Binnenkijken bij Angela

Hallo binnenkijkers! Begin van dit jaar nodigde Benita mij uit om mee te doen aan de binnenkijker. Ik was blij verrast! Wat een leuk begin van het jaar! Maar mijn hart begon eerlijk gezegd ook wat sneller te kloppen. Hoe spannend is dat, mijn huis tussen al die andere prachtige huizen en mooie interieurs. Een hele eer! Op dat moment waren we met wat klusjes bezig dus durfde ik het nog niet zo goed aan voor een binnenkijker. Maar nu zijn we toch al heel tevreden over hoe het er beneden uit ziet, ondanks dat het huis nog niet helemaal af is. Er zijn nog steeds ideeën die we verder willen aanpakken.

Ik ben Angela, 38 jaar, en woon samen met Dennis en onze zoon Sem (8) en dochter Julia (5) in Son en Breugel, een dorpje in Noord-Brabant. Wij kochten dit huis, een rijtjeswoning uit de jaren ’60, ongeveer 15 jaar geleden. Een huis waar nog veel aan moest gebeuren. Gelukkig heb ik een hele handige man die bijna alles zelf heeft verbouwd. We vinden het leuk om samen te klussen en dingen zelf te maken. Interieurstyling is echt mijn ding, mijn uitlaatklep. Als klein meisje was ik altijd al bezig om de inrichting van mijn slaapkamer te veranderen of dingen te verschuiven. Dat doe ik hedendaags nog steeds ;-). Ik vind het heerlijk om gezellige sfeerhoekjes te creëren en te decoreren.

Een paar jaar geleden kwam ik op Facebook en later op Instagram. Zoveel inspiratie! Wij hebben altijd al de landelijke stijl mooi gevonden maar nu wist ik het zeker: ik wilde de stoere, sobere stijl in heel mijn huis doortrekken. Rust, sfeer en warmte. Zoals ik al schreef, niet alle vertrekken in huis zijn al in deze stijl omgetoverd. We willen ook nog veel aanpakken zoals een nieuwe vloer in de woonkamer en een keukenrenovatie. Geduld is een schone zaak. Alles op zijn tijd. Maar wat gedaan is wil ik jullie nu graag laten zien. Veel kijkplezier!

Zwarte voordeur met krans landelijk

Spiegel met houten rand grijze deur hal

Toilet landelijk sober ingericht

Woonkamer landelijk sober met hoekbank

Oude houten deur met hangkandelaar en groene toef

Hoekbank landelijk sober interieur

Fauteuil tv-meubel lamp kruik landelijk wonen

Salontafel oude deur stenen schalen

Salontafel van oude deur kom met mos tv-meubel landelijk

Landelijke fauteuil Hoffz lamp berenklauw in kruik

Kruiklamp wijntafel oud raam rijstemmer landelijk

Antieke kast landelijk klassiek interieur

Oud kruikje schapenvacht oude deur dennenappel

woonkamer landelijk klassiek

Kruiklamp gewei kruik Brynxz glazen stolp

Stenen schalen salontafel landelijk

Kruik met berenklauw op houten zuil

Landelijke keuken licht

Landelijke keuken aanrecht decoratie ideeën

Houten voorraadpotten aanrecht landelijk

Tafel met kolompoot houten bank landelijk wonen

Poer kruik rozenbottel eettafel decoratie landelijk

Sidetable muur plant in kruik landelijk wonen

Kruiklamp sidetable schapenvacht eetkamerstoel landelijk

Sidetable landelijk vloerkleed vouwgordijn kruiklamp

Nepalese potten met dadeltakken

Zwarte kast oude koffers vloerkleed landelijk

Olijfbak met kruik en kandelaars

Vensterbank landelijke decoratie

Tuintafel pot met plant kruik landelijke tuin

Angela op Instagram: Angelajwv.

8 reacties

 1. Biebokethoes schreef:

  Mooie inrichting. Heel sfeervol ♡

 2. Serdina schreef:

  Sfeervol interieur met mooie accessoires vooral de luiken achter je bank :-)

  Groetjes Serdina.

 3. Dedy schreef:

  Prachtig!!Wat een sfeervol huis en wat mooi ingericht!!Een prachtige binnenkijker!!

 4. Sonja schreef:

  Wat een gezellig interieur. Kun je mij mailen waar je het prachtige salontafeltje hebt gekocht?
  Ik heb hem eerder al een keer voorbij zien komen en ven er nog steeds weg van.
  Hoor het graag.

 5. Petra schreef:

  Prachtig!
  Mag ik vragen hoe je die grote bruine kast zo hebt gekregen? Of heb je m zo aangeschaft?
  Echt heel mooi!

 6. Petra schreef:

  Wat prachtig!
  Mag ik vragen hoe je de bruine kast zo gekregen hebt? Of heb je deze zo gekocht? Ik vind het zo mooi.

 7. Jolanda schreef:

  Oh prachtig vooral die grote kast waar heb jij die gekocht?

 8. Matty schreef:

  Prachtig ook ik zou graag horen of u de kast zelf zo gemaakt hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.