Beste allemaal,

Wat een enorme verrassing toen Benita mij via Instagram vroeg of ik het leuk vond om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Natuurlijk vond ik dat meteen leuk, maar ik vroeg mijzelf ook meteen af of mijn huis hiervoor wel stylish genoeg was.

Ouderlijk huis
Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Iris en woon sinds vorig jaar augustus in ons nieuwe huis, of eigenlijk in het ouderlijk huis van mijn man Stefan, samen met onze kinderen Noor en Josephine en onze paarden. Wij zijn vorig jaar verhuisd omdat we uit ons oude huis waren gegroeid, nou ja niet uit ons huis maar wel de ruimte er omheen. Wij zijn namelijk van een hobbymatige paardenfokkerij gegroeid naar een professionele paardenfokkerij en daar heb je nu eenmaal ruimte voor nodig.

Paardenfokkerij
Naast mijn liefde voor paarden heb ik een enorme passie voor interieur en vooral de landelijke, moderne stijl vind je terug in mijn huis. Sinds kort heb ik een nieuw Instagram account met alleen maar interieurfoto’s: Ienshome (het zou natuurlijk leuk zijn als jullie mij willen volgen). Het idee is nu ook om vanuit mijn eigen huis een woonwinkel te gaan beginnen met spullen die je bij mij in mijn huis terug zou kunnen vinden.

Verf kiezen
We hebben eigenlijk heel weinig hoeven doen aan dit huis, de sfeer was van het begin af aan meteen goed. Wij hoefden het gelukkig alleen maar opnieuw te laten schilderen, nieuwe raambekleding en natuurlijk: bij een nieuw huis horen nieuwe meubels. Samen met de plaatselijke schilder hebben we de kleur voor op de muur en de kozijnen gekozen (ik wilde natuurlijk wel heel wat anders dan in ons oude huis, waar alle kozijnen lekker standaard wit waren). De extra sfeermakers in ons huis zijn de houtkachels die in de koude wintermaanden heerlijk de hele dag branden.

Feestjes op de deel
De echte eyecatcher in dit huis is onze deel! Waar vroeger de koeien van mijn schoonvader stonden, hebben we nu een heerlijke ruimte gecreëerd waar we prima feestjes kunnen houden.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om bij mij binnen te kijken en wie weet kunnen we elkaar in de toekomst persoonlijk ontmoeten, als jullie een kijkje komen nemen in mijn winkel I&S Home!

Woonboerderij met zwarte gepotdekselde planken

Paarden in de wei

Hal zwarte kozijnen bewerkt behang

Hal trap behang

Tafeltje kruik schuifdeur zwart

Keuken woonboerderij landelijk

Landelijke keuken woonboerderij

Eethoek woonkeuken

Binnenkijken bij Iris

Grijze keuken landelijke stijl

Ornament op voet in vensterbank

En suite deuren zwart

Zwarte kozijnen woonkamer landelijke stijl

Kastenwand woonkamer landelijk

Rivièra Maison fauteuil

Zwarte kozijnen Rivièra Maison stoel

Olijfbak woonketting ornament

Bankje eettafel kralenlamp landelijk

Binnenkijken woonboerderij landelijke stijl

Plavuizen woonkamer landelijk interieur

Interieur woonboerderij

Lichte slaapkamer landelijke stijl

Bruin leren fauteuil boekenbehang

Boerderijtuin

Paarden in weiland

Iris op Instagram: Ienshome.

BewarenBewaren