Lentekriebels: tips voor vrolijke voorjaarsdecoratie in je huis

Nu de lente in aantocht is, is het tijd om je huis op te fleuren met wat vrolijke voorjaarsdecoratie. Er zijn veel manieren om je huis te decoreren voor de lente, bijvoorbeeld met bloemen, accessoires in pastelkleuren of door natuurlijke elementen als takken of groene planten toe te voegen.

Voorjaarsdecoratie

 

Klassieke hocker met plaids en lente tak

Een leuke en eenvoudige manier om wat voorjaarskleur toe te voegen aan je interieur is door te variëren met kussens en plaids. Kies voor lichte kleuren zoals zachtgeel, groen of roze en combineer ze met een neutrale basis. Zo creëer je een frisse en gezellige sfeer in huis.

Tulpen

 

Gele tulpen

Ook bloemen en planten zijn onmisbaar in de lente. Zet wat vrolijke tulpen in een vaas of zet een frisgroene plant in een mooie pot. In de keuken kun je voor de vensterbank een mini tuintje maken met kruiden en kleine plantjes.

Bloemenfestijn

 

Narcis in kan van aardewerk voor klepbank met kop en schotels

Als je echt zin hebt in een kleurrijke bloemenexplosie kun je je huis decoreren met voorjaarsbloemen zoals narcissen en hyacinten. Zet ze in meerdere vaasjes op een dienblad bij elkaar of plaats de narcissen in een mooie schaal met wat mos.

Roze hyacint met mos in zinken emmertje

In een handomdraai kun je je huis gemakkelijk en snel omtoveren tot een vrolijke en frisse plek! Veel plezier met decoreren!

Zijdebloemen in je interieur
Decoreren met voorjaarsbollen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.