Mr. Siga I-MOP
Sponsored | Er zijn mensen die echt een voldaan gevoel hebben na een ochtendje poetsen. Die dan volop kunnen genieten van hun schone huis. O, had ik dat maar! Want voor mij is het een noodzakelijk kwaad. Ik ben altijd blij

Sponsored

Er zijn mensen die echt een voldaan gevoel hebben na een ochtendje poetsen. Die dan volop kunnen genieten van hun schone huis. O, had ik dat maar! Want voor mij is het een noodzakelijk kwaad. Ik ben altijd blij als de klus weer is geklaard :) En daarom ook altijd op zoek naar manieren en producten die het schoonmaakproces kunnen versnellen.

Blij was ik dus dat ik de Mr. Siga I-MOP mocht testen! Een nieuw 3-in-1 apparaat waarvan de beschrijving belooft dat stofzuigen en dweilen in 1x mogelijk is! Doordat je het apparaat voor gebruik oplaadt is het mogelijk snoerloos te stofzuigen!

iMop

De Mr. Siga I-MOP is een licht apparaat dat uit 3 onderdelen bestaat die je gemakkelijk aan elkaar kunt klikken. Ook de bijgeleverde hulpstukken gaan er eenvoudig op of af. Nadat het apparaat volledig opgeladen was ben ik aan de grote klus begonnen. Het bijgeleverde doekje maak je vochtig en plak je als het ware op de kop van het apparaat.

We hebben een royale woonkamer met een houten vloer maar de I-MOP hield zich (ook qua batterij) kranig en nam alle stof en vuil mee (wat zich verzamelt in een reservoir die je op een simpele manier leeg kunt maken).

Het meest ideale aan de Mr. Siga I-MOP vind ik de multifunctionele kop die je er op kunt klikken en waarmee je erg gemakkelijk de plinten kunt schoonmaken of spinnenwebben aan het plafond kunt verwijderen. Ik kan me goed voorstellen dat de I-MOP ook bij het schoonmaken van shutters erg handig is.

Stofzuiger en dweil ineen

Voor een grote dweilbeurt pak ik nog steeds een emmer en een mop maar tussendoor gebruik ik de I-MOP zeker een paar keer per week. Ik ben zeker fan!

iMop

iMop dweil en stofzuiger in 1
Ook enthousiast geworden? Hier koop je de Mr. Siga I-MOP.