Photo diary: de woonweek van Patricia van Huize Vizzini

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Vandaag de photo diary van Patricia Vizinni van de blog Huize Vizzini. Kijk mee naar de woonweek van Patricia!

Als eerste wil ik zeggen hoe leuk ik het vind dat Benita mij hiervoor gevraagd heeft. Ik heb dan ook niet getwijfeld maar ik heb meteen ja gezegd.

PicsArt_1426963387139.jpg

Zaterdag
Vandaag is het zaterdag en vieren we onze verjaardag samen. Omdat we het zo klein hebben moeten alle meubels aan de kant worden geschoven. In het midden komen dan staantafels te staan (heeel gezellig hihi)

PicsArt_1426963316766.jpg

 ‘s Avonds gaan de mannen naar de voetbal en blijft mijn moeder bij ons logeren. Samen maken we het nog even gezellig onder de deken op de bank met maar weer een stukje gebak. Straks heerlijk naar bed, morgen weer vroeg op. Zondag begint mijn dag namelijk bijna altijd met een uurtje bodystep.

20150321_195007.jpg

Zondag
Zondag begint mijn dag altijd met sporten.

88e9489c95ab0b9acdadc13bf6efa0dc.jpg

 Vandaag maar even lekker fanatiek de appeltaart van gisteren er weer af trainen.

20150322_103022.jpg

Verder zijn we vandaag druk aan het werk met de webwinkel. Marcel met de administratie en ik met pakketjes inpakken. Morgen is daar geen tijd voor want dan werk ik als nagelstylist, wat ik naast de webwinkel ook nog doe.

20150322_152311.jpg

Al een tijdje zijn wij bezig met het uitzoeken van een nieuwe houten vloer. Inmiddels zijn we denk ik wel 20 proefstaaltjes verder maar we zijn er nu uit. Het wordt een eiken vloer waarschijnlijk in deze kleur.

20150322_135544.jpg

Verder nog druk bezig geweest met de bestellingen die vanmiddag zijn geplaatst, want morgen kan ik weinig doen wat betreft de webwinkel. Het wordt morgen een dagje inkopen doen en ‘s avonds moet ik nog werken.

20150322_195305.jpg

19.00 uur: ons kleine mannetje naar bed brengen. Manlief gaat nog een uurtje hardlopen en ik ga heerlijk op de bank onder een dekentje, kaarsjes aan en mijn favoriete serie kijken: Divorce.

20150303_091023.jpg

Maandag
Maandag is vaak een hele drukke dag voor mij. Vandaag was dat zeker het geval. Om 6.30 u. ging mijn wekker, om 7.30 u. zat ik in de auto. Vandaag een dagje inkopen doen voor de webwinkel. Het is altijd afwachten wat ik weer tegenkom voor mooie spullen. Ik ben altijd op zoek naar oude het liefs unieke, stoere en sobere woonaccessoires. Ik ga daarvoor naar verschillende groothandels, vandaag ben ik goed geslaagd.

20150323_133754.jpg

Thuis alle spullen uitgepakt en gelijk gefotografeerd. Zo kan ik het morgen in de webwinkel zetten. Daarna nog even gauw bij mijn buurvrouw naar binnen gewipt. Ze is aan het verbouwen en ik was wel nieuwsgierig naar haar vloer. Ze heeft het geschuurd en onbehandeld gelaten. Prachtig van kleur. Ze heeft groot gelijk.  Niets meer aan doen. Gauw mijn kleine mannetje van oma ophalen en dan eten koken, na het eten ga ik weer werken. Naast de webwinkel werk ik dus ook nog als nagelstylist. Vanavond heb ik nog een paar klanten.

PicsArt_1427148756898.jpg

21.30 klaar met werken. Gauw naar huis. Er staan nog 16 bestellingen in de webwinkel. Die moeten allemaal nog worden ingepakt. Eenmaal thuisgekomen is manlief al begonnen met inpakken. Nu is het 23.30 wanneer ik dit zit te schrijven. We zijn klaar.

20150323_223903.jpg

 Alles staat klaar, morgen kunnen ze met de post mee. Nog even op de bank zitten en dan zeg ik….welterusten en tot morgen.

Dinsdag
Vandaag is mijn dag begonnen met een hele boel pakketjes wegbrengen. Verder heb ik deze ochtend niets gepland want ik moet nodig mijn huishouden gaan doen, daar ben ik de hele ochtend mee bezig geweest. Heerlijk muziek op de achtergrond en de kaarsjes aan. Wasjes draaien, poetsen enz..

