Photodiary: de week van Anita

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Kijk mee naar de week van Anita van de blog Mijn Stijl

Ik was zeer verrast toen ik een berichtje van Benita kreeg met de vraag of ik mee wilde werken aan de photodiaries op De Wemelaer. Bij toeval was ik al eens op haar woonblog beland waar ik hele mooie interieurs voorbij zag komen. En nu werd ik zelf gevraagd.. ik was er beduusd van. Erg leuk dat Benita ons interieur mooi genoeg vindt om mij hiervoor te vragen. Hoe kan ik dan ook nee zeggen…

Zal mij eerst even voorstellen:  Ik ben Anita, 51 jaar en dit jaar 30 jaar getrouwd met Martin. We hebben 4 kinderen en wonen sinds 2007 met onze 3 zonen, van 20 en 16 (een tweeling), in een vrijstaande woning in een klein dorpje in Drenthe. Onze dochter van 25 jaar woont al enkele jaren samen met haar vriend in Noord-Holland. In het begin van ons huwelijk zijn we vaak verhuisd, 5 keer in 11 jaar tijd. En dat betekende natuurlijk iedere keer weer verven en nieuw behang. We zijn begonnen met een heel strak interieur, wit en zwart om vervolgens meer kleur in het interieur aan te brengen. Zo hebben wij ook de koloniale, Engelse en brocante sfeer in huis gehad. Toch had ik altijd nog het gevoel… dit is het niet. Jaren geleden zag ik in een tijdschrift een prachtige reportage van een sober, stoer interieur met mooie gekalkte muren… dat was wat we zochten! We hadden echter net alle muren voorzien van een mooie, donkere kleur verf van Painting the Past. Om nu alles alweer te veranderen, hoe graag we het ook wilden, dat vonden we toch ook eigenlijk te gek. Uiteindelijk hebben we ruim 4 jaar gewacht en vorig jaar hebben we alles opnieuw aangepakt. Deze stijl; landelijk, sober en stoer, daar voelen we ons allebei goed bij. Het past bij ons. Wel koop ik af en toe nieuwe accessoires maar daar blijft het ook bij. Wat goed is, is goed toch?

Naast het runnen van mijn gezin werk ik al bijna 33 jaar voor dezelfde baas. Toen de kinderen jong waren werkte ik 2 dagen, wat goed te goed combineren was: de kinderen bleven thuis bij een hele lieve oppas. Sinds een paar jaar werk ik weer fulltime, 4 dagen van 9 uur. Door mijn drukke baan heb ik helaas niet veel tijd om bezig te zijn met mijn interieur of om leuke winkels te bezoeken. Dus af en toe leuke woonwinkels bezoeken tijdens een weekendje weg is dan wel heel erg leuk om te doen.

Zaterdag
Na een wat snel ontbijt stappen we met zijn tweetjes in de auto op weg naar Brabant. Even lekker een paar dagen er samen tussenuit. We hebben er zin in! Omdat we het leuk vinden om gezellige en bijzondere woonwinkels te bekijken, staan er nu ook een paar op onze lijst in Brabant. Eerst gaat de reis naar Bavel, naar Het Potterieke. Leuk om daar weer eens rond te struinen! Ik denk niet dat daar ooit iemand is weggegaan zonder iets te kopen :) Dus jullie raden het al: ook wij hebben genoeg leuks gezien en meegenomen! 2 grote Nepalese kruiken, een grote houten kandelaar, een masker en nog meer… Ik kon deze spullen niet laten staan, zo mooi allemaal! Terwijl we de spullen in de auto laden denk ik wel heel even: waar zet ik het neer? Meestal, voordat ik tot een aankoop overga, stel ik mezelf 2 vragen: ‘heb ik het nodig en waar zet ik het neer?’ Zoals jullie zojuist hebben gelezen; deze 2 vragen stelde ik mezelf nu te laat!

