Binnenkijken bij Manon

Wow! Wat was ik blij verrast toen Benita mij benaderde om mee te doen met de binnenkijker op De Wemelaer. Ik ben pas sinds mei dit jaar actief op Instagram dus dit had ik helemaal niet verwacht.

Laat ik me eerst eens voorstellen; ik ben Manon, 43 jaar, 16 jaar getrouwd en heb 2 prachtige kinderen!

Van kleins af aan was ik altijd al bezig met het inrichten en decoreren van mijn slaapkamertje en zo ging ik steeds meer doen. Op zich helemaal niet vreemd, want ik kom uit een creatief nest en mijn ouders lieten mij daarin dan ook lekker mijn gang gaan.

Ook was ik altijd graag bezig met dieren, vooral met paarden. Daar is ook mijn liefde voor het landelijk wonen begonnen. Ik ging namelijk elke week naar de woonboerderij van mijn oom en tante waar ik hun paard mocht verzorgen. Op mijn fiets door de polder fantaseerde ik dan altijd, dat ik ooit ook zo’n huis zou kopen met al mijn lieve dieren om me heen.

Helaas, dat boerderijtje is tot op heden nog niet gelukt, maar we wonen wel in een prachtig huis! Het is een strak en modern huis dat onder architectuur is gebouwd. Doordat het een split level woning is viel ik als een blok voor dit huis. Het heeft namelijk hoge plafonds en grote raampartijen, dus lekker veel licht en ruimte in huis. In tegenstelling tot wat je zou verwachten gaat het strakke huis toch heel goed samen met het landelijke interieur. Zolang we maar robuuste en stoere materialen gebruiken en het zo sober mogelijk houden vinden wij.

Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan hebben mijn man en ik sinds kort besloten om er nu echt voor te gaan: we gaan dus op zoek naar een boerderij(tje)! We hebben al wat huizen bezichtigd maar er was helaas nog niet de juiste match.

Tot we iets anders vinden kan ik mijn creativiteit nog heerlijk kwijt in dit huis. En misschien dat als we een ander huis vinden, ik ooit daar nog eens mee mag showen.

Voor nu: welkom in mijn huis en veel plezier met het binnenkijken :)

Groetjes,

Manon.

Deursticker Riviera Maison stijl

>Voordeur sticker

Trap tapijt ketel kandelaars

Toilet Riviera Maison stijl

Woonkamer licht landelijke stijl

Lichte landelijke buffetkast

Boeket

Bankje voor het raam shutters lamp

Houtkachel bankje krans luiken

Linnen doek groene toef

Olijfbak vachtje lamp shutters

Kruik met dadeltak olijfbak

Rivièra Maison interieur

TV steigerhout muur kastje

Houten bakje aanrecht kraan

Wijnglazen kan Rivièra Maison hapjes

Houten snijplanken aanrecht landelijke stijl

Woonaccessoires Rivièra Maison rotan

Houten trog fles plant

Lichte keuken landelijke stijl

Vachtje weegschaal houten schepjes

Organiser Riviera Maison

Zilverkleurige scheepslamp eettafel boeket

Badkamer landelijke stijl

Tak met bordje badkamer

Riviera Maison fauteuil vensterbank mand

Bankje achter het bed kransen mand

Hangstoel tuin

Tuinset Riviera Maison landelijk

Hangstoel tuin met kussens

Fietsmand met bloemen

Stenen ram shutters decoratieladder

Manon op Instagram:  LivingbyManon.

3 reacties

 1. Geesje schreef:

  Manon, ik heb genoten van je binnenkijker!

 2. Tiny Steijvers schreef:

  Heel gezellig Manon, beetje stoer, beetje brocante, beetje Riviera Maison.
  Daar hou ik wel van.

 3. kitty bakkenes schreef:

  Wat een super huis en wat mooi ingericht, ik mag zelf ook graag spulletjes van riviera maison in mijn huis zetten.
  groet kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.