#dewemelaertop5 deel 27 | Landelijke Instagram-accounts

Een landelijk interieur spreekt veel mensen aan en ook op Instagram is er veel inspiratie op het gebied van landelijk wonen te vinden. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer met al die mooie landelijke huizen: want welke Instagram accounts moet je nu precies volgen om inspiratie voor je eigen landelijke interieur op te doen?

Om het je gemakkelijk te maken zijn er weer 5 prachtige, inspirerende accounts in een landelijke stijl voor je uitgelicht!


Een droomhuis voor de liefhebber van landelijk sober wonen, bij Nathalie kun je wegdromen bij haar waaltjesvloer, RAW stones in de woonkamer en haar prachtige zwarte landelijke keuken met houten balken!

Landelijk sober interieur RAW stones

Bodou Interieur


Ook op het Instagram account van Margareth is het goed toeven als je van de landelijke, sobere woonstijl houdt! Woonkamer landelijk sober ingericht

Maggie.s__home__


Voor een gezellige sfeer zowel binnen als buiten, volg je Hilda!

Landelijke tuin met grind en pergola

Hilda_wonenopnr13


Bij Karin ontdek je mooi gestylde hoekjes en een serene, landelijke sfeer. Tafel hoek woonkamer oorfauteuil eetkamerstoel regaal berenklauw

Kaatjeshome29


Op het Instagram account van Carine tref je inspirerende ideeën voor de donkere dagen aan in haar sfeervolle woonkamer met knus kaarslicht en mooie groendecoraties. Glazen stolp met kaars Wonen_op_nummer_124


Helaas wordt de bestaande hashtag veelvuldig door Chinese spammers gebruikt, daarom het verzoek de foto’s van je landelijke interieur met de nieuwe hashtag #wemelaertop5 te plaatsen (dus zonder de ervoor :) en maak ook kans om in de volgende Instagram top 5 van mooiste landelijke interieurs op De Wemelaer te komen!

De Wemelaer op Instagram

De Wemelaer op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.