Binnenkijken in de cottage woning van Bianca

Hallo lieve allemaal. Mijn naam is Bianca en ik ben 50 jaar oud en woon in de stad Tilburg. Ik ben getrouwd met Harald en  samen hebben we een zoon van 24 jaar oud.

Van Benita kreeg ik een uitnodiging of ik interesse had om met ons huis mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Nou, daar heb ik niet lang over nagedacht hoor, natuurlijk wil ik dat. Heel graag zelfs!

Ik ben altijd bezig met wonen, dat is echt mijn passie. Altijd al geweest. Ik zit ook iedere dag op Facebook en Instagram te kijken naar alles wat met wonen heeft te maken. Natuurlijk heb ik ook een eigen Instagram account en Facebookpagina. Cottage huisje nummer 76. Dus wil je mij graag volgen dan zou ik dat superleuk vinden. En natuurlijk geniet ik ook van alle mooie woonbladen, daar kan ik echt heel blij van worden.

Drie jaar geleden hebben wij ons mooie, fijne huis gekocht. Wat voelde ik mij gelukkig toen we de sleutel kregen. En nu nog steeds voelen wij ons heel erg thuis hier. Ons huis is steeds een beetje mooier geworden. Het enige wat we nog willen veranderen in het voorjaar is de tuin. Dan zijn we eindelijk helemaal klaar. Ik hoop dat jullie ons huis mooi vinden.

Liefs Bianca xxx

Cottage woning witte steun en luiken

Dit is ons prachtige huis in de zomer. Het is zo’n romantisch huis. Echt heel idyllisch zo met die luiken en oranje dakpannen.

Rotan stoel Riviera Maison vouwgordijn taupe windlicht schaal met gedroogde bloemen op de vensterbank

Dit is mijn leeshoekje waar ik regelmatig zit. Met een goed boek en een kop thee heb ik niks meer nodig. Heerlijk vind ik dat.

leren Chesterfield bank oorfauteuil leer vouwgordijnen ramen met roedes salontafel driftwood

De zithoek waar we tv kijken, dit is aan de straatkant waar we fijne ramen hebben zodat er lekker veel licht naar binnen kan schijnen.

Houtkachel behang muur landelijke woonkamer

De houtkachel staat ook in de zithoek, die hebben we heel vaak aan. Het is er ook weer de tijd voor, nu het kouder aan het worden is. Hier kunnen we zo van genieten. Het is zo’n fijne en gezellige warmte. Echt een heerlijk sfeertje.

Eettafel driftwood inbouwhaard kralen kroonluchter eetkamerstoelen gecapitonneerde rugleuning

Kast Riviera Maison varen in rotan mand tafel driftwood hout

Dit is de eetkamer. Hier eten we altijd en ook zitten we hier als er familie is of als er vrienden zijn. Lekker tafelen en kletsen. Hier hebben we ook een houtkachel. De witte kast is een Marktplaats-vondst van jaren geleden. Mijn vader heeft hem helemaal netjes opgeknapt waar ik nog steeds heel blij mee ben.

Kroonluchter toilet lambrisering

Het kleinste kamertje in ons huis. Ik vind deze zo mooi, heel sfeervol. De onderkant is hout en de bovenkant is behangen.

Roedes keukenraam rolgordijn rotan broodmand Riviera Maison landelijke keuken

Afzuigkap RVS oranje kook pan riviera maison keukengerei houder

Landelijke houten keuken raam met roedes grijze vloertegels

De keuken zal er al in toen we ons huis kochten. Wij vonden deze allebei erg mooi gelukkig. Met een fijne inductiekookplaat en een Quooker erin, een dubbele spoelbak, een aparte oven en een magnetron. Ook nog een losstaand keukenblok waar het koffiezetapparaat op staat. Gewoon een fijne keuken in het gebruik en mooi om te zien.

Badkamer tegels verticale lijnen regendouche grijze vloertegels

De badkamer is pas een jaar oud. De oude badkamer was wel aan vervanging toe. Ik vind hem zo prachtig met lekker rustige kleuren. Een fijn bad, een regendouche, een handdouche,  toilet en een dubbele wastafel.

Vrijstaand bad badkamer naturel tinten decoratie ladder badmeubel hout

Dit kastje konden mijn ouders niet meer kwijt in hun nieuwe woning. Nu staat het bij ons op de slaapkamer. Het stond vroeger bij mijn moeder op haar kamer toen ze nog klein was, dus dat gaat nooit meer weg natuurlijk.

Bruine leren tas oud kastje

In het voorjaar gaan we de tuin nog wat veranderen. Maar het meeste blijft hoor want het is al best heel mooi zo. Markiezen om de warmte buiten te houden. En een fijne veranda waar je heerlijk zit als het heet is. Onder het bamboedak zitten we altijd te eten, dat is zo’n fijne plek.

Markiezen cottage woning roze hortensia's zijkant huis

Zachtroze zonwering cottage woning wit grind

Veranda dak matten houten vlonders tuinset rotan stoelen houten tuintafel

Druiven klimop plant

Houten overkapping bbq verrijdbaar rotan hanglamp houtkachel onder veranda grijze loungebank

Cottage woning met landelijke tuin boom met waaltjes er om heen

De voordeur zit aan de zijkant van ons huis. Heel mooi afgewerkt met sierlijsten. Een prachtig hek wat ‘s avonds op slot gaat en mooie buitenverlichting.

Cottage woning witte steen voordeur met afdak ramen met luiken

Als laatste nog een foto van ons huis in de winter. Er lag niet heel veel sneeuw maar ik vind dit toch een heel mooi plaatje zo.

Cottage woning met witte steen ramen met luiken

Ik hoop dat jullie ons huis heel mooi vinden en hebben genoten van de foto’s, zoals ik zelf ook altijd geniet van de foto’s op De Wemelaer. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging Benita. Misschien zie ik jullie terug op mijn Instagram account of op Facebook. Groetjes en heel veel liefs van Bianca. xxx

Bianca op Instagram: Cottage huisje nummer 76.


Advertentie

Landelijke woonaccessoires op bol.com

5 reacties

 1. Marja Kruijssen schreef:

  Wauw wat een prachtig maar vooral sfeervol huis.

 2. Bendet schreef:

  Prachtig huis, ziet er allemaal heel gezellig uit!

 3. kitty. bakkenes schreef:

  toppie wat een sfeervol huisje om zo verliefd op te worden

 4. Ilse schreef:

  Fijn en sfeervol huis Bianca

 5. Petra van Egmond schreef:

  Prachtig huis! En wat een mooi kleurgebruik aan de buitenkant eenx iets anders dan Oud Hollands groen of antraciet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.