Photo diary: de week van Denise van ‘Met Landelijk Label’

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Vandaag de photo diary van Denise van ‘Met Landelijk Label’.  Kijk mee naar de week van Denise! 

Onlangs kreeg ik de vraag of ik mee wilde doen aan de rubriek Photodiaries op De Wemelaer. Het leek me ontzettend leuk! Ik zal jullie laten zien hoe mijn woonweek er uit ziet. Eerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Denise Romero Lopez, 31 jaar en woon samen met mijn man en zoontje van 2.5 jaar in Enschede, Overijssel. Mijn man en ik hebben samen een landelijke woonwinkel in Borne, Met Landelijk Label. Onze winkel is een mix van stoer, doorleefd en sober. Ik ben dus dagelijks met interieur bezig. Heerlijk, mijn grote hobby! Ook het inrichten van woningen vind ik geweldig om te doen. Ons huis is grotendeels in deze stijl ingericht. We willen volgend jaar gaan verhuizen, meer in de buurt van de winkel. Vandaar dat we geen grote aanpassingen meer hebben gedaan in ons huis (ik had namelijk nog erg graag een nieuwe vloer en keuken gewild)

Maandag
Vandaag sta ik vroeg op. Ik ga samen met onze collega Marion een dagje inkopen doen. Normaal is maandag onze vrije dag. Het is best een eind rijden. We gaan weer op zoek naar mooie unieke stukken. Mijn man en ons zoontje Sergio zijn vandaag gezellig een dagje samen.

foto 1 inkopen.jpg

’s Avonds ga ik lekker een uur powerwalken met een vriendin, erg gezellig. We hebben een leuke route door bossen en langs weilanden. Heerlijk even uitwaaien. Normaal volg  ik elke maandagochtend samen met mijn moeder een ‘bootcamp’ les met gewichten maar dat kon ik vandaag niet redden.

foto 2 sporten.jpg

Dinsdag
Vandaag ben ik een dagje vrij. Mijn man gaat naar de winkel, de bus met alle spullen uitladen en weer veel offertes uitwerken. Afgelopen zaterdag kwamen er weer veel mensen van ver in onze winkel. Zo ontzettend leuk dat mensen uit alle delen van Nederland de moeite nemen om naar onze winkel toe te komen. Ook komen er transporteurs met veel meubels, daar is hij dan heel druk mee.

Ik ga met mijn zoontje de boodschappen doen, het huis opruimen, wasjes draaien, poetsen met een muziekje op de achtergrond en weer even lekker in huis rommelen als mijn zoontje zijn middagdutje doet. Altijd een fijn gevoel als alles weer netjes en opgeruimd is. Het valt niet mee om alles netjes te houden met een peuter in huis, haha. En ik heb weer even een paar gezellige sfeerhoekjes gemaakt.

foto 3 schouw.JPG

foto 4 houten bak.JPG

foto 5 houten krukje.JPG

Zodra mijn zoontje wakker is, gaan we naar de speeltuin en kinderboerderij en even van de zon genieten. Op mijn vrije dag probeer ik altijd samen iets leuks te doen. Na de speeltuin wat uitgebreider gekookt en ’s avonds even met een vriendin een kopje koffie gedronken op een terras in de stad.

Woensdag
Vandaag is onze woonwinkel weer open. Ik breng mijn zoontje eerst naar de opvang. Voor het weekend hebben we weer veel originele waterkruiken binnengekregen. Ik ga weer een aantal kratjes openslaan. Ook weer veel schalen, potten en kruikjes uit Nepal. We gaan alle spullen prijzen, alles fotograferen en in de winkel en webshop zetten. Ook veel mailtjes beantwoorden van lopende orders en aanvragen..

Na deze werkdag haal ik mijn zoontje op van de opvang en ga ik koken. In de avond een lesje bootcamp, heerlijk. Geeft me altijd weer veel energie!

foto 6 waterkruiken.jpg

Donderdag
Vandaag ben ik weer een dagje vrij en ben ik samen met mijn zoontje. Mijn man werkt vandaag samen met onze collega in de winkel. De afgelopen maanden zijn zo hectisch geweest dat er veel is blijven liggen. Ik ga vandaag kasten uitzoeken, zo wil ik elke week iets oppakken.

