Landelijk wonen | binnenkijken bij Madeleine

Hoi hoi!

Allereerst, wat gaaf dat ik mee mag doen op deze leuke woonblog. Bedankt hiervoor Benita.

Leuk dat jullie mee willen kijken in ons stekkie. Welkom! Even voorstellen; ik, Madeleine ben 26 jaar en samen met mijn lieve man Willem en zoontje Thijs (3) wonend in het mooie dorp Bunschoten Spakenburg.

Al van kinds af aan ben ik met interieur bezig. Tijdens m’n eerste baantje (folders lopen) keek ik altijd voorzichtig naar binnen bij de mensen. Altijd was ik bezig om m’n kamer te re-stylen en beneden de woonkamer van mijn ouders. Vanuit deze passie ben ik m’n studie gaan volgen, die ik succesvol afgerond heb en waarna ik mijn werk ervan heb kunnen maken.

Mijn passie en hobby kan ik thuis goed doorvoeren, altijd ben ik bezig met het veranderen van ons interieur. We hebben net de keuken verbouwd en de deuren beneden vervangen. Heerlijk hoe ik me kon uitleven en hoe mijn droomkeuken werkelijkheid werd. Elke dag kijk ik wel op Pinterest, in woonbladen of op sites over wonen, op zoek naar nieuwe ideeën en woontrends. Gelukkig laat mijn man mij m’n gang gaan en vindt hij al gauw iets goed en mooi.

Nou, wij wensen jullie veel plezier met het binnenkijken. Ik geniet elke keer weer van de mooie huizen die voorbij komen ;)

Liefs, Madeleine.

Landelijk rijtjeshuis interieur

Stalen deur hal rieten manden muurbekleding gang

Stalen deur landelijk sober interieur

Landelijk interieur met kleur

Grijze landelijke tv kast kralen kroonluchter eetbank olijfbak zwarte keuken

Vensterbank met radiator ombouw kruik Asparagus kandelaars balusterlamp

Glazen windlicht bubbels tulpen kwarteleitjes houten trog

Houten trog salontafel oorfauteuil kralen kroonluchter landelijk

Vouwgordijnen met overgordijnen koeienhuid vloerkleed stalen deur woonkamer

Windlicht bubbels onderzetter met steel woonketting met stander

Staldeur binnen stalen deur kralen kroonluchter zwarte landelijke keuken

Eethoek landelijk met eetbank en landelijke eetkamerstoelen olijfbak met kruik

Zwarte landelijke keuken grijs blad houten schouw

Zwarte keuken grijs blad aanrecht landelijke decoratie

Zwarte keuken landelijk grijs blad hoekje aanrecht decoratie ideeën

Vouwgordijn keuken potten vensterbank hoekje aanrecht decoratie

Ronde schaal Franse grespot met kruiden snijplank Riviera Maison windlicht hoekje aanrecht decoratie

Zwarte landelijke keuken plank landelijke decoratie

Schijfjeslamp hal tapijt trap regaal muur hal kruik geurstokjes dadeltak

Landelijke slaapkamer behang hotel chique veren en schelpen ornament vensterbank houten ladder

Jongenskamer landelijk groen ingericht

Groene muur jongenskamer lampjes muur olifantenkop pluche jungle dekbedovertrek

Jungle kinderkamer groene kast groene muur dierenkop pluche


 

Shoppen in de stijl van Madeleine via bol.com:

Light&Living Luna kralen kroonluchter bol.com

Light&Living Luna kralen kroonluchter

Mars & More vacht bol.com

Mars & More – Back2Nature – Vachten

Rieten manden muur bol.com

BALI. Wall Art | the Lawn |Hand Made | BALI. Lifestyle

Dierenkop pluche olifant bol.com

Wild&Soft- Wanddecoratie dierenkop pluche olifant George

Dino dierenkrukje bol.com

Noxxies krukje Dino, kunstleer/hout

6 reacties

 1. Wilma Oud schreef:

  Prachtige smaakvolle inrichting en ook de kleuren van muren en kasten. Chapeau!

 2. Aishlynn schreef:

  Hoi Madeleine ,
  Ik vind erg mooi wat je op de wanden hebt in de hal, kamer en slaapkamer , wat is het ? is het behang of een wandbedekking , ik vind het erg mooi en smaakvol , je keuken vind ik ook prachtig en het ruimtelijk effect van de stalen deur met glas tussen woonkamer en hal , ook de groene kleur van de slaapkamer van je zoon , erg mooi , evenals de inrichting , dus eigenlijk alles !!!!!
  Groetjes Aishlynn

 3. Aishlynn schreef:

  sorry spelfoutje , je keuken !!!!!

 4. Madeleine schreef:

  Hoi Ashlynn,

  Bedankt. Leuk om te horen! De wanden zijn bekleed met Elitis behang. Erg gaaf en bijzonder behang. Bedankt voor je lieve compliment

  • Judith schreef:

   Beste Madeleine,

   Ook ik ben weg van je huis en behang, echt prachtig. Welk behang serie of nummer is het van elites, zou het graag bestellen maar kom er niet uit welke het is. Alvast hartelijk bedankt!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.