Binnenkijken bij Selina

Hallo allemaal,

Het voelde voor mij als een hele eer toen ik benaderd werd door Benita om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik ken de site al een hele tijd en kijk er ook met enige regelmaat op, om al die mooie interieurs en stijlen te bekijken en hier weer inspiratie uit op te doen voor in mijn eigen huis.

Mijn naam is Selina, gelukkig getrouwd met Gert-Jan en wij wonen in Rijssen (Overijssel). Het berichtje van Benita kwam op een voor mij erg gunstige tijd. Ik zit namelijk middenin mijn zwangerschapsverlof en heb dus alle tijd (tussen de babywasjes en controles door) in verband met de komst van ons eerste kindje eind mei.. Erg spannend allemaal!

Dit huis kochten wij zo’n 2 jaar geleden. Een hoekwoning in het centrum van Rijssen uit de jaren ’50. Er moest erg veel aan gedaan worden voordat we er konden gaan wonen. Daar zijn we ongeveer 1 jaar mee bezig geweest, met hulp van lieve familie en vrienden hebben we vrijwel alles zelf gedaan; een doorbraak gemaakt naar de kamer, een nieuwe keuken, toilet en badkamer geplaatst, indelingen veranderd en ga zo maar door. Kortom: alleen de buitenmuren zijn hetzelfde gebleven. Maar we wonen er tot op de dag van vandaag met veel plezier!

De tuin is ons volgende ‘project’, dit begint ook steeds meer vorm te krijgen. Mijn man heeft zelf een overkapping geplaatst waar we nu al heerlijk van kunnen genieten. Binnenkort de plantjes in de tuin en borders en dan is het helemaal af.

Ik vind het zelf erg leuk om met inrichting en styling bezig te zijn. Vooral de landelijke meubels en kleuren spreken me aan. Ik houd van een rustig interieur met natuurlijke tinten. Ik vind het heerlijk om kringloopwinkels af te struinen op zoek naar mooie spullen voor in huis en deze dan op te knappen en een nieuw leven te geven.

Het bankje in de hal heeft mijn man gemaakt van resthout. Het heeft een oude look door de beits en de noesten in het hout en past perfect tegen de lichte muur.

De slaapkamer heeft een sobere look door de kalkverf op de muur van Pure & Original. Het kleinste kamertje boven is momenteel mijn grootste trots … de babykamer! Omdat ik zelf kraamverzorgster ben, heb ik gekozen voor een niet alledaagse kleur meubels: zwart! Wel gecombineerd met beige tinten, zodat het toch een warme uitstraling heeft.

Kom binnen en geniet!

Selina.

Binnenkijken bij Selina

Houten bankje hal

Bijkeuken tekstbord

Tekstbord bijkeuken

Zwarte keuken landelijke stijl

Zwarte keuken landelijke stijl

Schilderij melkmeisje

Landelijk interieur met kleur

Gecapitonneerde bank landelijk

Zwarte klok van Riverdale

Kopjes Riverdale

Wonen Landelijke Stijl, gele plaid

Armleuning gecapitonneerde bank

Landelijke stijl

Zwarte binnendeur

Zwarte commode, schilderij haas, babykamer

Draadmandje babykamer

Lege lijsten boven het bed

Slaapkamer landelijke stijl

Krans aan de muur

Lijsten met krijtverf en veren

Badkamer betonciré

Badkamervloer

Nisje toilet

Selina op Instagram: Xselien.


Shoppen in de stijl van Selina via bol.com:

Wasmand met tekst bol.com

Wasmand met tekst

Meisje met de parel bol.com

Canvas Meisje met de parel

Plaid | Okergeel | Fleece-plaid met palmblad patroon bol.com

Plaid geel

Wandklok bruin vintage bol.com

Wandklok landelijk

18 reacties

 1. debora schreef:

  Vraag aan Selina:
  Mooie inrichting en mooie woning. Ik zou graag willen weten waarmee de muren in de badkamer zijn gedaan. Niet alleen de kleur maar ook het materiaal.
  Met vr gr
  Debora

 2. Dylano schreef:

  Prachtig! Ik zou graag willen weten velke verf er op je deuren zitten , kleurnr enz…….alvast bedankt hoor! grt Dylano

  • Selina schreef:

   Ha, de deuren zijn gespoten in een cabine bij een schildersbedrijf. Het is zwart, zijdeglans. Ik durf het merk zo niet te zeggen.

 3. Ingrid schreef:

  Prachtig die deuren, de rest ook natuurljjk

 4. Monique schreef:

  Hallo Salina,
  Schitterend huis. Welke verf heb jij gebruikt voor je deuren? De zwarte.
  Groetjes Monique

 5. Manfred schreef:

  Hallo Selina,

  Zijn jouw deuren met een standaard zwarte zijdeglansverf gedaan of is het bepaalde ralkleur?

  Gr.
  Manfred

 6. Selina schreef:

  Hallo,

  Dit is met een standaard zwatte zijdeglans verf gespoten.

  Mvg,
  Selina

 7. Esther van 't Wout schreef:

  Hallo Selina wat een prachtig huis. Ik ben erg benieuwd welke verf je hebt gebruikt voor de binnendeuren. Wil je dat met me delen? Alvast ontzettend bedankt ook voor de inspiratie.

 8. Petra schreef:

  Hoi Selma,
  Ik heb jouw plaatje van deur, hal, bord laundry bewaard op pinterest. Dit als voorbeeld hoe ik mijn nieuwe woning zou willen. Mag ik weten welke kleur op de muur zit?

 9. sandra schreef:

  Wow wat mooie kleuren , zelf wil ik ook graag zwarte deuren maar wat doe ik dan op de muur, vindt grijs mooi maar die slaat vaak uit naar blauw, wat ik verschrikkelijk vindt . maar de kleur die jij op de muur heb vindt ik wel erg mooi (hal denk ik waar dat bord hangt met laundry today or naked).
  kun je mij vertellen welke kleur dit is ?

 10. sandra schreef:

  Wow wat mooie kleuren en een fantastisch leuk huis. Kun je mij vertellen welke kleur er op de muur zit bij de foto van de hal ? ( waar het bord laundry hangt).

  alvast bedankt !!!

 11. Rita schreef:

  Prachtige binnendeur!Mijn dochter wil juist dezelfde!(model en kleur).Mag ik vragen waar je deze aangekocht hebt…?

 12. Nikita schreef:

  Hoi

  Wat een prachtig huis
  Welke kleuren heb je in de slaapkamer op de muur zitten en bij welke winkel komt het vandaan?

  Gr Nikita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.