Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Vandaag de photo diary van Marleen Kirchhoff van seizoenswinkel MK Objecten. Kijk mee naar de week van Marleen!

Maandag
Na het opstaan geniet ik van het zonlicht in de hal dat door de glas-in-lood ramen schijnt.

IMG_3631.jpeg

Om 9.00 uur gaan we met een clubje trimmen onder begeleiding van Martine Polling. Heerlijk in het bos.

IMG_3348.jpeg

Dinsdag
Elke ochtend samen met de hond de kinderen uitzwaaien.

IMG_3640.jpeg

Daarna even naar een groothandel en de rest van de bestelling opgehaald, het kon de vorige keer niet allemaal tegelijk mee.

IMG_3359.jpeg

Woensdag
Als het even kan dan ga ik naar yoga. In de periode dat de seizoenswinkel open is gun ik me daar geen tijd voor. Dan gaan we toch vaak op inkoop en veranderen we, of vullen we de winkel aan.

MK objecten.jpg

De kasten zijn in ons nieuwe huis grijs geverfd. Ze zijn jaren lang wit geweest. Ik vind dat de verzameling van m’n spullen er heel mooi in uitkomen, daar kan ik echt van genieten. Het beeld rechtsboven heb ik een keer gekregen, het is een Shiva en staat voor welzijn.

IMG_3650.jpeg

Donderdag
Het huis opgeruimd en nieuwe hoekjes gestyled, dat is altijd leuk om te doen. Aan het einde van de ochtend heb ik lekker alleen gewinkeld.

IMG_3647.jpeg

Vrijdag
Boodschappen gedaan voor het weekend. Zondag komen er vrienden langs om ons nieuwe huis te bekijken. Op de borrel met soep en stokbrood.. altijd goed en gezellig.

IMG_3633.jpeg

Zaterdag
Als de winkel in de zomer weer gesloten is, moet ik altijd eerst weer wennen aan de vrije zaterdagen..

IMG_3635.jpeg

IMG_3657.jpeg

Wat doe je dan op zo’n zaterdag?
1. Samen met manlief koffie drinken en de krant lezen.
2. Naar de voetbalwedstrijd kijken van onze zoon.
3. De rest van de dag, net als andere dagen: gewoon door husselen van de was naar de afwas, naar de boodschappen…

Zondag
Ons vaste zondagochtendritueel: verse bolletjes halen bij de bakker in Odoorn (die is elke zondag open!). Met een eitje en jus d’ orange, heerlijk..! De hele middag hebben we lekker in de zon gezeten met ons bezoek. Later op de avond de vuurtafel erbij aan, lekker warm en het is ook heel gezellig.

IMG_3668.jpeg