Landelijk wonen | binnenkijken bij Romy

Welkom in ons huis, leuk dat jullie even komen binnenkijken!!

Samen met mijn vriend Mark heb ik dit huis vorig jaar gekocht en we hebben er flink aan geklust om het helemaal naar ons zin te maken. We houden beiden van natuurlijke materialen en zeker van hout, dus dit hebben we dan ook overal in het huis aangebracht: de vloer, de vensterbanken, een houten balk in de keuken en Handige Harry als Mark is, heeft hij ook nog houten deurtjes voor de inloopkast gemaakt.

Zoals mijn moeder altijd zegt: Een interieur moet groeien.

Het is nog niet helemaal af. We hebben nog een extra slaapkamer en de zolder die nog onder handen genomen worden. Net als de tuin waar een mooie overkapping in zal komen. Gelukkig zitten m’n vriend en ik helemaal op één lijn dus dat gaat vast goed komen. En zoals mijn moeder altijd zegt: ‘Een interieur moet groeien.’

Als ik ergens inspiratie op wil doen voor mijn interieur dan kijk ik op De Wemelaer, dus wat gaaf dat ik nu mijn ideeën met jullie mag delen!

Dat is ook gelijk waar mijn liefde voor interieur vandaan komt. Mijn moeder was vroeger altijd al bezig met het stylen en restylen van het huis. Zij ontwikkelde in de loop der jaren een voorliefde voor een stoer en landelijk interieur, dat heb ik zo van haar heb overgenomen. Vooral gezelligheid, knusheid en warmte in een interieur vind ik belangrijk. Elke week verander ik wel iets in het huis, zo is het nooit saai! Als ik ergens inspiratie op wil doen voor mijn interieur dan kijk ik op De Wemelaer, dus wat gaaf dat ik nu mijn ideeën met jullie mag delen!

Veel kijkplezier!

Gele tulp in windlicht landelijke stijl

Lichte landelijk woonkamer ladder

Grote landelijke kruik met rozenbottel tak zwarte landelijke kast

Grote takkenkrans met ornament stenen paashaasjes

Stenen kandelaars landelijk dadeltak

Eettafel kolompoot landelijk zwarte hanglampen houten schaal

Houten balk keuken grijze landelijke keuken

Stenen aanrechtblad grijze landelijke keuken

Grijze keuken landelijk zonder tegels houten ombouw schouw

Landelijke hal met zwarte plavuizen witte trap oude rijstbak landelijk sober

Landelijke grijze kruik op houten krukje ronde spiegel hal

Wonen Landelijke Stijl tijdschrift in oude rijstbak

Beige bed met hoofdbord houten vloer zwarte radiator landelijke slaapkamer

Beige gestoffeerd bed met hoofdbord linnen dekbedovertrek leeslamp op rond tafeltje naast bed

Deur steigerhout inbouwkast kruik met palmgras

Steigerhouten deur inloopkast landelijke kruik met pampasgras

Landelijke badkamer bruine tegels bad zwarte luxaflex balusterkandelaar

Oud houten wasbord zeep hart aan touw

Houten badmeubel stenen waskom zwarte kraan landelijke badkamer

Houten badmeubel natuurstenen waskom met zwarte kraan steenmal met handzeep zeepschaaltje

Romy op Instagram: ons_favoriete_thuis.


Shoppen in de stijl van Romy via bol.com:

Pampasgras rietpluimen bol.com

Rietpluimen – pampasgras

Ronde zwarte spiegel bol.com

LOFT42 Industry Spiegel Rond XL Zwart

Hoge rieten opbergmand

Hoge Rieten Opbergmand

Steenmal hout bol.com

Landelijke bak

Le Creuset Demi Fluitketel bol.com

Le Creuset Demi Fluitketel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.