Onze reis gaat vervolgens naar Breda, waar we een hele mooie zaak aantreffen en natuurlijk ook even naar binnen moeten: De Toren Interieurs. Allemaal prachtig, maar hier hebben we alleen wat rondgekeken en bleef onze portemonnee gesloten. Ook niet verkeerd natuurlijk.

Na een bezoek aan de Grote Kerk van Breda vertrekken we naar onze B&B in een klein gezellig dorpje. ‘s Avonds gaan we eerst nog een stukje lopen in het dorpje en daarna lekker eten in een leuk, klein restaurantje. Weer terug in onze B&B genieten we van een film onder het genot van een heerlijk glaasje wijn.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Zondag
Na een heerlijk en uitgebreid ontbijt vertrekken we naar Etten-Leur, op weg naar het Markthuys. Een prachtige winkel in een geweldig mooi pand. In deze mooie winkel moet je echt een paar keer rondlopen, want je ziet steeds weer andere mooie spullen. Natuurlijk hoef je niet altijd wat te kopen, het interieur moet ook niet te vol worden. Je doet er natuurlijk ook weer hele leuke ideeën op. Toch ben ik niet met lege handen de winkel uitgelopen. Ik zag namelijk een hele mooie kandelaar van Hoffz die mooi zou passen bij mijn andere kandelaar in de grote houten bak op de salontafel.

Vervolgens komen we langs een hele leuke antiekwinkel die veel groter was dan de buitenkant deed vermoeden. Hier moet ik ook even naar binnen. Na een mooie ijzeren kandelaar en een ornament te hebben gekocht, checken we in bij ons hotel. Lang niet zo gezellig als onze eerste nacht in de leuke B&B maar ja, deze hadden wij maanden geleden al geboekt en betaald. Voor een volgend weekendje gaan we toch weer even kijken naar een B&B.

Ook ‘s avonds in het dorp genoten we van een lekkere maaltijd met een drankje. Na een wandeling weer richting hotel, waar we nog wat gelezen en gedronken hebben.

5.jpg

6.JPG

7.jpg

8.jpg

Maandag
Na een lekker ontbijt gaan we weer richting Drenthe. Omdat we nog langs Maurik en Kesteren komen, besluiten we toch ook nog even een bezoekje aan Woonland en de Bongerd te brengen. Ik tref het maar met mijn man, want na het bezoeken van zoveel woonwinkels zou menig man gillend gek worden. Maar omdat we al maanden op zoek zijn naar een mooie en vooral grote salontafel stoppen we toch even bij deze winkels. Helaas levert dit bezoek ook niet de salontafel op die we in gedachten hebben en de tafels die we wel mooi vinden, daar hangt dan weer een prijskaartje aan dat je denkt: Tja, wat krijg je er nou uiteindelijk voor?

Na een lange rit komen we uiteindelijk tegen 6 uur thuis. We zijn blij de kinderen weer te zien en dat het huis er nog staat, zeg maar :) Ze waren namelijk voor het eerst met z’n drieën alleen thuis. Gelukkig zijn ze ook blij ons weer te zien!

Omdat mijn zus nog veel Chinees eten over had, is het voor ons een kwestie van opwarmen en aanschuiven. Lekker makkelijk! Dat komt nu helemaal goed uit omdat onze jongens zo naar de voetbaltraining moeten. Als mijn man de kinderen op tijd naar de training brengt, ga ik mijn nieuwe aanwinsten een plekje geven.

Tegen 9 uur komen de kinderen terug van de training en blijkt de oudste van de tweeling erg last heeft van een blessure te hebben die hij enkele weken geleden opliep. Een andere speler stond behoorlijk hard op zijn voet en dan voornamelijk op zijn grote teen, die vervolgens helemaal blauw werd. Het leek redelijk te gaan, maar na de training bleek de hele teennagel los te zitten. Echt waar, ik kan gewoon eten bij een hersenoperatie of bij een aflevering van de Walking Dead maar als mijn kinderen iets hebben draait mijn maag om.. We besluiten (lees…mijn zoon) het nog heel even aan te zien en anders deze week nog naar de dokter te gaan.

