Binnenkijken bij Lincy en Charlie

Hoi allemaal!

Een paar weken geleden was ik in Griekenland vakantie aan het vieren toen ik een berichtje van Benita kreeg. Ze vroeg of ik mee wilde doen aan de binnenkijker. Ik las bij verschillende verhalen op De

Wemelaer, dat hun huis nog niet af was en ook bij ons is dit het geval maar: wanneer is een huis af? Als het in één klaar is verzin je vaak weer wat nieuws, toch?! Toen we thuiskwamen van vakantie zijn mijn vriend en ik meteen nog een dagje gaan schilderen. Bedankt Benita, voor de motivatie (haha) en bedankt voor de leuke uitnodiging om mee te doen aan de binnenkijker!

Even voorstellen; ik ben Lincy 25 jaar en woon samen met mijn vriend Charlie. Vorig jaar oktober kochten wij deze woning waarvan wij dit jaar februari de sleutel hebben gekregen. Na ruim 4 maanden klussen konden wij eindelijk verhuizen van ons kleine huurappartementje, 50m2 in Lunteren, naar een gezinswoning in Scherpenzeel.

Doordat ik vorig jaar wel eens mooie foto’s van de landelijke en sobere stijl voorbij zag komen dacht ik: ‘dat wil ik ook in mijn huis. Warmte en rust!’

Mijn moeder en ik delen de liefde voor de landelijke en sobere stijl en daarom gaan wij regelmatig samen een dagje op stap naar markten, bosfairs of woonwinkels. Het is echt een hobby van mij geworden: interieurshoppen en het huis gezellig maken. Ook ben ik gek op bloemen en koop ik wekelijks een nieuw boeketje.

Mijn vriend zegt dat hij niet handig is, maar heeft toch wat dingen in ons huis zelfgemaakt zoals de tv meubel, het bed en de loftdeuren in de slaapkamer.

De keuken was voorheen wit en wij zouden hier niks aan doen, maar nadat de woonkamer in de kalkverf stond wilde ik graag een antracietkleurige keuken. Verschillende foto’s van prachtige keukens zie ik op Instagram voorbij komen en ik dacht, hup! De keuken gaan we frezen, spuiten en andere handgrepen aanbrengen, dan hebben we al een hele andere vernieuwde keuken voor weinig geld. En wie weet in de toekomst een ander aanrechtblad plaatsen. Ook staat er nog een nieuwe badkamer op het verlanglijstje.

Genoeg gekletst, ik hoop dat jullie van onze binnenkijker net zo kunnen genieten zoals wij iedere dag doen.

Groetjes Lincy.

Kapstok Hoffz lamp toef hal

Trap sobere landelijke stijl kalkverf

Waaltjes toilet kalkverf landelijk sober

Landelijke keuken antraciet

Fornuis snijplanken keuken antraciet

Eettafel Hoffz lamp schijfjes stoel Dirkje

Schilderstrapje kruiken klok

Grijze kast vloerkandelaar kroon Woodwick kaarsen

Ladder asparagus krans Hoffz schijfjeslamp

Woonkamer landelijk sober interieur

Grijze bank wijntafel kruik met bloemen

Krukje stoere lamp plant

Windlicht hangkandelaar kruik mosbal

Tv meubel balusterlamp kruik kwast

Balusterkandelaars vensterbank landelijk

Veranda klimop lichte loungebank

Veranda loungeset naturel

Schijfjeslamp Hoffz kast met houtsnijwerk hal

Bed steigerhout slaapkamer landelijk sober

Houten schuifdeuren slaapkamer landelijk

Lincy op Instagram: Lincyveenvliet.

11 reacties

 1. Janina schreef:

  Wat super gezellig! En de keuken is zo mooi geworden! Gezellig nestje geworden

 2. Mandy schreef:

  Wat een leuk huis !!!

 3. M schreef:

  Erg mooi ,ik vindt de kleuren geweldig niet te donker en toch mooi warm

 4. Geesje schreef:

  Prachtige binnenkijker!

 5. Marijke schreef:

  Wat een super leuk sfeertje.Ik hou hier ook van.

 6. Marian schreef:

  Wauw mooi gezellig ingericht huis!
  Wij hebben net onze woonkamer een metamorfose gegeven!
  Ben er zelf heel blij mee, met t resultaat!

 7. Bernadet schreef:

  Mag ik vragen wasr je de lamp op de toilet hebt gekocht?

 8. Annicka schreef:

  Echt heel leuk, sfeervol!
  Mag ik vragen waar je het zeil in de wc gekocht hebt?
  Dit lijkt me ook onwijs leuk voor mijn huisje waar ik volgende maand ga beginnen met klussen.

 9. Wendy schreef:

  Wat gaaf! Ik ben ook wel benieuwd waar je die lamp vandaan hebt?

 10. Wendy schreef:

  Welke kleur zit er op de muur in de woonkamer en welke in/op het toilet.

 11. Janny schreef:

  Mooi zeg, mag ik vragen waar je de 2 kaarsen standaards vandaan hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.