De mooiste woonaccessoires voor een landelijk interieur

Zin in wat nieuws voor je huis of tuin om het voorjaar geïnspireerd in te gaan? Er zijn zoveel leuke sfeerverhogende producten voor een landelijk interieur te vinden, een paar favorieten voor je uitgelicht!


Tussen al het thuiswerken door, in de pauze even lekker buiten in de zon van een mok thee genieten. Met één blik op deze sfeervolle buitenklok die je aan een schutting, tuinmuur of onder de overkapping hangt, kun je weer bijtijds aan de slag!

 

Buitenklok met weerstation bol

Buitenklok met weerstation


Een linnen dekbedovertrek houdt je koel in de zomer en warm in de winter. De stof voelt heerlijk zacht aan en linnen beddengoed is ook nog prachtig om te zien. Wat ook fijn is: je kunt een linnen dekbedovertrek strijken maar het hoeft niet!

Walra Dekbedovertrek Natural Mix bol

Walra Dekbedovertrek Natural Mix


Straks met Pasen je gasten verrassen met een met zorg gedekte tafel. Op een mooi linnen tafelkleed als dit, komt alles veel mooier tot zijn recht wat natuurlijk de feestvreugde verhoogt.

Tafelkleed - Katoen - Linnen - Beige bol

Tafelkleed – Katoen – Linnen – Beige


Mooi zo’n royale mand in de badkamer! Ideaal om opgerolde handdoeken in op te bergen, in plaats van de handdoeken erin te leggen kun je ze er ook opgerold rechtop in zetten.

 

Amnura Zeegras Opberg mand L bol

Amnura Zeegras Opberg mand L


Zelf heb ik al meerdere kussens van het merk Mars & More, ze blijven lang mooi en zijn kwalitatief goed. Ik ben helemaal weg van dit kussen met luipaard-print, echt een blikvanger voor op de bank!

Kussen fluweel luipaard zwart 45x35cm bol.com

Kussen fluweel luipaard zwart 45x35cm

Een sfeervol voorjaar gewenst!

Dit artikel bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.