Via mijn nicht ben ik in contact gekomen met De Wemelaer en kreeg ik de vraag van Benita of ik mee wilde doen aan de binnenkijker. Nou, daar hoefde ik niet eens over na te denken. Mijn grootste hobby is binnenkijken in mooie en vooral sobere, landelijke interieurs. En hoe leuk is het dan, dat er andere mensen met dezelfde hobby bij ons kunnen binnen kijken!

Mijn naam is Karin en ik ben 54 jaar. Getrouwd, moeder en trotse oma van 3 kleinkinderen. 9 jaar geleden hebben mijn man en ik een jaren 30-woning gekocht in Hardinxveld-Giessendam. In de 9 jaar dat we hier wonen hebben we zowel de binnen als de buitenkant van de woning flink veranderd. Ons laatste project was de direct naast onze woning gelegen carport. Hierin zaten nog oude garagedeuren en de binnenkant zag er saai uit. Nu hebben we een mooie poort met openslaande deuren en een heerlijke overdekte buitenkamer.

In de grote schuur heb ik mijn werkplaats om mijn andere grote hobby vachtvilten in uit te oefenen. Vachtvilten is een eeuwenoude techniek van natvilten om de afgeschoren vachten van schapen op een vilten ondergrond te zetten. Hierdoor ontstaan 100% wollen en diervriendelijke vachten en decoraties.

We genieten hier elke dag weer van ons huis en vooral lekkere tuin en mooi landelijk uitzicht. Veel kijkplezier in ons huis en onze tuin.

Karin.

Voordeur antraciet landelijke stijl

Voordeur buitenlamp landelijke stijl

Tuinvaas op zuil hortensia's

zwartwit tegels hal kroonluchter landelijk

Binnenkijken woning landelijke stijl

Zuil met kruik sober stoer

Interieur landelijke sobere stijl

Bank kapstok landelijke stijl

Kapstok toef van wol windlicht

Potkachel ornament linnen doek olijfbak

Houten deuren decoratie landelijke stijl

Kruk vachtje ornament windlichten

Landelijke keuken schouw

Badkamer ossenoogspiegel landelijke stijl

Toef van wol emmer handdoeken

Badkamer landelijke stijl

Krukje badkamer schaal kaars

Shutters schuifdeur badkamer landelijke stijl

Slaapkamer landelijke stijl

Stapelbed hout

Binnenkijken bij Karin

bolkaarsen hout kruik landelijk

Garage poort carport grind

Ronde garagedeur buitenkamer

Zitplek garage kroonluchter

Tuinset landelijke sobere stijl

Buitenkeuken landelijke sobere stijl

>Binnenkijken bij Karin

Grijze plantenbakken landelijke tuin

Karin op Instagram: Stoerenlandelijkbykaat.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren