Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van Benita. Ik moest het eerst een paar keer lezen want ik dacht dat het niet voor mij bestemd was: “Ze vragen mij toch niet voor de binnenkijker?!”

Mijn partner en ik wonen hier ondertussen al 19 jaar, samen  met onze Tervuerense herder Topaze. Net onder de rook van Uden. Het bedrijfspand dat we toen kochten was voorheen een naaiatelier. Er moest erg veel aan gebeuren maar beide vaders draaiden hun hand er niet voor om. Mijn schoonvader metselde en mijn vader stucte. Inmiddels zijn deze ‘oud’ bouwvakkers 84 en 83 jaar. En erg trots op het werk dat ze verzet hebben. Het enige dat overgebleven is van de vorige bewoners is de vloer. Verder hebben we alles onder handen genomen.

Enkele jaren geleden ben ik besmet geraakt met het ‘Hoffz virus’. Een nichtje van mijn partner heeft haar huis hier ook mee ingericht en ik vond dit zo sfeervol! Nu koop ik af en toe wat: Rivièra Maison eruit, Hoffz er weer in.

Twee jaar geleden heb ik mijn keuken helemaal geverfd.  Deze was wit maar vergeeld.  Zonde om daarom een nieuwe keuken te plaatsen. Nieuwe tegeltjes, een ander knopje en ik heb weer een nieuwe keuken!

Ook vind ik het erg leuk om op Marktplaats te snuffelen. Met wat verf of juist het blank maken heb je weer een nieuw meubelstuk. Zo ook de kruiklamp die ik gemaakt heb van een oude bloempot. Gekocht voor 10 euro, bedrading erin gemaakt, een Hoffz kap erop en je hebt een mooie lamp.

Met regelmaat gebruik ik de verf van Annie Sloan. Erg makkelijk te verwerken en met de juiste was erop krijg je een mooi resultaat. Ben je het moe dan kies je weer een ander kleurtje, kun je er zo overheen doen. Het bureau heb ik hier ook mee behandeld.

De tuin is niet groot maar we hebben een fijne patio. Geen inkijk, dus je zit heerlijk vrij.

Het badkamermeubel heb ik ook op Marktplaats gekocht.Een granieten blad erop laten maken en zo heb je een functioneel badmeubel met veel bergruimte.

We zijn erg blij met ons huis en omdat alles gelijkvloers is, kunnen we hier nog heeeeeel lang blijven wonen.

Groetjes,
Maarten en Angele.

Bungalow landelijk sober interieur

Voordeur bungalow landelijke stijl

Zijkant bungalow heg tuinpoort

Hal bungalow landelijke stijl

Sidetable hal balusterlamp ornament kandelaars

Fauteuil hal kroonluchter gewei bungalow

Grijze keuken landelijke stijl

Grijze keuken landelijke stijl

Koffiehoekje aanrecht

Grijze keuken landelijke stijl

Olijfbak windlicht bal toef

Servieskast keuken

Zwarte buffetkast keuken

Woonkamer landelijke stijl

Houten schaal dadeltak gewei vachtje

Leren bank fauteuils haard krans kruiklamp

Binnenkijken landelijk sober interieur

kruik met takken

]Leren Chesterfield landelijke stijl

Binnenkijken landelijk interieur

Schouw krans poer kaars kruik

Werkplek in nisje bungalow

Sidetable ornament balusterlamp woonbladen dadeltak

Werkplek woonkamer nisje

Badkamer bungalow landelijk

Slaapkamer landelijk sober

Zwarte kast vachtje kruiken

Fitnessruimte thuis

Home gym sportschool thuis

Binnenzwembad bungalow

Tuinpoort landelijke stijl bungalow

Tuinmuur bungalow landelijke stijl

Landelijke tuin terras bungalow

Hoekje tuin krans deur

Terras landelijke stijl

Rieten tuinset landelijke tuin bij bungalow

Angele op Instagram: Sjeeltje70.