#dewemelaertop5 deel VIII

Als liefhebber van een landelijk interieur zie je soms door de bomen het bos niet meer met al die mooie huizen. Want wie moet je nu precies volgen op Instagram om geïnspireerd te raken? Om het je gemakkelijk te maken zijn er weer 5 prachtige, inspirerende accounts voor je uitgelicht!


Prachtige interieurfoto’s, de belevenissen van teckeltje Jip en gezellige verhalen, daarvoor ben je bij Sandra aan het juiste adres!

top 5 deel 8

Sandrakhome


Marina volg je natuurlijk vooral voor foto’s van haar mooie huis maar ook voor een flinke dosis positiviteit!

Wonen_op_21 op Instagram

Wonen_op_21


C@ro woont zo mooi! Ik kan niet wachten totdat ze meedoet aan de binnenkijker! Tot die tijd moeten we genoegen nemen met kleine inkijkjes in en rond haar woning.:)

Weer_thuis op Instagram

Weer_thuis


Op het account van Manon is het genieten geblazen! Veel mooie detailfoto’s, zo nu en dan kun je er een blik werpen op haar prachtige waaltjesvloeren en ontdek je haar supermooie voor- en achtertuin!

Manonshuis op Instagram

Manonshuis


→ Instagram TIP: als je op Instagram zoekt op #stoerensober ontdek je nog meer interieurs die bij een landelijke woonstijl passen.


Als liefhebber van een landelijke, sobere woonstijl kun je bij Donja zeker je hart ophalen. Een supermooi account met foto’s van haar prachtige ingetogen interieur. Even doorscrollen naar haar overkapping is trouwens ook de moeite waard!

Donja_S op Instagram

Donja_S


Woonblog landelijke stijl

Volg jij De Wemelaer al op Instagram? Een must voor je vrijwel dagelijkse dosis interieur-inspiratie! :) Gebruik voor je mooiste foto’s de hasthtag #dewemelaertop5 en wie weet verschijnen jouw account met link en foto in de top 5 van mei 2018 op De Wemelaer!


→ Instagram TIP: dat sommige accounts een slotje hebben wil niet zeggen dat je ze geen volgverzoek mag sturen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 reacties

  1. Lize schreef:

    Wonen-op-21 volg ik al en de andere 4 ga ik zeer zeker ook volgen. Heel erg leuk!

    Groetjes , Lize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.