Lente in je interieur

Zin om de lente in je te huis halen? 5 tips!

Zin in wat bloemigs voor je huis maar geen tijd of zin om regelmatig een vers boeket te kopen? Zijden bloemen worden tegenwoordig zo mooi gemaakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn! Naast dat je er lange tijd mee doet, heb je er ook bijna geen omkijken naar: je kunt ze zo nu en dan voorzichtig afstoffen met een plumeau of even met een föhn op de koudste stand schoonblazen. Ook droogbloemen zijn helemaal hip en in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar!

Delfts Blauw is helemaal in! Als je eigen zolder of die van je moeder niets oplevert, zijn Delfts Blauwe vazen en potten nu ook volop te koop! Met een paar losse vaasjes naast elkaar op de vensterbank of je dressoir met daarin een losse (zijden) bloem creëer je meteen een lentegevoel!

1. Droogbloemen in Glas met Kaarsen
2. Kunstboeket Leighton Honey
3. Vaasjes set van 3 – Delfts Blauw
4. Gerbera kunst steelbloem
5. Zijden boeket – veldboeket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.