Binnenkijken bij Antoinette Vreeling

Blij verrast was ik toen ik gevraagd werd door Benita om foto’s in te sturen van ons huis.

Mijn naam is Antoinette Vreeling, 44 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van Sanne (19) en Jelle (17). Ik heb een hele grote passie voor sober wonen. Deze is 10 jaar geleden ontstaan in Baarlo, waar mijn zus woont. Zij introduceerde mij bij Hoeve Hofackers en het was alsof twee armen mij als een warme deken omsloten, ik was meteen verkocht… Onderstaande foto heb ik recent gemaakt tijdens een bezoek aan mijn zus.  Ik moet dan ook altijd even naar Irma en Hans om hun prachtige winkel te bewonderen.

IMG_4514.JPG

Naast de aanschaf van mooie, sobere woonaccessoires vind ik het ontzettend leuk om zelf ook meubels op te knappen. Hierbij heb ik wel de voorkeur voor bepaalde producten. Zo maak ik veel gebruik van de remover van Painting the Past, een fantastisch product dat weinig wachttijd vergt tijdens het verwijderen van oude verf- en waslagen.

Op onderstaande foto zien jullie een teakhouten kast, die van origine kastanjebruin is. Ooit heb ik hem door een leverancier speciaal op kleur laten maken maar nu toch geprobeerd om er mijn ‘eigen’ kast van te maken en ik moet zeggen: het is wel een paradepaardje in ons huis geworden. De kast staat op de scheiding van onze keuken naar de woonkamer en ik bewaar er mijn mooie serviesgoed in. Heerlijk om zo creatief bezig te zijn tussen al onze werkzaamheden door.

 IMG_4511.jpg

IMG_4513.jpg

IMG_3833.jpg

IMG_3932.jpg

FullSizeRender.jpg

Vorig jaar hebben we onze eerste Gardenfair gehouden, een open huis/tuin middag bij ons thuis. We hebben dit in samenwerking met een fantastisch team jonge ondernemers kunnen realiseren. Afgelopen zondag hebben we onze tweede open huis gehad. Een waar succes waar o.a. mijn dochter (die sinds februari van dit jaar de trotse eigenaresse van een prachtige bloembinderij is) haar mooie creaties tentoonstelde: prachtige kransen in herfstsfeer en zeer mooie decoraties die tevens bij haar in de winkel in Nijverdal op bestelling verkrijgbaar zijn. Op de foto’s zien jullie een kleine impressie van onze geslaagde middag die herhaald wordt in het voorjaar van 2017.

 IMG_4365.jpg

IMG_4374.jpg

Na de drukte van onze open huis dag geniet ik extra van ons huis nu het weer helemaal aan kant is. Ik houd van sober dus moet niet teveel gedoe in huis hebben.

 IMG_4354.jpg

Less is more, ik hou van simpel. Dus een paar prachtige blikvangers in huis waaronder prachtige, grote lampen en stoere meubels. Naast de bloembinderij hebben wij de producten uitgebouwd met een prachtige meubellijn en fraaie woonaccessoires. Deze producten zijn op bestelling verkrijgbaar en binnenkort ook in onze webshop waar we mee bezig zijn.

FullSizeRender-001.jpg

IMG_4390.jpg

Ik heb een grote passie en voorliefde voor kandelaars, van hele grote tot hele kleine. Ik krijg er geen genoeg van. Het mooiste vind ik, om ze in groepen bij elkaar te zetten. Een groots effect!

IMG_4392.jpg

 Naast het decoreren en stylen in mijn eigen huis, help ik af en toe ook met het inrichten in de winkel van mijn dochter. Omdat ze alles zelf doet en soms in tijdnood zit en ik het natuurlijk ook ontzettend leuk vind, help ik haar graag. De producten in haar winkel help ik zorgvuldig mee uitzoeken. Zo kwamen we op het Broste Copenhagen servies, een uniek product dat zo langzamerhand ook in onze privesfeer gebruikt wordt.

Hierbij een sfeerplaatje van de servieskast in de winkel.

IMG_4521.JPG

IMG_4516.JPG

Ondertussen zijn we alweer druk bezig voor kerst 2016.

FullSizeRender.jpg

IMG_4308.jpg

Het is heel verleidelijk om zakelijk en prive niet door elkaar te halen hoor! Maar ik houd me nog een beetje in: het is wel ontzettend leuk om ideeën op te doen. Zo langzamerhand wordt het een hobby van mij om mee te gaan op inkoop. Van je hobby je werk maken is zo vervelend nog niet!

IMG_4524.jpg

IMG_4526.jpg

IMG_4517.JPG

IMG_4522.JPG

IMG_3864.JPG

Ik hoop dat jullie een klein beetje een idee van mijn dagelijkse werkzaamheden hebben gekregen, leuk om jullie mee te nemen in onze privé-sfeer.

Lieve groet,

Antoinette.

3 reacties

 1. Ans van Rooij schreef:

  Wat knap van je dat je dat je jezelf in kan houden,zou ik niet kunnen ,ik sla meestal door,maar je hebt gelijk,je hebt een prachtig huis incl inrichting waar alles goed tot zijn recht komt,je dochter heeft zeker een heel mooie winkel!! Ben benieuwd naar je webshop!!!!

 2. Geesje schreef:

  Prachtig Antoinette om bij je binnen te kijken! Echt geweldig mooi :)

 3. Serdina schreef:

  Een hele mooie binnenkijker :-)
  Ook heel leuk om te lezen !!
  Succes met je webshop !!

  Groetjes Serdina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.