Hoi!
Ik ben Marjolein en woon met mijn man William en onze twee zonen (7 en 10) in een klein dorpje in Zeeland. Eind 2017 zijn we in dit huis komen wonen en zijn we gelijk begonnen met verbouwen. Alles aan dit huis moest vernieuwd worden dus we vol goede moed zijn we van start gegaan. Aan het huis zat een schuur die we bij het woonhuis hebben betrokken, daar hebben we een hal met stalen trap erin, speelkamer, badkamer en wc van gemaakt en daar boven onze slaapkamer. De woonkamer en keuken (waar eerst het halletje, de wc en badkamer zaten) zijn inmiddels ook vernieuwd. Rest ons nog de slaapkamers van de jongens, de bijkeuken en de (voor)tuin aan te pakken, we klussen dus rustig verder.

Onze stijl is industrieel en stoer met wat houtelementen. Een groene kleur laten we overal terug komen, van onze slaapkamermuur door de hal naar de woonkamer, zodat het hele huis een geheel vormt. In de keuken en woonkamer hebben we een haard waar we met koude dagen weer veel gebruik van maken. We hechten weinig waarde aan materiële dingen, als we iets moois zien verkopen we eerst het één om dan het ander te kopen of zelf te maken. Gelukkig is mijn man ontzettend handig en maakt hij wat we leuk vinden, het huis hebben we dan ook in eigen beheer, met (zo nu en dan) hulp van mijn zwagers, kunnen verbouwen.

Op Instagram en Pinterest heb ik veel inspiratie opgedaan. Daar kwam ik dan ook het idee tegen van de visgraat tegels op de muur, dus heeft William die van de woonkamer tot in de keuken getegeld, zodat ook daar weer een verbinding is ontstaan. In de keuken ‘hangt’ onze eettafel, dit is een eigen ontwerp en helemaal zelf gemaakt, aan één kant hangen kettingen aan een stalen balk en aan de andere kant zit de tafel in de muur bevestigd zodat het een stevige, vaste tafel is geworden. De RAW tegels op de keukenvloer vonden we ook super gaaf en in één van deze tegels heeft William onze initialen geslepen, wat betekent dat we hier wel moeten blijven wonen! De gulden tegel konden we er los bij bestellen, te leuk om te hebben toch?!

Het leuke aan dit huis is dan ook dat we alles samen bedacht en gemaakt hebben, van een betonvloer storten tot aan het inrichten toe. Het geeft echt veel voldoening als er dan weer iets af is. We zijn heel blij met dit huis, wonen en klussen er graag, dit was al ons derde klushuis en ook al blijft een huis opknappen mijn favoriet, toch gaan we er nu voor om hier te blijven wonen. But you never know…

Heel leuk dat ik mee mocht doen aan de binnenkijker Benita, dank je wel, wat een groot compliment!

Groetjes Marjolein.

Kunsttof voordeur wit met raam

Stalen trap schoon metselwerk muur`

Dressoir onder de trap stoer industrieel

Kapstok stalen buis schuifdeur hal

stenen muur industrieel overloop

Groene muur slaapkamer

Letterbord nachtkastje

Groene deur meterkast met stroompijl

Toilet stoer industrieel huis

Plafondlamp toilet

Stoere badkamer stalen buizen

Badkamer stoer industrieel interieur

Visgraat tegels muur woonkamer

Woonkamer groene muur industrieel

Pelletkachel groene muur verroest wiel muur

Goudkleurig aapje met kaarsen

Hangstoel woonkamer vredesteken groene muur

Moderne kaarsenhouders

Sidetable kaartenrek gaas plant

Sidetable oud tafeltje pannenkoeken plant

Industriële stoere keuken met kookeiland

RAW stones keukenvloer gulden teken

Tafel ophangen aan ketting industrieel interieur

Houtkachel keuken zwarte kasten industrieel

Initialen keukenvloer RAW stones

Zwarte cooker industriële keuken

Eucalyptus goudkleurig windlicht kaars

Overkapping green Egg loungeset wandkleed tuin

Marjolein op Instagram: Marjolein.Otte.