Iedereen heeft weer een andere manier om inspiratie op te doen. Persoonlijk heb ik behalve dat ik verslaafd ben aan Pinterest en waar ik dan ook de meeste ideeën op doe, ook een paar vaste websites die ik regelmatig bezoek. Dit zijn mijn persoonlijke  favorieten:

Op nr. 4:  Tomines Hjem. Een Noorse weblog van een dame die ook een woonwinkel heeft. Ik moet bekennen dat ik meestal alleen de foto’s bekijk want Google translate laat nogal eens een steekje vallen :)

 1bddb28c973ef3a3f258120002032761.jpg

Foto:  Tomines Hjem

Op nr. 3:  Frieda Dorresteijn voor interieuradvies en styling. Een prachtige website waar je volop inspiratie op kunt doen. Ze heeft een webshop met een Van het Huys collectie, geeft workshops en regelmatig Open Huys dagen.  Jammer dat ze zo ver weg woont!

ACB56CA6-home2.jpg

88248D23-IMG_8917.jpg

Foto’s: Frieda Dorresteijn

Op nr. 2: Villa Paprika. Eveneens van een Noorse dame die een winkel heeft en een blog bijhoudt. Bijzonder om te zien dat haar eigen woning bijna volledig is ingericht met meubilair en accessoires van het Nederlandse merk Riviera Maison. Op Instagram post ze dagelijks foto’s van haar leven, de winkel en haar huis.  Leuk om te volgen!

 f16aa97c226cd837c3952f225eb4bcab.jpg

Foto: Villa Paprika

En dan met stip op nummer 1:  Room Seventeen (mag ik daar wonen aub? :)  Een paar jaar geleden heb ik een workshop bij de eigenaresse gevolgd en dat heeft op interieurgebied een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Ik ben nog nooit eerder in zo’n mooi huis geweest! Ik kon mij slecht op de workshop concentreren want ik wilde het liefst door het hele huis en de tuin dwalen om alles beter te kunnen bekijken. Wat een prachtig huis! Ze verkoopt ook supermooie woonaccessoires, neem maar eens een kijkje in haar webshop.  Ik ben al jarenlang een vaste stalker van haar site ;-)

img_5814.jpg

img_1200.jpg

via Room Seventeen_xl.jpg

Foto’s:  Room Seventeen

Waar doe jij je inspiratie op?