Al ruim een jaar geleden heeft Benita mij benaderd me de vraag of ik het niet leuk zou vinden om deel te nemen aan de binnenkijker. Verrast en ook blij dat ik benaderd werd, maar meteen sloeg ook de twijfel toe: ‘is ons huis wel mooi genoeg om hieraan mee te doen’? Ik liet het verzoek verwaarlozen en dacht: dat doe ik van de week wel even. Dus niet! Benita vroeg nog eens en selecteerde me ook nog eens voor in #dewemelaertop5. Nou, dat zegt toch wel wat dacht ik. Ik kan haar toch niet teleurstellen. Zodoende heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken.

Mijn naam is Corine van de Pas (47) en ben getrouwd met mijn steun en toeverlaat Edwin (48). We zijn al 29 jaar samen, waarvan bijna 24 jaar getrouwd. We hebben 2 kinderen: Hugo (19) en Britt (15).

We zijn 23 jaar geleden in dit huis komen wonen; een rijtjeshuis in het mooie Brabantse land. Zo’n 15 jaar geleden hebben we de benedenverdieping grondig verbouwd waardoor er meer ruimte is gecreëerd. Dit ging wel ten koste van de achtertuin maar dat hadden we er graag voor over.

Ik ben vaak in en rondom het huis te vinden. Onze woonstijl is landelijk sober met wat stoere effecten erin. Ik vind het leuk om het huis gezellig te hebben, zodat je je er ook echt thuis voelt. Mijn man kan zich gelukkig ook in deze woonstijl vinden en vindt het leuk om de ideeën die er in mij opborrelen, uit te voeren.

Ik vind het tevens leuk om kringloopwinkels of verkoopsites af te struinen, op zoek naar items die ik dan al dan niet bewerkt in ons huis kan laten shinen. Zo staat er al menig item hier in huis, niet alleen op de benedenverdieping want ik probeer deze woonstijl ook op de bovenverdieping door te trekken. Zo zijn er nog een aantal dingen in huis die ik zou willen aanpakken maar alles op zijn tijd. Rome is tenslotte ook niet in 1 dag gebouwd.

Op Instagram, waar ik zelf ook actief ben, doe ik veel inspiratie op. Er zijn al veel leuke contacten ontstaan.

Veel kijkplezier!
Corine.

Buxus voortuin

Huisnummer

Woonkamer landelijke stijl

Binnenkijken in een landelijk sober interieur

Zwarte kast, sluiting met ketting

Houten bankje met grijsgroene plaid

Zwarte kast landelijke stijl

Kruik met groen, potjes met bestek

Regaal met koebellen

Houten paard op vensterbank

Spiegel houten bankje

Binnenkijken bij Corine

Glazen windlichten

Vensterbank, landelijke stijl

Vensterbank, kruiklamp, windlichten

Bord, windlichtje

Luik, houten kandelaars

Houten bankje, spiegel

Keuken landelijke stijl

Krijtbord aanrecht met tekst

Kruik met groene toef

Binnenkijken bij Corine

Windlichten

Kruik

Binnenkijken in een landelijk sober interieur

Tuinset landelijke stijl

Tuin landelijke stijl

Tuin landelijke stijl

Binnenkijken bij Corine

Tuinset landelijke stijl

Corine op Instagram: corinevandepas.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren