Het is een gewone dinsdagavond.. Je kent het wel: je ligt lekker op de bank onder een dekentje met een heerlijke kop cappuccino je favoriete serie te kijken. En dan ineens krijg je een berichtje van Benita op Instagram. Ik keek nog maar een keer extra omdat ik het eigenlijk niet kon geloven, maar toch was het zo: ik kreeg de vraag van Benita of ik het leuk vond om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer!

Ik vind het een hele eer! Zeker als je bedenkt dat wij nog maar een klein half jaar in dit huis wonen en nog niet alles af is. Maar ondanks dat ben ik trots op wat we al bereikt hebben.

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Nikky, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend Henk in Heerjansdam. In mijn vrije tijd hou ik ervan om in ons huis bezig te zijn. Ik struin graag diverse woon- en webwinkels af om ons huis zo gezellig mogelijk te maken.

Ik ben eigenlijk pas begonnen met deze stijl toen wij ons huis kochten. Vanaf dat moment keek ik elke dag op Instagram en Pinterest. Ik was altijd aan het zoeken naar wat het beste bij me zou passen, vandaar dat in ons oude huis alles wit was. Door het internet werd ik verliefd op de sobere, landelijke stijl en sinds we de sleutel hebben zijn we druk bezig om deze stijl in ons hele huis door te voeren.

Zoals ik al zei: nog niet alles is af maar het begin is er. Ik hoop dat jullie het mooi vinden en veel kijk plezier!

Liefs,
Nikky.

Hal landelijk ingericht

Het halletje, klein maar fijn. Ik heb er een fruitkistje neergezet voor de schoenen. Het past perfect in de hoek en het staat nog leuk ook.

Schoenenkastje hal

De woonkamer bestaat uit meerdere gezellige hoekjes. Het is niet heel groot maar door de grote items zoals de eettafel (mijn grote trots), de bank en de open haard wordt het heel knus. Het kleed op de bank heb ik zelf gehaakt, erg leuk om te doen en het past er helemaal bij.

Woonkamer landelijk ingericht

Binnenkijken landelijk interieur

Houten luik, tafeltje, houten trog

Ronde bijzettafels industrieel

Balusterkandelaars vachtje

Hoekbank, gehaakte deken

Vaas op vensterbank

Hoekbank landelijke stijl

TV kast van aardappelkistje

Eettafel met gecapitonneerde stoelen

Balusterkandelaars op vachtje

Binnenkijker landelijke stijl

Zwarte haard, balusters, gewei

Balusterkandelaars

Gewei

Aan de keuken hebben we nog niks aan gedaan. Ik zou zelf niet voor deze keuken gekozen hebben, maar door de steenmallen en het louvreluik in de vensterbank ziet het er toch gezellig uit.

Keuken landelijke stijl

Cups aanrecht

Smalle zwarte servieskast

Houten steenmal keuken

Houten luikje op de vensterbank

Door de grijze muren, veel hout, de sobere kleuren en de kaarsen straalt de slaapkamer rust uit. Aan de muur hebben we 2 haken geplaatst waar we kleding op kunnen hangen. In plaats van het over een stoel te leggen of op de grond te gooien (dat was dus voorheen :) hang ik het nu op. Het scheelt ruimte en het ziet er opgeruimd uit.

Slaapkamer landelijk ingericht

Bakkerskar slaapkamer

Bakkerskar landelijk

Binnenkijken in een landelijk interieur

Gewei

Hoekje slaapkamer

Gewei boven het bed

Wat doe je met een extra kamer als je nog maar samen bent? Precies, een inloopkast maken! Ideaal en overzichtelijk.

Vensterbank inloopkast

Inloopkast

Ons kleinste kamertje.

Toilet licht landelijk

Standaard wit maar door er wat accessoires in te zetten creëer je toch sfeer.

Kastje in het toilet

Een bistrosetje in de voortuin en klaar is Kees!

Bistrosetje voortuin

Omdat we hier in de winter zijn gaan wonen hebben we nog niks aan de tuin gedaan. De tuin is gelegen op het westen en we hebben geen achterburen dus een lekker vrij uitzicht. Ik kan niet wachten tot de lente begint en we heerlijk de bloemetjes buiten kunnen zetten!

Kunststof ligstoelen achtertuin

Schutting achtertuin

Nikky op Instagram: Soberxwonen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren