De mooiste herfst decoratie en styling ideeën van Peggy

Langzamerhand wordt het kouder buiten en de dagen worden korter. Tijd om het binnen extra gezellig te maken. Creatieve herfst tips voor een landelijk interieur krijg je van Peggy!

Heb je nog stylingtips voor ons?
Waar ik me meestal aan hou is, dat ik kleuren laat terugkomen in het te stylen hoekje. Een bepaalde kleur herhalen dus, niet te bont en niet teveel. Vaak is er een element of object dat de meeste aandacht trekt en daar omheen probeer ik dan die herhaling in kleur of voorwerp toe te passen.

Herfstgevoel
Verder moet het me raken: een bepaald herfstgevoel opwekken. De herfst is knusser, huiselijker. We gaan weer meer naar binnen. Vaak doe ik dat met veel natuurlijke, verse materialen, hout, plaids en kaarsen. En niet teveel items bij elkaar. Rust in de foto vind ik erg belangrijk.

En een mooie herfst krans mag niet ontbreken! Voor mij is dat herfststyling nummer één! Ik heb er dan ook een aantal in huis hangen rond deze tijd.🍂🍁

Hartelijke groet,
Peggy.

Herfstkrans wit serviesgoed in oud houten bakje dennenappels
Herfstdecoratie landelijk brocante licht interieur

Vergrijsde krans van dennenappels op oud wit luikje VT Wonen hartje muurcirkel dennenappels

Mostaart op etagere hop pompoenen herfstdecoratie landelijk

Houten snijplank met groene toef pompoenen aanrecht kandelaars zwart en wit

Keuken en aanrecht in herfstsfeer krukje met dienblad dennenappels herfstdecoratie

Gezellige keuken herfstsfeer mostaart op etagere groene toef hoekje aanrecht

Houten vensterbankkrukje aanrecht mostaart op etagere maiskolf herfstdecoratie

Groene herfst krans met hop aan wit luikje voor binnen

Groene herfst krans met hop aan luikje voor binnen witte kandelaar pompoen etagere herfst sfeer

Groene herfstkrans aan luik etagere herfstsfeer groendecoraties herfst

Peggy op Instagram: Pimpedbypeggy.

2 reacties

  1. Carina schreef:

    Echt een super mooie reportage , Peggy heeft een fantastische stijl in huis. Ik geniet altijd met volle teugen van haar foto’s op instagram en ik heb het geluk dat ik een mooi krans heb hangen die zij gemaakt heeft

    • De Wemelaer schreef:

      Hoi Carina, wat mooi dat Peggy een krans voor je heeft gemaakt! En ik ben het helemaal met je eens, ze heeft een erg leuke en originele woonstijl! Bedankt voor je enthousiaste reactie! Groetjes Benita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.