Over mij

Hoi! Leuk dat je mijn woonblog bezoekt! Ik ben Benita en woon in het noorden van het land. De Wemelaer is een woonblog landelijke stijl (de naam is afgeleid van de naam van mijn oma), waar je inspiratie op kunt doen voor je landelijke interieur en tuin!

Woonblog De WemelaerSinds 2014 plaats ik binnenkijkers in een landelijke stijl, ook tref je er maandelijks een top 5 met prachtige landelijke Instagram accounts aan en vind je in de styling rubriek ideeën en voorbeelden om je huis nog sfeervoller te maken!

Bezig zijn met huis en tuin is mijn grootste hobby en van het binnenkijken bij anderen word ik erg enthousiast. In 2014 begon ik met het fotograferen van huizen van vrienden en familie en langzamerhand gaven mensen zichzelf of anderen op, ook nodigde ik sommigen zelf via social media uit om mee te doen. De knusse sfeer, gemoedelijkheid en warmte die een landelijk interieur uitstraalt vind ik prachtig om te zien en te ervaren.

Het is zo gegroeid dat ik altijd huizen van anderen laat zien maar op Instagram deel ik ook regelmatig foto’s en story’s van mijn eigen huis (terug te kijken onder de bewaarde highlight Personal :)


MEEDOEN
Wil jij een ander inspireren met jouw landelijke interieur? Geef je dan ook op voor de binnenkijker, dit kan via het contactformulier, maar een privé-bericht via Facebook of Instagram kan natuurlijk ook! Als je je hebt aangemeld vraag ik je meestal om een paar foto’s in te sturen van je interieur, een link naar een (openbaar) social media account mag natuurlijk ook.


STATISTIEKEN
2021 Gebruikers 451k | Sessies 878k | Pageviews +2.0 mln

Pinterest  +10 mln. views | +61k volgers
Instagram +22k volgers
Facebook +6.2k volgers

Heb je ideeën, vragen of wil je iets doorgeven? Stuur me gerust een berichtje en ik probeer je zo gauw mogelijk te beantwoorden!

Hartelijke groeten,
Benita.

Deze pagina is aangepast op 20 januari ’22.