Binnenkijken bij Mariska

Landelijke keuken fotobehang Het Melkmeisje

Wat leuk en een eer om gevraagd te worden door Benita voor de binnenkijker op De Wemelaer! Maar ook heel spannend om mijn verhaal en foto’s te delen met jullie. Ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Mariska, ik ben 50 jaar en woon samen met René en onze dochter Robin en Spyke de Beagle. Onze zoon Nick is sinds een jaar het huis uit en heeft zijn eigen woning.

Sinds kort wonen we met veel plezier in een klein dorpje in de Betuwe in een jaren ’30 woning. Toen wij deze woning een jaar geleden kochten was bijna alles al in onze smaak; de keuken, de vloeren, de badkamer. Het was eigenlijk alleen een kwestie van verven en inrichten. Mijn grootste hobby is bezig zijn met interieur en styling en ik merk dat ik hier veel plezier in heb. Mijn smaak is stoer, sober en landelijk. Veel kijkplezier!

Vouwgordijn erker landelijk wonen

Stolp op voet hoorn ornament vensterbank landelijk

Fotobehang hal melkmeisje stalen deur

Buffetkast krijtverf antraciet

Kruk losstaand bad landelijke badkamer

Landelijke lichte keuken met kookeiland met krukken

Dierenprint muur hal sidetable landelijk

Woonkamer visgraat parket landelijk

Wijntafel leemkruik stolp balusterlamp

Landelijke woning met klassieke veranda

Woonkamer landelijk klassiek

Kapstok landelijk krans met groen kerstklokken

Leemkruik met rozenbottel in de vensterbank

Losstaand ovaal bad houten plank landelijke badkamer

Eethoek Riviera Maison plavuizen stolp

Landelijke keuken nostalgische schouw

Slaapkamer landelijk dierenvel muur

Steigerhouten inbouwkasten landelijke slaapkamer

Hal zwartwit vloer rieten paraplumand

woonkamer landelijk met kleur

Kruik op zuil Riviera Maison stoelen

Tuindeuren landelijk loungeset terras

Lichte keuken landelijk met kookeiland

Landelijke keuken fotobehang hal Melkmeisje

Mariska op Instagram: Landelijkhuisje_nr17

15 reacties op “Binnenkijken bij Mariska&rdquo

  1. Oh wat leuk!! Dank je wel voor het volgen
   Ik vind het ook erg leuk om te doen en steeds weer nieuwe en mooie foto’s te maken

 1. Hoi Mariska
  Wat een prachtig huis hebben jullie
  En super gezellig ingericht:
  Dank je wel dat ik mee mocht kijken:
  Gr:diny

 2. Prachtig ingericht huis! Geweldig dat behang van Vermeer! Mag ik vragen welke kleur muurverf je hebt gebruikt in de woonkamer, als je dat nog weet? groetjes

 3. Hoi,
  Prachtig huis.
  Vraagje wij hebben dezelfde kast. Alleen dan in het wit. Heeft u deze kast geverfd zoja met welke verf.
  MVG Lianne

 4. Hoi Mariska, echt prachtig! Complimenten! Een vraag, ik ben helemaal weg van je stoel met tekst (ik schrijf graag, vandaar! heb veel met tekst). Waar heb je de stoel gevonden, of heb je em laten stofferen? Zou je het me willen laten weten? Alvast dank, Gea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.