Binnenkijken | Robuust en sober wonen bij Kimberley-Ann

Hai lieve mensen, welkom in mijn knusse huisje! Wat leuk dat ik mijn interieur mag laten zien aan jullie en helemaal gaaf dat Benita van De Wemelaer mij daarom vroeg, want dat was toch altijd wel stiekem mijn droom: om op de website van De Wemelaer te komen. 😌 En ‘tadaaaa, I did it!’

Eerst zal ik mij eens even voorstellen; mijn naam is Kimberley-Ann. Ik ben een alleenstaande moeder (wel in een relatie) en woon hier samen met mijn zoon Deshawn en onze kat Sky in het mooie Drenthe. Sinds 4 jaar woon ik met heel veel plezier in dit huurhuis! Zo is er in de loop der jaren al veel veranderd qua meubels en interieur. Helaas moest ik weer helemaal opnieuw beginnen en ben van kringloop- en Marktplaats spullen overgegaan naar nieuwe spullen voor in huis. Zelf houd ik enorm van de landelijke, sobere en robuuste stijl en dat zie je ook terug in mijn interieur.

Op de muur heb ik de kleur Leisteengrijs van Flexa omdat ik aardetinten heel mooi vind. En op deze manier passen de grijze inbetweens er dan ook heel mooi bij. De decoratie in huis komt vooral van het internet af of ik struin Marktplaats even langs en zo kom ik de mooie pareltjes wel tegen. 😍

Ook mag ik heel graag met mijn vriend woon-winkelen, dat doen we vooral in de wintermaanden. Het interieur van mijn vriend heb ik ook helemaal veranderd in de landelijke stijl. Zo heb ik nu 2 huizen die ik allebei graag mag stylen! 😄

In de tuin zie je een hele andere stijl van mij, ik hou namelijk ook van de Bohemian-stijl. Zo heb ik mijn overkapping dan ook gezellig aangekleed in Ibiza-stijl. Hier breng ik graag de zwoele zomeravonden door met mijn vriendinnen, mijn vriend of gezellig met mijn zoon alleen. Ik kan wel zeggen ‘onder het genot van een wijntje’, maar ik ben sinds een halfjaar alcoholvrij. 😉

De overkapping staat er straks 2 jaar, die heeft mijn vriend helemaal alleen gebouwd. Met wat hulp van mij erbij en dat voor een eerste keer! Ik ben heel trots op hem! Toen ik hier kwam wonen stond er een lage schutting met een klein tuinhuisje, niet wat ik in gedachten had. Maar ook daar redde ik mij eerst prima mee, totdat het zover was voor een overkapping met blokhut over de hele breedte van de tuin. Ik ben er blij mee, maar er zijn nog wel wensen hoor.😉 Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn binnenkijker en voor vragen mag je altijd een DM sturen op mijn Instagram-account @robuust_wonen.

Lieve groet, Kimberley-Ann.

Hal landelijk sober ingericht kaarsen kandelaar houten bankje houten luik linnen doek ornament spiegel methouten rand

keuken huurwoning landelijke stijl houten snijplanken linnen doek

Bed met hoofdbord van stof leem kruik met takken linnen doek nachtkastje landelijke slaapkamer

Schapenvacht bed sierkussen velours met ruitpatroon taupe deken landelijke slaapkamer

Overkapping Ibiza stijl ingericht raffia lamp ronde salontafels loungebank wanddoek raffia buitenvloerkleed grijs

Baluster kandelaars met decoratie taartje in de vensterbank landelijke decoratie

Ronde eettafel landelijke stijl eetkamerstoelen landelijk schijfjeslamp dichte landelijke kast leemkruik met takken

Hoekbank landelijk wanddoek linnen ronde salontafels set vensterbank met landelijke decoratie rechthoekige etagere

Glazen windlichten dubbelglas op rechthoekige etagere in de vensterbank leemkruik balusterlamp houten kandelaar op voet

Windlichten landelijk sober

Stenen ram op houten landelijk bankje windlicht van steen rond

Gecapitonneerde landelijke fauteuil grijsbruin houten decoratieladder linnen doek schijfjeslamp

Nepalese pot ornament op voet landelijk linnen doek muur

houten snijplanken aanrecht houten poer decoratie taartje met kwartel eitjes

Houten zuil grote landelijke kruik met Asparagus rond sier kussen

Krans van takken groene toef

Toilet decoratie landelijk krans van takken kruik met linnen doek tekstbord wc geurstokjes zwart

Rond vloerkleed jute met poes rotan windlicht hocker van kunststof onder overkapping

Overkapping Bohemian stijl lamp raffia lavendel in rotan mand rotan windlicht

Zwarte rechthoekige spiegel kast sidetable krans van takken groene toef Buddha beeld

Kimberley-Ann op Instagram: Robuust Wonen.


Shop de stijl bij bol.com:

Baluster lamp voet hout landelijk

Light & Living Lampvoet Cumani – Hout

Clayre & Eef Krans Ø 45 cm Bruin Hout

Clayre & Eef Krans Ø 45 cm Bruin Hout

Sierkussen - Zacht Zandkleurig

Sierkussen – Zacht Zandkleurig

Bella Home Simba - Mini Hangstoel - Kat - Hond

Bella Home Simba – Mini Hangstoel voor kat of hondje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.