En zodra mijn zoontje slaapt, ga ik ook weer even aan het werk aan de eettafel. Mails checken. En ik ben bezig met een paar interieuropdrachten. De meubels zijn al uitgezocht. Zodra alles bezorgd wordt, ga ik er achteraan met onze bus vol met accessoires. Dan richt ik de woning in. Deze opdrachten even voorbereiden en de klanten e.e.a. mailen.

foto 7 eettafel.JPG

foto 8 interieuradvies .JPG

En ik had ook nog heel even de tijd om lekker met een kopje thee magazines te lezen op de bank. Wilde ook al een tijdje een mooie houten schaal met wat bakjes suiker en lepeltjes voor in de keuken. Hier een leuk setje van gemaakt, staat heel gezellig nu. Blijft mooi zo’n schaal tegen een kalkverf muur aan.

foto 9 kopje thee schaal.jpg

foto 10 kruiklamp.JPG

Dan nog even buiten spelen met ons zoontje en langs het reisbureau om onze vakantie naar Ibiza te boeken. ‘s Avonds koken en daarna lekker buiten zitten, heerlijk even ontspannen en bijkletsen met mijn man.

Vrijdag
Vandaag staan we weer samen in de winkel.  Ik breng ons zoontje weer naar de opvang. Zo’n dag in de winkel is altijd erg hectisch en ik kom tijd te kort. We zijn druk bezig met plannen maken voor de winkel. We zijn namelijk bezig met een flinke uitbreiding. En ook wat gezellige sfeerhoekjes gemaakt. Tevens weer veel meubels uitgeleverd aan klanten, hier zijn we dan erg druk mee.

In de avond ga ik nog even met een vriendin  de stad in, lekker een borreltje drinken en bijkletsen.

foto 11 sfeerhoekje winkel .jpg

foto 12 sfeerhoekje winkel bank.jpg

Zaterdag
De gezelligste en drukste dag van de week in de winkel. Ik breng mijn zoontje naar mijn schoonzus. De aanloop in de winkel is weer groot vandaag. Weer gezellige en leuke mensen in de winkel. De dag vliegt voorbij.

‘s Avonds ons zoontje weer ophalen en een hapje eten bij mijn schoonzus. Ze hebben nieuwe meubels bij ons gekocht, dus deze wilde ik natuurlijk even in het echt bewonderen. Daarna thuis nog gezellig een wijntje drinken buiten, kaarsje erbij en wat zakelijke dingen doornemen.

foto 13 wijntje.jpg

foto 14 werken.jpg

Zondag
Is bij ons een dagje voor het gezin. Op zondag gaan we altijd iets leuks doen met z’n drieën of met familie/vrienden. Eerst een beetje uitslapen en uitgebreid ontbijten en dan ’s middags naar de speeltuin, dierentuin, of met z’n allen iets leuks doen. Vandaag is dat de speeltuin en lekker op terras zitten met een hapje er bij. Ook even lekker gek doen met mijn kleine man. En nog even een hoekje achter de bank veranderd. Ben gek op oude luiken, ik vind de kleuren echt prachtig van dit luik. Genoeg leuke plannen en ideeën maar dat wordt voor in ons volgende huis.

foto 15 oud luik.JPG

foto 16 met Sergio.jpg

Hopelijk vonden jullie het leuk om een beeld te krijgen van mijn woonweek.  Bedankt Benita dat je ons hiervoor gevraagd hebt!

Liefs, Denise
Met landelijk label

2 reacties

  1. Diane schreef:

    wat leuk om jou woonweek ook te mogen lezen. Sfeervol huis heb je, heel mooi…..

  2. Mirjam schreef:

    Genoten van jouw woonweek, zowel thuis als in je winkel. Moet toch heerlijk zijn om zo van je hobby en passie, je werk te maken.
    Fijne nieuwe week,
    Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.