Voor de rubriek ‘binnenkijker’ op De Wemelaer worden gevraagd! Hoe leuk is dat! Nu moet ik eerlijk zeggen dat toen ik gevraagd werd door Benita, ik er eerst wel even over heb nagedacht… Is mijn huisje wel ‘binnenkijkerproof’, heb ik wel genoeg foto’s om te kunnen laten zien voor deze rubriek…? Ik heb dus wel even getwijfeld maar toch de stoute schoenen aangetrokken! Dus hier ben ik dan… hoe leuk is dat!

Wie ben ik: mijn naam is Kim en woon samen met mijn man Michael en 2 kinderen Aimee van 8 jaar en Alain van 6 jaar, in het noorden van het land.

Hoewel ik niets doe op het gebied van interieur-styling, vind ik het ontzettend leuk om met ons eigen interieur in de weer te zijn. Steeds nieuwe ideeën opdoen in bijvoorbeeld woonbladen maar zeker ook op Instagram.

Er valt nog genoeg te doen in huis. Zo hebben we de badkamer nog op onze verlanglijst staan, de verdieping boven krijgt nog een ander kleurtje op de muren en daar moeten de kozijnen ook nog aangepakt worden. Zo is er altijd nog wel wat te wensen over.

Voor nu hoop ik dat ik voor jullie ook een paar leuke inspiratiefoto’s heb kunnen maken, zoals ik ook veel inspiratie bij jullie allen op doe.

Ik zou zeggen neem een kijkje en laat vooral weten wat jullie ervan vinden.. :)

Veel kijkplezier!

Waaltjes hal landelijk

Waaltjes toilet beton cire landelijk

Toilet landelijke stijl

Mand voor wc rollen waaltjes toilet

Stoel met hoes oud bureau kruik landelijk

Familiefoto's vensterbank houten bak windlicht

Stenen kruik groene toef baluster

Kruik met toef stenen ram

Linnen bank sober interieur

Linnen bank kast kruiklamp

Tv meubel fauteuil kruik balusterlamp

Buffetkast grijs geverfd zuil met kruik perentak

Buffetkast open grijs serviesgoed

Landelijke keuken grijze hanglamp kruik kandelaar

Zwarte luxaflex keukenraam gewei

Schaaltje aanrecht zeeppomp landelijke stijl

Eethoek industriele stoelen buffetkast kruik

Fotolijsten gewei kinderkamer burootje

Burootje kinderkamer oude landkaart

Kinderkamer kast taupe kruik kinderboeken

Hoed aan de muur luxaflex

Kinderkamer stapel bed speelgoedkist landelijke stijl

Meisjeskamer kledingrek kast roze vlaggetjes

Meisjeskamer goudkleurig bed luxaflex

Schoolbord kinderkamer knuffels

Dakraam make-up tafel landelijke stijl

Kruik met zilverstruik

Kim op Instagram: Family_loh.