Winterse huisparfum van 100%Leuk

Sponsored

Een huis dat lekker ruikt, daar voel je je thuis en welkom! Zelf probeer ik altijd van alles om ons eigen huis lekker te laten ruiken, van geurkaarsen tot kransen van Eucalyptus en van verse bloemen tot aan wax melts in een oliebrander toe. Dat ik deze huisparfum van 100%Leuk mocht uitproberen vond ik dus ook écht leuk! Want tot nu toe had ik niet eerder een huisparfum uitgeprobeerd. Eigenlijk omdat ik altijd in de veronderstelling was dat zo’n geur meteen vervlogen zou zijn.

Huisparfum wintergeur

De huisparfum werd feestelijk verpakt toegestuurd. Ook leuk om kado te geven! De fles zelf is royaal van formaat, (maar liefst 1 liter!) transparant en met een vrolijk huisjes-etiket bedrukt.

Huisparfum test

De dagen nadat ik de parfum ontving, sprayde ik de geur ’s avonds na de afwas op 3 verschillende plekken in de woonkamer en 1x in de hal. Na een half uurtje met de hond uit viel me de geur meteen bij binnenkomst op, lekker! De parfum doet zijn naam ‘Kruidige dennenappel’ ook zeker eer aan; de geur is prettig en doet winters aan, zoetig maar niet overdreven of kunstmatig.

Huisparfum 100%Leuk

Ook ’s morgens, als ik de kamer weer in kom ruik ik het meteen. Niet overheersend maar zo nu en dan bij het verplaatsen in de woonkamer ruik je weer een vleugje. Warm en aangenaam! Wil je meer zien of weten over deze huisparfum waarmee je huis helemaal in herfst- en wintersfeer komt? Dan kijk je even op de website van 100procentleuk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.