Binnenkijken bij Kim

Hoi! Wat superleuk dat je even de tijd neemt om bij ons binnen te spieken! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Kim (38), vrouw van Jos (38). Samen hebben we 4 kinderen: zoon Tygo (13), dochter Jane (11), dochter Indy van bijna 8 en zoon Sky van 1. Ook hebben we een dwergpoedeltje Sam en een rosé kaketoe Bibi. Wat een rijkdom hè? De laatste verloskundige die hier was, zei dat het bij ons net Villa Kakelbont is ! :)

Naast het moeder zijn is bezig zijn in ons huisje, mijn grote hobby en passie! Er verandert hier dan ook wel dagelijks wat. Eigenlijk ben ik altijd wel aan het schuiven of oude meubels aan het opknappen. Ik kom dan ook geregeld bij kringloopwinkels of op een rommelmarkt. Heerlijk om te struinen naar oude troep waar een ander niks meer in ziet. Mijn moeder nam mij als kind al mee en het creatief zijn heb ik ook zeker van haar meegekregen.

We wonen in een huurhuis dus helaas zijn het toilet, de badkamer en de keuken standaard. Het is een vrije sector woning en we hopen het in de toekomst misschien te kunnen kopen, of een andere woning in deze buurt! Want dat dit onze plek is, dat weten we wel!  Ik ben zelf namelijk ook opgegroeid in deze buurt en vind het heerlijk om mijn kids hier ook te zien opgroeien.

Het was nog best lastig om foto’s te maken en te kiezen, vooral omdat ik dus zo vaak aan het veranderen ben. :) Maar ik dacht: ‘ik laat het gewoon zien zoals ik ben’. Je ziet dus op de foto’s terug dat hier vaak alles rouleert. Dan staat de bank onder het raam, dan weer in het midden en alles schuift dan weer mee. Er zijn nog genoeg ideeën en wensen. Gelukkig ook maar, want alles al hebben, is ook niet alles hè’? Heerlijk om ergens naar toe te leven! En bezig zijn met mijn interieur zal ik altijd wel.

Ons huis bestaat uit 3 verdiepingen: beneden vind je de hal, een slaapkamer, het toilet, het washok en de garage. In het midden bevinden zich de woonkamer en de keuken met een groot dakterras waar je al vroeg in het jaar in de zon kan zitten. Ik noem het vaak de hemel :) En boven hebben we dan nog 4 slaapkamers. Allemaal onze eigen kamer, kleine maar fijne kamers.

Nou genoeg gekletst. Ik hoop dat jullie genieten van mijn binnenkijker. En ben heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. Benita, heel erg bedankt dat ik mee mag doen! Sinds begin dit jaar ben ik ook op Instagram te vinden, heerlijk om daar mijn passie te delen en inspiratie op te doen. Dus mocht je het leuk vinden dan ben je zeker welkom om mij te volgen ;)

Veel kijkplezier!

Binnenkijken landelijk stoer interieur

Toilet landelijke stijl

Toilet sober stoer

Binnenkijken landelijk interieur

Kralen lamp sober stoer interieur

Vensterbank luiken sober stoer

Kast met kippengaas

Houten plank hyacinten stolp

Groene kast landelijke stijl

Binnenkijken landelijk interieur

Tafeltje kandelaars krans olijfbak

Krans landelijke stijl

Asparagus in Nepalese vaas

Houten bak met kandelaars en spiegel

Nepalese vazen bloemen

Olijfbak stenen ram linnen doek

Emmer linnen doek plant

Decoratie sober stoer

Luiken lepels stenen ram

Hyacinten olijfbak vachtje

Windlicht met hangkandelaar, gipskruidkrans

Wit leren bank landelijk interieur

Sobere houten kandelaar ornament

Grote krans landelijke stijl

Groene kast landelijke stijl

Koffiehoekje aanrecht landelijke stijl

Interieur landelijke stijl

Hondje in houten bak met vachtje

Smal houten bankje, stenen ram en vachtje

Kapstokje met ornament landelijke stijl

Groen tafeltje, witte luiken, landelijke stijl

Hangkandelaar in windlicht

Olijfbak met bloembollen

Slaapkamer landelijke stijl

Kim op Instagram: Huisje Boompje Beestje.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

32 reacties

 1. Dedy schreef:

  Jeetje kim wat heb je een mooi en gezellig huis en sfeervol ingericht❤super ik heb genoten.Groetjes Dedy

 2. Sofie Kleinsman schreef:

  Super mooi huisje, trots op jou Kim op wie je bent en wat je doet

 3. Marina schreef:

  Wat een gezelligheid bij je in huis.
  Ik ben altijd jaloers op mensen die de ruimte hebben om te schuiven met hun meubels, ik kan dat niet.
  Mooi ook om allerlei verschillende stijlen te zien in je huis, brocante, stoere stukken en houten accessoires
  Leuk dat ik bij je binnen mocht kijken Kim.

  Groetjes Marina.
  wonen_op_21

 4. Jose schreef:

  Heerlijke sfeer Kim, ik ga je zeker volgen.

 5. Marion Vermaat Beije schreef:

  Heel moo gedecoreerd! Love je bontje op de bank,later in zijn mandje ;)

 6. Daisy schreef:

  Een woord. Prachtig!!!

 7. Anneke Jacobs schreef:

  Prachtige binnenkijker! Petje af hoor Kim, om met 4 kinderen én de beestjes nog genoeg zin, tijd en inspiratie te hebben om alles zo gezellig aan te kleden.

 8. Dorret Schaaij schreef:

  Heel mooi en sfeervol.

 9. Sjaakje Benninga schreef:

  prachtig om binnen te kijken bij jullie.
  zo zie je maar dat je ook een huur huis super mooi kan inrichten.
  mijn complimenten super gedaan, past precies in mijn straatje.

 10. Agaath Prins schreef:

  Mooi hoor, Kim! Ik volgde je al op IG (het kroontje) en genoot altijd al van je prachtige foto’s! Groetjes!

 11. Geesje schreef:

  Wat gezellig allemaal Kim! Heerlijke binnenkijker bij jou :)

 12. Wendy schreef:

  Hoi Kim,

  Ik vind de kleur op de muur in de keuken erg mooi.
  Weet je toevallig welke kleur het is?

  Groetjes Wendy

 13. lieve schreef:

  wouw wat gezellig, alles net als uit de boekjes, durven jullie wel in de zetel zitten? ik zou het moeilijk hebben om alles zo netjes op hun plaatsje te houden!
  grtjs

 14. Riet Brouwer schreef:

  Wat een enige inrichting!
  Ik wil ook graag een dwergpoedel,kun je mij misschien een adres geven van een kennel?

 15. kitty bakkenes schreef:

  beste kim
  wat een super leuk huis en hartstikke leuk ingericht.zelf ben ik ook altijd bezig om het zo warm en gezellig te maken
  ik heb bij jou weer leuke ideeen opgedaaan
  super
  groet kitty bakkenes

 16. Maria schreef:

  Super leuk huis Kim, het was leuk om bij je binnen te kijken.
  Ik hou van jou stijl,van alles wat veel hout.
  Super leuk!
  Het straalt iets uit,er is warmte in jou/jullie huis.gr Maria

 17. Temmerman Ingrid schreef:

  prachtig interieur je mag gerust eens bij me langskomen om te decoreren hoor!!!Kan je mij evt. eens een adres geven waar ik die kleine luchtertjes die aan de krans hangen kan kopen via web winkel. Vele groetjes en doe zo verder meid!!!!!!

 18. Joyce schreef:

  Het is al een wat oudere post, maar wat een gezellig huis.
  Ik vind die grijze kleur in je woonkamer heel mooi!
  Weet jij toevallig welke kleur dat is?

  • De Wemelaer schreef:

   Hoi Joyce, misschien kun je Kim even op Instagram benaderen met je vraag over de kleur in de woonkamer, want ik denk niet dat ze jouw vraag hier ziet :) De naam van haar Instagram account is: huisje_boompje_beestje_
   Groetjes Benita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.