Binnenkijken bij Angele

Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van Benita. Ik moest het eerst een paar keer lezen want ik dacht dat het niet voor mij bestemd was: “Ze vragen mij toch niet voor de binnenkijker?!”

Mijn partner en ik wonen hier ondertussen al 19 jaar, samen  met onze Tervuerense herder Topaze. Net onder de rook van Uden. Het bedrijfspand dat we toen kochten was voorheen een naaiatelier. Er moest erg veel aan gebeuren maar beide vaders draaiden hun hand er niet voor om. Mijn schoonvader metselde en mijn vader stucte. Inmiddels zijn deze ‘oud’ bouwvakkers 84 en 83 jaar. En erg trots op het werk dat ze verzet hebben. Het enige dat overgebleven is van de vorige bewoners is de vloer. Verder hebben we alles onder handen genomen.

Enkele jaren geleden ben ik besmet geraakt met het ‘Hoffz virus’. Een nichtje van mijn partner heeft haar huis hier ook mee ingericht en ik vond dit zo sfeervol! Nu koop ik af en toe wat: Rivièra Maison eruit, Hoffz er weer in.

Twee jaar geleden heb ik mijn keuken helemaal geverfd.  Deze was wit maar vergeeld.  Zonde om daarom een nieuwe keuken te plaatsen. Nieuwe tegeltjes, een ander knopje en ik heb weer een nieuwe keuken!

Ook vind ik het erg leuk om op Marktplaats te snuffelen. Met wat verf of juist het blank maken heb je weer een nieuw meubelstuk. Zo ook de kruiklamp die ik gemaakt heb van een oude bloempot. Gekocht voor 10 euro, bedrading erin gemaakt, een Hoffz kap erop en je hebt een mooie lamp.

Met regelmaat gebruik ik de verf van Annie Sloan. Erg makkelijk te verwerken en met de juiste was erop krijg je een mooi resultaat. Ben je het moe dan kies je weer een ander kleurtje, kun je er zo overheen doen. Het bureau heb ik hier ook mee behandeld.

De tuin is niet groot maar we hebben een fijne patio. Geen inkijk, dus je zit heerlijk vrij.

Het badkamermeubel heb ik ook op Marktplaats gekocht.Een granieten blad erop laten maken en zo heb je een functioneel badmeubel met veel bergruimte.

We zijn erg blij met ons huis en omdat alles gelijkvloers is, kunnen we hier nog heeeeeel lang blijven wonen.

Groetjes,
Maarten en Angele.

Bungalow landelijk sober interieur

Voordeur bungalow landelijke stijl

Zijkant bungalow heg tuinpoort

Hal bungalow landelijke stijl

Sidetable hal balusterlamp ornament kandelaars

Fauteuil hal kroonluchter gewei bungalow

Grijze keuken landelijke stijl

Grijze keuken landelijke stijl

Koffiehoekje aanrecht

Grijze keuken landelijke stijl

Olijfbak windlicht bal toef

Servieskast keuken

Zwarte buffetkast keuken

Woonkamer landelijke stijl

Houten schaal dadeltak gewei vachtje

Leren bank fauteuils haard krans kruiklamp

Binnenkijken landelijk sober interieur

kruik met takken

]Leren Chesterfield landelijke stijl

Binnenkijken landelijk interieur

Schouw krans poer kaars kruik

Werkplek in nisje bungalow

Sidetable ornament balusterlamp woonbladen dadeltak

Werkplek woonkamer nisje

Badkamer bungalow landelijk

Slaapkamer landelijk sober

Zwarte kast vachtje kruiken

Fitnessruimte thuis

Home gym sportschool thuis

Binnenzwembad bungalow

Tuinpoort landelijke stijl bungalow

Tuinmuur bungalow landelijke stijl

Landelijke tuin terras bungalow

Hoekje tuin krans deur

Terras landelijke stijl

Rieten tuinset landelijke tuin bij bungalow

Angele op Instagram: Sjeeltje70.

14 reacties

 1. Tiny schreef:

  Mooi en sfeervol bij jullie, echt mijn stijl. Het is of ik mijn eigen verhaal lees, wij wonen ook in een bedrijfspand, hebben dezelfde hond, Annie Sloan verf zit overal op en marktplaats wordt ook afgestruind door mij

 2. Hemmy Hubbers schreef:

  Wat een heerlijk sfeervolle binnenkijker. Jullie hebben er een prachtig huis van weten te maken.
  Groetjes Hemmy Hubbers
  IG:mienthuus

 3. Angele schreef:

  Das wel heel toevallig ,en ook in Brabant?

 4. Wietske schreef:

  Zooo…jullie hebben het goed voor elkaar, eigen sportzaal en zwembad, heerlijk lijkt me dat.
  Je huis is heel sfeervol ingericht en heb dan ook genoten van deze binnenkijker!

 5. Ria Kuijt schreef:

  Leuk!! Even een vraagje…Kan je na de wax opnieuw Annie Slogan verf erop doen of moet je eerst schuren? Heb een kast met painting the past krijtverf erop en geen wax, maar dan krijg je toch vlekken op den duur. Ben bang om er wax op te doen omdat je dan geen andere kleur meer erop kan doen zonder te schuren. (Is nogal grote kast)

  • Angele schreef:

   Ja je kunt na de wax gewoon weer Annie er doen.
   Zoveel keer als je zelf wil.
   Annie kan ook op bekleding van stoelen.Je moet je er maar eens in verdiepen.
   Pracht product.
   Succes

 6. Marina schreef:

  Wat een superleuke binnenkijker, ik heb genoten .. en ik vind je inrichting en keuken erg mooi. Ik hou er van!
  Lekker een eigen pool en fitnessruimte..hoe cool is dat ;-)m

  Marina
  wonen_op_21

 7. Angele schreef:

  Dankjewel voor je reactie,we zijn er ook super blij meea

 8. Chantal schreef:

  Wat een prachtig huis, zo sfeervol! En jullie bank, zo mooi! Mag ik vragen waar jullie deze gekocht hebben?

  Groetjes, Chantal

 9. Kitty schreef:

  Wat een super mooi huis, ik kan er steeds weer naar kijken. Ik heb alleen een vraag; je heb ergens op een foto een boek zien liggen, dat heet Sfeer Proeven. Zou je mij daar de schrijver ervan kunnen doorgeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.