INTERIEURADVIES

Lukt het je niet om je interieur aan te laten sluiten bij wat je eigenlijk mooi vindt of om er een sfeervol en rustig geheel van te maken? Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes om een stijlvol en uniek interieur te creëren waar je graag in thuiskomt!

Mijn werkstijl kenmerkt zich door oog voor detail, goed tussen de regels door kunnen lezen wat je woonwensen zijn maar ook rekening houdend met de praktische kant.

Een advies kan uit een uur brainstormen bestaan of een uitgebreid kleurenplan met handige shoppinglist waarmee je zelf de meubels of accessoires bij elkaar kunt shoppen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken, dan kijken we samen welk interieuradvies het beste bij jouw wensen past.


Een greep uit eerdere projecten

Nadat hun dochters het huis allebei hadden verlaten was deze lieve familie toe aan een opfrisbeurt van hun interieur. Hun wens was om natuurlijke materialen met een vleugje hotel chique in het interieur terug te laten komen. Super leuk als een klant voor kleur durft te gaan!

Interieuradvies vouwgordijn

We wilden iets nieuws maar kwamen er zelf niet uit. We hebben ons door Benita laten adviseren voor de kleuren van het houtwerk, de meubels en raambekleding en zijn heel erg blij met het eindresultaat, dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken!


De gezellige familie van Restaurant Sicilia in Borger won advies in over kleurgebruik om meer rust en eenheid in het restaurant te creëren en het toepassen van bijpassende accessoires.

Interieur en kleur advies Restaurant Sicilia Borger