Riviera Maison interieur

Binnenkijken bij Michelle en Henry

Hoi iedereen!
Wat ontzettend leuk dat ik ons huis hier mag laten zien. Bedankt Benita voor de uitnodiging. Mijn naam is Michelle (21) en ik woon samen met mijn vriend Henry (23). Wij wonen hier nu net 3 maandjes, overigens ook

Hoi iedereen!
Wat ontzettend leuk dat ik ons huis hier mag laten zien. Bedankt Benita, voor de uitnodiging. Mijn naam is Michelle (21) en ik woon samen met mijn vriend Henry (23). Wij wonen hier nu net 3 maandjes, overigens ook voor de eerste keer dat we samen wonen en uit huis zijn.

We zijn ontzettend blij met onze hoekwoning. Achter het huis hebben een mooie, ruime tuin, die van het voorjaar een make-over krijgt. We hebben al een begin gemaakt door een carport achter op de tuin te zetten. Binnen is alles in grote lijnen af. Nou ja af, dat is het hier nooit. Ik blijf veranderen in het interieur, zo leuk vind ik dat!

Naast dat ik het leuk vind om met ons huis bezig te zijn, heb ik een hobby die ik wil uitbreiden tot mijn eigen bedrijfje. ‘Handmade by Michelle Grupstra’.  Op Facebook laat ik dingetjes zien die ik allemaal maak. De naamsticker op onze voordeur is er één van.

De stijl die we in ons huis hebben zou ik beschrijven als landelijk, met een toevoeging van oude materialen. Zo ben ik verliefd op onze salontafel, een hele oude kist.

Mocht je benieuwd zijn hoe ons huis steeds meer af wordt ? Volg mij dan op Instagram.

Ik wens iedereen veel kijkplezier toe met de foto’s van ons huis.

Liefs,
Michelle & Henry.

Welkom sticker met huisnummer

Binnenkijken strak landelijk interieur

Binnenkijken landelijk interieur

Potten vensterbank

Eettafel kasteelpoot met gecapitonneerde eetkamerstoelen

Strak landelijk interieur

Lampen landelijk interieur

Mand met plaid, kist, kruiken vensterbank

TV meubel strak landelijk

Luik en kruiken vensterbank

Trap in de woonkamer

Houten kist met windlichten in de vensterbank

Linnen kussens bank

Strak landelijk interieur

Keuken strak landelijk

Houten snijplanken, glazen fles

Bankje kapstok hal sober stoer

Grote spiegel hal, houten bankje met vacht

Kastdeuren stijgerhout in de hal

Trapmand Riviera Maison

Hoofdbord bed gecapitonneerd

Slaapkamer strak landelijk

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 thoughts on “Binnenkijken bij Michelle en Henry

  1. Wat een mooi binnenkijker ! Ik volg jou al ! ( huisje boompje beestje op insta ! Leuk om hier zo ook bij je binnen te kijken ! Jullie hebben het al mooi voor elkaar zo samen ! Prachtig huisje

  2. Leuk huis zeg..goede smaak heb je, je hebt het goed voor elkaar op je 21e ik hoop ook naar nieuwbouw te gaan ..vrijstaand heb er ook zin in..groetjes

  3. Wat een leuk huisje, mooi gezellig sfeertje.
    De halkast van steigerhout vind ik erg mooi.Mag ik vragen waar je het steigerhout mee hebt behandeld?

  4. Wat een leuke reacties! Dankjewel allemaal.
    De kast in de bijkeuken heb ik behandeld met beits. Deze heet old look. Het is dezelfde kleur als op ons tv meubel maar dan veel lichter. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.