Over mij

Hoi! Leuk dat je mijn woonblog bezoekt! Ik ben Benita en woon in het noorden van het land. De Wemelaer is een woonblog landelijke stijl (de naam is afgeleid van de naam van mijn oma), waar je inspiratie op kunt doen voor je landelijke interieur en tuin!

Woonblog De WemelaerSinds 2014 plaats ik binnenkijkers in een landelijke stijl, ook tref je er maandelijks een top 5 met prachtige landelijke Instagram accounts aan en vind je in de styling rubriek ideeën en voorbeelden om je huis nog sfeervoller te maken!

Bezig zijn met huis en tuin is mijn grootste hobby en van het binnenkijken bij anderen word ik erg enthousiast. In 2014 begon ik met het fotograferen van huizen van vrienden en familie en langzamerhand gaven mensen zichzelf of anderen op en nodigde ik interieur liefhebbers via social media uit om mee te doen aan de binnenkijker. De knusse sfeer, gemoedelijkheid en warmte die een landelijk interieur uitstraalt vind ik prachtig om te zien en te ervaren.

Het is zo gegroeid dat ik huizen van anderen laat zien maar op Instagram deel ik ook regelmatig foto’s en story’s van mijn eigen huis.


MEEDOEN
Wil jij een ander inspireren met jouw landelijke interieur? Geef je dan ook op voor de binnenkijker, dit kan via het contactformulier, maar een privé-bericht via Facebook of Instagram kan natuurlijk ook! Als je je hebt aangemeld vraag ik je meestal om een paar foto’s in te sturen van je interieur, een link naar een (openbaar) social media account mag natuurlijk ook.

 

Deze pagina is aangepast op 22 juli ’22.