Hallo allemaal, mijn naam is Elsemarie van der Molen. Ik ben getrouwd met Christiaan en we hebben 2 jongens: Stijn & Siem, van 4 en 2. Sinds december wonen we in Barneveld nadat we eerst 6 jaar in Scherpenzeel hebben gewoond.

Wat een eer om ons huis te mogen laten zien op De Wemelaer! Ik heb alleen wel aan gegeven dat nog niet alles af is maar dat was gelukkig geen probleem. Ik vind het altijd heerlijk om in mijn huis bezig te zijn. Mijn man daarentegen wat minder. Want het kan maar zo zijn dat als hij thuiskomt na een dag werken, dat alles weer anders staat in huis!;)

In ons andere huis had ik veel dingen wit zoals de rolgordijnen en kozijnen. Dat was ook gelijk mijn wens voor in het nieuwe huis: donkere kozijnen en taupekleurige vouwgordijnen. En alle muren 1 kleur! Ik heb er nog steeds geen spijt van. Hoewel het met 2 kleine kinderen moeilijk is om alles netjes te houden, donkere kozijnen zijn dan ook erg kwetsbaar.

Deze zomer gaan we verder met de tuin! Een groene tuin, daar houden we van. Dus gaan we binnenkort maar eens kijken of we daar iets moois van kunnen maken.

Geniet lekker van de zomer die er weer aan komt. Heerlijk die momenten dat je ’s avonds weer buiten kunt zitten.

Veel kijkplezier!

Groetjes Elsemarie.

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijk sober interieur

Kruik ladder landelijk

Werkplek woonkamer landelijke stijl

Regaal, houten lamp, snijplank

Sober stoer interieur

Kandelaars op vensterbank

Woonkamer landelijke stijl

Vensterbank landelijke stijl

Landelijke stijl

Hoge vloerkandelaar landelijke stijl

Eethoek landelijke stijl

Sober stoer interieur

Eethoek landelijke stijl

Buikkastje landelijk

Slaapkamer landelijk sober

Stoer sober interieur

Decoratieladder, linnen doek, groene toef

BewarenBewaren