Binnenkijken bij Chantal

Leuk dat ik mee mag doen met de binnenkijker! Mijn naam is Chantal, 29 jaar en ik woon samen met mijn man Robert in dit huis. Ruim 4 jaar geleden kochten we deze woning om er na 9 maanden flink klussen in te gaan wonen. Het huis dateert uit 1979, dat wordt officieel gezien als een oud huis. Zo zag het er dan ook echt uit toen we het kochten. Maar dat heeft ook veel voordelen. We hebben er echt ons eigen huis van kunnen maken. En sindsdien is het een hobby geworden om lekker bezig te zijn met het interieur. We houden van de landelijke stijl, met een persoonlijke touch. Ik vind het altijd leuk als er persoonlijke dingen terug te vinden zijn in een interieur, zoals foto’s, een souvenir, een zelfgemaakt item of decoratie met een speciaal verhaal erachter. In ons huis hangt bijvoorbeeld een masker uit Indonesië, een wereldkaart en een souvenir van onze huwelijksreis naar Kaapverdië. We houden van reizen en dat zie je dan ook een beetje terugkomen in ons interieur.

Na 3.5 jaar is het wel echt naar mijn zin geworden maar ik vind het nog steeds leuk om dingen te veranderen of bepaalde hoekjes nog wat extra aan te kleden. Ik heb nu de kleur koper gebruikt in de decoratie, maar dat kan zomaar elk moment veranderen als ik erop uit ben gekeken. Ik hou ook van rust in huis en ik probeer altijd een goede balans te vinden tussen rust en gezelligheid. Soms heb ik de neiging om decoratie weg te halen en daardoor wordt het dan weer te kaal. Maar ach, zo blijf ik lekker bezig.

De kleuren die we hebben gebruikt zijn in de basis neutraal. We hebben een combinatie van verschillende taupetinten en warm grijs. De vloer is van natuurlijk hardsteen en is doorgetrokken in de hal en de keuken. Om het een warme uitstraling te geven hebben we voor de muren voor verschillende taupetinten gekozen. De gordijnen zijn dan weer warmgrijs, wat mooi past bij de vloer. Door op elke muur een andere tint te gebruiken en geen wit, is het een heel warm geheel geworden.

Boven hebben we dezelfde kleuren gebruikt, met als vloer een houtlook laminaat. De overloop en slaapkamer zijn heel rustig aangekleed en hier ben ik ook nog wat zoekende in. Ik kijk altijd rond voor leuke landelijke aankleding en doe veel inspiratie op via Instagram!

Het enige wat nog moet gebeuren in huis is de keuken, die is nog in originele staat op de vloer na. De verbouwing hiervan staat voor de toekomst nog op de planning. Ik heb geen uitgebreide foto’s van de tuin, omdat deze voor een deel ook nog onder constructie staat. Dit staat op nr. 1 op onze to do list, zodat we hier in de zomer van kunnen genieten. We zijn eigenlijk altijd wel bezig met een bepaald projectje rondom huis en tuin, daar genieten we van.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn foto’s te bekijken en misschien zelfs wat inspiratie op te doen. Tot op Instagram!

Woning landelijke stijl

Voordeur woning landelijke stijl

Toilet landelijke stijl

Suitedeuren hal

Droogboeket kandelaar

Natuurlijk hardsteen woonkamer

Interieur landelijke stijl

Open haard landelijke stijl

Mand met open haard hout

Hardstenen vloer landelijk

Accessoires landelijke stijl

Open haard natuursteen landelijk

Eethoek landelijke stijl

Kasteeltafel natuurstenen vloer

Schemerlamp naast de bank

Wijn bij de open haard

Vensterbank kruiklamp landelijk

Hal landelijke stijl

Wereldkaart muur overloop

Beton ciré toilet landelijk

Licht onder het bad landelijke stijl

Badkamer aan de slaapkamer landelijke stijl

Boxspring slaapkamer landelijke stijl

Grind langs woning luiken ramen

Luik boven voordeur landelijk

Liefs,

Chantal,
Passievoorsfeer.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 reacties

 1. Else- Kiel- den Dunnen schreef:

  Wat fijn om op jullie leeftijd zo te mogen starten!

  Mooi geheel, gezellig en knus.

  vriendelijke groet,
  Else

 2. metje schreef:

  mooi huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.