20150324_135432.jpg

Glas.jpg

Verder hebben wij dan eindelijk de nieuwe vloer besteld. Wij hebben gekozen voor een rustieke onbehandelde eiken vloer. Het is de bedoeling dat wij zelf wat met de kleur gaan doen. Het eindresultaat kan ik nu niet laten zien. De vloer word pas over twee weken geleverd. Wil je toch zien hoe het eruit komt te zien dan kan je mij volgen op mijn blog, daar plaats ik alles wat mij bezighoudt op het gebied van wonen. Het zonnetje schijnt hier heerlijk. Tijd om met de kindjes naar buiten te gaan. Ze hebben heerlijk gespeeld.

20150324_152723.jpg

‘s Avonds nog wat klanten gehad voor de webwinkel. Daarna weer pakketjes ingepakt. Ze staan alweer klaar om morgen mee met de post te gaan. Verder een avondje op de bank ‘De Roelvinkjes’  kijken en dan eens een keertje op tijd naar bed.

Woensdag
Op woensdag begint mijn dag meestal hetzelfde. Ook vandaag weer bestellingen wegbrengen van de webwinkel. Ben nog even naar de kapper geweest en deze dag verder nog wat aan het rommelen geweest. ‘s Avonds weer heerlijk een uurtje gesport.

20150325_085719.jpg

Donderdag
Donderdag is normaal een dag dat ik inkopen doe. Gisteren een telefoontje ontvangen dat de spullen nog niet binnen zijn. Dus vandaag een dagje vrij. Tja…wat zal ik eens gaan doen. Lekker schuiven met de meubels en de accessoires. Heerlijk vind ik dat.

Vanmiddag nog wat klanten ontvangen die hun bestelling komen afhalen. Altijd leuk om te zien hoe enthousiast klanten zijn als ze ons huis zien. ‘Wauw, je hebt ook echt deze stijl in je eigen huis’, dat is wat de meesten zeggen. Ik vind het superleuk en word er altijd helemaal blij van. Trots!

20150303_093730.jpg

Vrijdag
Iedere morgen kijk ik even in de webwinkel of er nog vragen of bestellingen zijn. Vandaag lijkt het of iedereen vannacht geshopt heeft, mijn dag begint dus met veel pakketjes inpakken. Op de foto kan je zien hoe onze opslagruimte eruit ziet. We noemen het ons mini winkeltje.

PicsArt_1427485731204.jpg

Omdat wij dit weekend ons toilet af willen maken zijn we nog langs de bouwmarkt gereden om hout op te halen. Inmiddels zijn wij hier nogal bekend. We komen er zo vaak hihi.

20150327_162127.jpg

Morgen ben ik jarig….joehoewwww happy birthday to me! We hebben het al gevierd. Misschien morgen nog een klein gebakje dan hihi. Jullie hebben hier veel kunnen lezen over onze webwinkel, daar zijn wij nog niet zolang geleden mee begonnen. Het gaat ontzettend goed. Inmiddels werk ik er bijna fulltime in. Dit doe ik samen met mijn man. Mijn grote steun, mijn beste vriend, zonder hem kan ik dit absoluut niet. Gelukkig delen wij dezelfde passie. We hebben allebei onze baan en daarnaast de webwinkel. Het is druk, maar samen kunnen wij dit. Ik ben superblij met zijn steun en hulp. Willen jullie nog zien hoe de vloer en alle andere veranderingen in ons huis eruit komen te zien, dan mag je altijd mijn blog Huize Vizinni bezoeken!

20140731_193624.jpg

Ik wil Benita nog een keertje bedanken. Ik vind het toch wel een eer dat ik hiervoor gevraagd ben. Bedankt Benita!!

Liefs Patricia

20150301_130104-1.jpg

10 reacties

 1. Inge van der Sanden schreef:

  Weer een hele leuke fotodiary.

  Groetjes,
  Inge, my choice

 2. lia schreef:

  Leuk om je drukke week te kunnen volgen.

 3. Marjonel schreef:

  Heel leuk om te lezen, mooie fotodiary.

 4. Colin schreef:

  Alweer een leuke photodiary!

 5. Anneke schreef:

  Zo leuk om je een week te golfen. Een mooie reportage

 6. Diane schreef:

  Leuk Patricia om jou week ook zo te volgen! Wat staan er mooie spullen in je mini winkeltje van je webshop! Succes met je vloer!

  Liefs, Diane

 7. patricia vizzini schreef:

  Leuk. Ik lees nu pas de reactie’s hier. Bedankt dames!!

 8. Anneke schreef:

  Wat heb ik genoten van je week Patricia. En leuk om je nog beter te leren kennen. En wat een mooie spullen heb he in je webshop.
  Liefs Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.