Hallo binnenkijkers,

Ik zal mijzelf eerst eens voorstellen: Ik ben Deborah, 24 jaar en getrouwd met Karl. Sinds 1,5 jaar wonen wij in Oldebroek (Gelderland)

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat ik een berichtje van Benita kreeg met de vraag of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Maar omdat ons huis toen nog niet af was, zou ik er later op terug komen. Nu we dus een jaar verder zijn, weet ik dat ons huis nooit af zal zijn en al helemaal niet als ik steeds andere dingen tussendoor bedenk en verander. :)

Ik vind het erg leuk om met de inrichting van ons huis bezig te zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar een landelijke, sobere inrichting. Deze stijl komt dan ook terug in ons huis. Ik kijk regelmatig op De Wemelaer, Instagram en in de bekende woonbladen om inspiratie op te doen voor ons huis. Mijn man is erg handig met hout en veel dingen in ons huis heeft hij dan ook zelfgemaakt. 

Kom, dan gaan we naar binnen. Ik wens jullie alvast veel kijkplezier.

Voordeur met krans en uithangbord

Krukje kruik linnen doek krans hal

Kapstok rieten tas doek kandelaar

Groene plant in grijze pot op krukje

Woonkamer landelijk sober

Landelijke fauteuils leeslamp salontafel

Berenklauw in kruik met linnen doek op vensterbank

Leeslamp landelijke fauteuils kussens plaid

Muurdecoratie kapstok boven de bank landelijk

Kapstok hartje kaarsenhouder ornament

Woonkamer landelijk ingericht

Glazen windlicht houten lepel met kievitseieren

Eethoek landelijk schijfjeslamp olijfbak

Eethoek landelijk schijfjeslamp olijfbak

Houten deuren kast woonkamer

Landelijke keuken houten balk afzuigkap

Landelijke keuken witte tegels

Landelijke witte keuken plavuizen

Brood op linnen theedoek op het aanrecht

Zwart bed ram vensterbank kransen muur

Kastenwand landelijke slaapkamer

2 vakkenkransen boven het bed

Deborah op Instagram: Deborah Kooiker – Van Ittersum.