border met bloemen in landelijke tuin

Roos landelijke tuin

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn verhaal en vooral dat ik jullie heb geïnspireerd. Ik noem het niet mijn huis maar mijn thuis, want dat is het allerbelangrijkste!

Roos landelijke tuin

Ik wil Benita heel erg bedanken voor deze kans!

Lieve groet van mij!

Celina op Instagram: Thuisbij_no5.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

15 reacties

 1. Marina schreef:

  Wat leuk om op deze manier eens bij je binnen te mogen kijken Celina, ik volg je al een tijdje op IG maar nu zie je het huis toch van een andere kant. En wat hebben jullie het leuk! Geniet er maar van samen.
  Net wat je zegt: een huis moet voelen als een thuis.

  Marina wonen_op_21

  • Celina schreef:

   Wat ontzettend lief en erg leuk om dit te lezen. We genieten zeker van ons heeerlijke thuis! Bedankt voor je mooie compliment Liefs!

 2. Karin schreef:

  Celina mooi huis hoor! Leuk om te lezen, je enthousiasme lees je overal. En dan ook nog eens groene vingers. Complimenten

 3. Claudia de Waardt schreef:

  Wat een mooie inrichting! En fris gezicht dat je overal groene planten In huis ziet. Heb ik zelf niet, maar vindt t erg leuk. En je verzameling schedels.. ook leuk. Zelf heb ik een ander interieur, maar erg mooi bij je hoor! Top huis!

  • Celina schreef:

   Wat een leuke en lieve reactie! Helaas kunnen we maar 1 interieur kiezen he. Ik hou ook ontzettend van andere stylen, maar ik kom nog steeds elke dag heerlijk thuis in mijn thuis!

 4. Geesje schreef:

  Echt super mooi Celina. Je hebt van je huis een echt gezellig thuis gemaakt. Complimenten voor de inrichting!

 5. Riet Stam schreef:

  Je hebt een gezellig huis, smaakvol ingericht,
  En niet dat grauwe grijze, wat op het ogenblik in is.

  Je keuken vind ik ook mooi, en je badkamer ook,
  Maar ik ben al 73, toen ik jong was wilde ik ook
  Mijn stempel op het huis drukken.

  Maar geniet ervan, !!!!!

  • Celina schreef:

   Aah lief compliment Riet!! Ja ach, het kan er nog mee door! Zoveel mensen die bij me binnen komen en zeggen, wat een mazzel dat jullie nog zo’n mooie keuken en badkamer hebben. Eigenlijk ben ik dat ook wel! Alles op zijn tijd. Liefs

 6. Annelies schreef:

  Heel gezellig en smaakvol ingericht. En je keuken en badkamer zien er prima uit! Wilde dat die van mij er zo uitzagen. Met accessoires kun je ook heel wat doen.

  Groetjes Annelies

 7. Lize schreef:

  Wat een gezellig en mooi huisje hebben jullie en wat leuk dat je schoonvader schedeltjes zoekt voor je . Ik woon zelf niet ver bij je vandaan(Veenendaal) en ik denk dat ik ook eens wat beter ga zoeken als ik in het bos ga wandelen. Heb je hier nog tips voor?

  Groetjes ,Lize

  • Celina schreef:

   Hi Lize,
   Ik zie nu pas je bericht.. Wat een lief compliment en ja leuk he. Ik bof maar met hem! Wij wonen inderdaad niet ver uit elkaar. Hij zoekt voornamelijk in het bos bij het bosbad daar achter. Bij de tennisbanen. Je moet echt van het pad af gaan en vooral onder bomen. Het is een hele speurtocht altijd, maar als je de tijd hebt en t weer mee dan is dat geen straf natuurlijk! Ik heb echt van alles al. Zelfs konijntjes, een heel gewei van hem reeen. Heel gaaf! Liefs Celina

 8. Marieke schreef:

  Wat een leuk artikel en wat een mooi interieur! Erg gezellig en knus!

  Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.