Hallo allemaal,

Het voelde voor mij als een hele eer toen ik benaderd werd door Benita om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik ken de site al een hele tijd en kijk er ook met enige regelmaat op, om al die mooie interieurs en stijlen te bekijken en hier weer inspiratie uit op te doen voor in mijn eigen huis.

Mijn naam is Selina, gelukkig getrouwd met Gert-Jan en wij wonen in Rijssen (Overijssel). Het berichtje van Benita kwam op een voor mij erg gunstige tijd. Ik zit namelijk middenin mijn zwangerschapsverlof en heb dus alle tijd (tussen de babywasjes en controles door) in verband met de komst van ons eerste kindje eind mei.. Erg spannend allemaal!

Dit huis kochten wij zo’n 2 jaar geleden. Een hoekwoning in het centrum van Rijssen uit de jaren ’50. Er moest erg veel aan gedaan worden voordat we er konden gaan wonen. Daar zijn we ongeveer 1 jaar mee bezig geweest, met hulp van lieve familie en vrienden hebben we vrijwel alles zelf gedaan; een doorbraak gemaakt naar de kamer, een nieuwe keuken, toilet en badkamer geplaatst, indelingen veranderd en ga zo maar door. Kortom: alleen de buitenmuren zijn hetzelfde gebleven. Maar we wonen er tot op de dag van vandaag met veel plezier!

De tuin is ons volgende ‘project’, dit begint ook steeds meer vorm te krijgen. Mijn man heeft zelf een overkapping geplaatst waar we nu al heerlijk van kunnen genieten. Binnenkort de plantjes in de tuin en borders en dan is het helemaal af.

Ik vind het zelf erg leuk om met inrichting en styling bezig te zijn. Vooral de landelijke meubels en kleuren spreken me aan. Ik houd van een rustig interieur met natuurlijke tinten. Ik vind het heerlijk om kringloopwinkels af te struinen op zoek naar mooie spullen voor in huis en deze dan op te knappen en een nieuw leven te geven.

Het bankje in de hal heeft mijn man gemaakt van resthout. Het heeft een oude look door de beits en de noesten in het hout en past perfect tegen de lichte muur.

De slaapkamer heeft een sobere look door de kalkverf op de muur van Pure & Original. Het kleinste kamertje boven is momenteel mijn grootste trots … de babykamer! Omdat ik zelf kraamverzorgster ben, heb ik gekozen voor een niet alledaagse kleur meubels: zwart! Wel gecombineerd met beige tinten, zodat het toch een warme uitstraling heeft.

Kom binnen en geniet!

Selina.

Binnenkijken bij Selina

Houten bankje hal

Bijkeuken tekstbord

Tekstbord bijkeuken

Zwarte keuken landelijke stijl

Zwarte keuken landelijke stijl

Schilderij melkmeisje

Landelijk interieur met kleur

Gecapitonneerde bank landelijk

Zwarte klok van Riverdale

Kopjes Riverdale

Wonen Landelijke Stijl, gele plaid

Armleuning gecapitonneerde bank

Landelijke stijl

Zwarte binnendeur

Zwarte commode, schilderij haas, babykamer

Draadmandje babykamer

Lege lijsten boven het bed

Slaapkamer landelijke stijl

Krans aan de muur

Lijsten met krijtverf en veren

Badkamer betonciré

Badkamervloer

Nisje toilet

Selina op Instagram: Xselien.


Shoppen in de stijl van Selina via bol.com:

Wasmand met tekst bol.com

Wasmand met tekst

Meisje met de parel bol.com

Canvas Meisje met de parel

Plaid | Okergeel | Fleece-plaid met palmblad patroon bol.com

Plaid geel

Wandklok bruin vintage bol.com

Wandklok landelijk