Binnenkijken bij Michelle

Hoi allemaal,

Mijn naam is Michelle, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend Jesper sinds januari 2017 in ons eerste koophuis in Raamsdonk.

Liefde voor de landelijke stijl
Op het moment dat we het huis kochten wilde ik eigenlijk heel graag een Scandinavisch wit interieur, dat zie je ook terug op onze eerste verdieping. Maar de meubels/accessoires die we hadden waren allemaal vrij landelijk. Onlangs kwam mijn voorliefde voor een landelijk interieur weer helemaal terug, dus heb ik ons huis toch weer een wat meer landelijk tintje gegeven. Hier post ik foto’s van op Instagram en toen ik net wat wijzigingen had doorgevoerd kreeg ik een berichtje van Benita of ik het leuk zou vinden mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Nou en of ik dat leuk vind!

Nieuwe klussen
Toch begon ik ook meteen weer een beetje te twijfelen want het is nog lang niet ‘af’. Graag zou ik de muren nog een ander kleurtje geven, de salontafel vervangen en de tuin (voor en achter) aanpakken. Maar toch; een huis is nooit af (dat van mij in ieder geval niet), dus besloot ik het gewoon te doen!

Ik wens jullie veel plezier met het binnenkijken, hopelijk vinden jullie het leuk! Daarnaast wil ik Benita bedanken voor het aanbod, ik voel me vereerd met mijn plekje op De Wemelaer!

Roodbruine voordeur

Lichte hal zwarte trap landelijk

Kastje hal landelijke stijl

Kapstok hal groene toef

Klok Riverdale zwarte trap landelijk

Toilet zwartwit betegeld

Binnenkijken landelijk licht interieur

Ektorp bank landelijk interieur

Houten theedoos theeglas vachtje

Wijnrek rotan luxaflex wit

Eethoek licht landelijk

Gedekte tafel rotan onderzetters

Rieten hanglamp vachtje open keuken

Buffetkast landelijke stijl antraciet

Buffetkast met glas antraciet

Lichte keuken landelijke stijl

Lichte keuken met donker aanrechtblad

Kookplaat krans landelijke keuken

Slaapkamer strak landelijk

Kast slaapkamer fauteuil schemerlamp

Boxspring landelijk kussens

Badkamer wit grijs handdoekradiator

Zwart bed Riverdale beddengoed

Werkhoekje lichte slaapkamer

Ladenkast wit rotan kattenhuis

Werkplek licht landelijk trolley

Loungeset landelijke stijl

Michelle op Instagram: Huisjeinraamsdonk.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 reacties

 1. Anita van der Woude schreef:

  Een leuke binnenkijken en ik vind dat je een mooie kast hebt.

 2. Metsje schreef:

  WoW.. mooie kast en mooie binnenkijker!

 3. kitty bakkenes schreef:

  Wat een super leuk huis en mooie accessoires, leuke ideeën opgedaan.
  dank je wel voor het binnenkijken
  kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.