Binnenkijken bij Michelle

Plaatjes, plaatjes en nog eens plaatjes. Herken je dat? Ik zie alles om me heen in de vorm van beelden. Mooi of niet, hoe het beter kan en of het klopt. Al van kinds af aan was ik in mijn kamer bezig met mooie hoekjes maken en veranderen. Later op kamers had ik een van de gezelligste studentenkamers (al zeg ik het zelf ;). Na mijn studie ben ik gaan werken maar mijn hart lag niet bij wat ik deed. Het bleef kriebelen; bloemen, tuinen en interieur..

Mijn man en ik houden erg van uitdagingen en van niets iets maken, dus toen we een varkensschuur op een stuk grond zagen met een bord ‘te koop’ ervoor was het snel beslist. Ondertussen zwanger van de tweede en een klein hummeltje rondlopend, was het behoorlijk pittig maar het is gelukt! Een moderne boerderijvorm met riet, veel licht, gepotdekseld en houten spanten. Met de jaren kwamen er nog diverse bijgebouwen bij en werd de tuin ontworpen. En nu is het af. Rust zou je zeggen, toch? Nee dus, bij ons niet. Tijd voor een nieuwe uitdaging, in de vorm van een oud pand aan de Loolaan in Apeldoorn. Die we helemaal in oude staat gaan herstellen en ik ben alweer bezig met de plaatjes! Een iets stoerdere stijl, met gekke elementen als een levensgroot paard in de gang, nisjes of bijzonder behang zie ik al voor me.

Ondertussen ben ik met een opleiding voor bloem-stylist begonnen en heb diverse workshops gevolgd over tuinontwerp dus wie weet, valt het ooit allemaal samen en kan ik er mijn werk van maken. Hoe? Geen idee, dus als jullie suggesties hebben?

Lieve groet,
Michelle.

Oh ja, voor degenen die het leuk vinden even wat weetjes:
Mijn naam is Michelle van Zelst- van Dam;
Ik ben 39 jaar;
We hebben 2 schatten van kinderen: een zoon (7) en een dochter (9);
Mijn man en ik zijn al bijna 20 jaar samen;
Ik ben dol op dieren. We hebben katten, kippen, een haan en geiten;
Ik ben een echte autogek. Als er maar een motor in zit en veel lawaai maakt, ben ik gelukkig.

Rietgedekte gepotdekselde schuurwoning

Keuken landelijk

Rietgedekte schuurwoning

Blloomon boeket op eettafel

woonkamer strak landelijk natuurtinten

Woonkamer strak landelijk

Kruik lamp reiger tafeltje spiegel

Vleugel piano in de woonkamer landelijk

Gedekte tafel met linnen en soepterrine

Servies met roze bloemen en servet

Grijze bank leren kussen leren stoel

Werkplek landelijk strak

Lange gang natuurtinten

Slapen onder een schuin dak

Boxspring muurdecoratie dierenprint

Linnen beddengoed landelijke slaapkamer

Openslaande deur landelijke slaapkamer

Ladekast groene muur landelijke slaapkamer

Muurdecoratie mattenklopper slaapkamer

Witte kast slaapkamer

Wit bed meisjeskamer

Lightbox kast meisjeskamer

Witte kast roze muur meisjeskamer

Wit bed met spijlen slaapkamer

Decoratie landelijke slaapkamer

Groene muur ladekast slaapkamer

Wanddecoratie landelijke slaapkamer

Steigerhouten bed slaapkamer schuine wanden

Tafeltje muur slaapkamer

Olijfbomen in rieten manden op terras

Houten tuinstoelen gieter bloempotten terras

Gepotdekselde gevel olijfbomen rieten mand met wielen

Veranda landelijke stijl

Paardenstal

Lijkt het je leuk om ons proces te volgen? Volg me dan op Instagram: Blumz_interieur_tuin.

12 reacties

 1. Mineke schreef:

  lieve Michelle
  Een prachtig verhaal en je hebt natuurlijk een schitterend huis. Je hebt nu een schitterende plek met een prachtig uitzicht. Maar waar jullie nu heen gaan zal vast nog een mooiere plek zijn. Ben wel heel benieuwd hoe jullie nieuwe project gaat worden. Wens jullie heel veel succesLiefs Mineke

 2. Annet schreef:

  Mooi! Heel benieuwd naar het volgende project

 3. Marion schreef:

  Wat een bijzonder ontwerp !! En wat spannend dat jullie weer een nieuw project gevonden hebben! Veel succes daarmee
  Groetjes Marion

 4. Serdina schreef:

  In één woord PRACHTIG!!!
  Mijn complimenten en heel veel succes met jullie volgende project ;-)

  Groetjes Serdina .

 5. Kitty.bakkenes schreef:

  Wat een aparte vorm van jullie huis en wat een mooie locatie en mooie gericht
  Dank je wel kitty

 6. Linda schreef:

  Heel mooi! Ben even benieuwd naar de kleur van de muur van de 18e foto beetje grijs/groen waar het kastje staat met de fotolijsten erboven

 7. Marijke schreef:

  Prachtig huis!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.