Slaapkamer inspiratie | wit beddengoed

Fris en schoon
Schone witte lakens, het liefst gedroogd in de zon, ogen zo schoon en fris! Vooral het moment dat je ‘s avonds in bed stapt als je het bed nét hebt verschoond. Een schoon bed is natuurlijk altijd al heel fijn, maar vooral als het kraakheldere witte lakens zijn die net uit de was komen en nog zo heerlijk knisperen.

Een wit dekbedovertrek heeft vooral een chique uitstraling, ook in hotels tref je meestal wit opgemaakte bedden aan. Wit beddengoed ademt een klassieke en stijlvolle sfeer uit en dat is niet alleen in een hotel maar ook in je eigen huis erg fijn om van te genieten!

Hotel Suite Monaco - Dekbedovertrek - Tweepersoons - 200x200/220 cm - White bol.com

Wit kan altijd
Witte kleding is bij warm weer erg geschikt om te dragen. Een lichte kleur absorbeert namelijk weinig warmte maar reflecteert deze zodat je het minder warm krijgt. Witte lakens zijn dan ook heerlijk koel zijn in de warme zomermaanden. Eigenlijk kan wit beddengoed het hele jaar door. Als het wat kouder wordt leg je een mooie sprei of dunne deken over het voeteneinde.

Sprei Denver Zand - 260x260 bol

Combineer je witte dekbedovertrek met mooie kussens
Witte lakens zorgen voor rust in de slaapkamer waardoor het ook de perfecte achtergrond is voor van die leuke kussens waar je nooit genoeg van hebt. Deze komen namelijk erg goed uit tegen de witte lakens. Het maakt je bed extra aantrekkelijk en zorgt ervoor dat je je er elk moment van de dag in wilt ploffen!

Moyha kussen Slowly - Beige bol

De extra kussens leg je ‘s avonds op een leuk bankje achter het bed of je doet ze in een mooie rieten mand. Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.