Hallo binnenkijkers,

Ik zal mij allereerst voorstellen; ik ben Emmaly en woon in Zeeland. Sinds 1,5 jaar ben ik getrouwd met Adriaan en wonen wij  in een vrijstaand huis naast ons bedrijf. 

Een aantal weken geleden werd ik door Benita verrast met de vraag of ik wilde meedoen aan de binnenkijker. Natuurlijk hartstikke leuk om hieraan mee te werken maar ook wel spannend om de juiste foto’s te maken en onze stijl en sfeer aan jullie over te brengen..

Ons huis is naar ons eigen idee en ontwerp gebouwd. Mijn man en ik zijn allebei ‘fan’ van landelijk wonen dus dit hebben wij dan ook zoveel mogelijk toegepast tijdens de bouw en inrichting van ons huis. Nog altijd hebben wij ideeën om het huis nog meer ‘ons’ te maken.

Ik vind het erg leuk om in ons huis bezig te zijn met de inrichting en om inspiratie op te doen in woonbladen en op Instagram. Zoals jullie wel begrijpen verandert het interieur her en der regelmatig. Voor velen vast herkenbaar.. ;)

Ik wens jullie veel plezier en ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Voordeur notariswoning landelijke stijl

Voordeur entree notariswoning

Hal landelijke stijl

Kapstok onder de trap landelijk wonen

Kuifspiegel rieten mand kroonluchter hal

>Toilet met tegels landelijk

Woonkamer landelijk warm

Landelijke hoekbank landelijke woonkamer

Beige fauteuils landelijk

Houten krukje Nepalese vaas toef

Klok boven houtkachel landelijk

Olijfbak windlicht touw met lichtjes

Zwarte piano woonkamer landelijk

Kandelaars groene toef piano

Krukje lichtjes kruik Still

Houten kroonluchter gewei keuken

Houten kroonluchter gewei

Dienblad kruik met takken landelijk

Witte kast landelijk woonkamer

Krukje draadmand rozenbottel

Keuken kookeiland met ontbijtbar
Schouw keuken kerstkrans

Dakkapel landelijke woning

Decoratieladder plaid groene toef

Emmaly op Instagram: Emmaly.Steenpoorte.