Landelijk licht wonen

Hallo allemaal,

Wat leuk dat ik ons interieur met jullie mag delen, ik ben echt een interieurgek: verslind woonbladen en volg alle woonprogramma’s op televisie.

Eerst zal ik mij even voorstellen: mijn naam is Esther en ik ben 53 jaar. Samen met mijn man en onze dochter wonen wij nu 3 jaar in dit huis. Toen wij het kochten was het een strak en modern huis, absoluut niet onze smaak maar we konden er doorheen kijken.

We zochten een prachtige vloer van Castle Stones uit en met nieuwe fronten voor de keuken en de inbouwkast werd het al gauw een landelijk huis. Mijn accessoires komen overal en nergens vandaan. Met name aan het servies zit een verhaal vast, sommige stukken zijn al 100 jaar in de familie. Daar houd ik van, het hoeft niet duur te zijn maar het moet mij een bepaald gevoel geven.

Ik omschrijf ons huis dan ook een beetje als landelijk klassiek, maar vooral als een huis waar we ons goed in voelen en waar wij nooit meer weg willen.

Esther op Instagram: Esther van Roemburg

2 reacties

  1. Leontine Mulder schreef:

    Wat een prachtig huis! Heel mooi op elkaar afgestemd. Warm, stoer en chique.

  2. Wilma de Boer schreef:

    Prachtig allemaal , watzijn de kleuren van de kasten en muren in de keuken? En van de deuren achter de bank? Alvast bedankt Esther.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.