Binnenkijken bij Danielle

Hier gaat ie dan: beste binnenkijkers, al heel lang geleden heeft Benita bij mij een briefje in de bus gegooid met de vraag of ik interesse had om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik voelde mij natuurlijk vereerd maar het kwam er eigenlijk niet van en na een lange tijd heb ik nu eindelijk toch maar de stap gezet.

O ja zal me natuurlijk even voorstellen: mijn naam is Daniëlle en ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zonen langs de kade van Musselkanaal waar we met veel plezier wonen. Toch is het huis nog niet af,  dit of dat kan altijd nog beter of mooier. Ach ja, we moeten wat te wensen over houden.

Veel kijkplezier en tot snel.

Zwarte voordeur, zwarte kozijnen met luiken

Houten bankje buiten landelijk wonen

Ronde eettafel met leren stoelen

schaal met mosballen eettafel

tv meubel landelijk sober

Groene glazen fles op vacht tv meubel landelijk

Hoekbank landelijk wonen

Woonkamer landelijk sober

Sober wonen interieur

Keuken landelijk sober ornamenten

Landelijke keuken krans met ster

Grote krans met ster landelijke keuken

Vensterbank pot met mos ornament

Krukje en lamp vensterbank landelijk wonen

Moskrans

Landelijk wonen decoratie

Oud raam lampjes sterren fles

Kruik op zuil met rozenbottel takken

Industrieel hanglamp boven ronde eettafel landelijk

Danielle op Instagram: Danielle Leggedoor.

1 reactie

  1. Barbara Huisman schreef:

    Beste Daniëlle,
    Wat voor kleur zit er buiten op de kozijnen,welk merk,het is mat van kleur toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.