Pfff… na dit alles gooi ik mijn benen op de bank en ga ik in de relax stand. Ik vind het altijd vreselijk als er iets met onze kinderen is en daarnaast is zo’n weekend woonwinkelen ook wel erg vermoeiend hoor! Ben toe aan een weekendje weg, zeg maar! :) Vanavond dan ook maar op tijd naar bed, want morgen moet er weer gewerkt worden.

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Dinsdag
Als het mijn werkdag is, dan gaat de wekker al om 5.15 uur en geloof mij: zo vroeg uit bed, dat went echt nooit! Ik begin zo vroeg omdat ik werkdagen maak van 9 uur en anders veel te laat thuis kom. Als ik het huis uit ga, liggen de mannen nog op één oor. Dat is dan wel een voordeel: niemand loopt je ‘s morgens in de weg.

Na een lange werkdag stap ik weer in de auto om naar huis te gaan. Blij dat ik de eerste werkdag na zo’n leuk weekend weer overleefd heb.

Zodra ik thuiskom en met één voet over de drempel stap, vertelt mijn zoon heel rustig dat hij ‘s morgens alleen naar de dokter is geweest omdat zijn teen toch wel erg zeer deed. En deze lieve dokter trok zijn nagel er toen in 1x af… Pffff, ik kon er haast niet naar kijken. En even voel ik me ook een ontaarde moeder.. Ik wist natuurlijk niets van dit onverwachte bezoekje aan de huisarts, maar toch.. En eigenlijk ben ik  stiekem ook heel trots dat hij dit gewoon alleen deed. Wat een kerel… kleine jongens worden groot.

Vanavond heeft mijn man gekookt, heerlijke andijvie stamppot met worst en spekjes. Het smaakt zo lekker dat de grote pan met stamppot gewoon helemaal op is gekomen.

Mijn man heeft kantoor aan huis en ik heb het geluk dat hij dan meestal voor het avondeten zorgt. Na het eten ruim ik samen met onze jongste zoon de boel op. Onze nagelloze zoon mag deze keer lekker met zijn benen omhoog.

Als alles weer opgeruimd en netjes is, is het even tijd voor moeders: heerlijk een woonprogramma kijken. Even een rustmomentje. De jongens trekken zich terug op hun eigen kamers, achter de X-box en Playstation. Na het woonprogramma kijken mijn man en ik nog even een film die langer duurde dan ik dacht en ik besef dat ik weer veel te laat mijn bed op zoek. Even snel douchen en dan duik ik mijn bed in, ik zet mijn wekker en zie dat het alarm staat ingesteld op 5:26 uur. Eerlijk gezegd zie ik dit meestal staan. Ik slaap hooguit 5 ½ uur, ook al neem ik me iedere keer voor om eerder naar bed te gaan.

13.JPG

14.JPG

15.jpg

16.jpg

Woensdag
Vandaag gaat de wekker dus weer om 5.15 uur maar nu draai ik me toch nog even weer om. Ben er nog niet aan toe.  Uiteindelijk wordt het 6 uur als ik naast mijn bed sta. Dat wordt even haasten, snel douchen en aankleden. Gelukkig kan ik zelf beslissen hoe laat ik op mijn werk kom, maar ik moet natuurlijk wel een werkdag van 9 uur maken. Dat betekent dat ik nu dus wat later thuiskom dan anders. De dag vliegt voorbij en voordat ik het weet zit ik weer in de auto op weg naar huis.

Na weer een heerlijke maaltijd van manlief ga ik, nadat alles weer is opgeruimd, achter de laptop. Als ik even op het klokje kijk van mijn laptop besef ik dat het al bijna half 9 is. Tijd voor koffie en thee met wat lekkers. De kinderen verdwijnen weer naar hun kamers om hun huiswerk te doen en wij nestelen ons op de bank. Normaalgesproken drink ik niet vaak door de week maar tegen het voorstel van manlief om een fles open te trekken, zeg ik nu toch echt geen nee. Hou het wel op 1 glaasje…dat dan wel weer. En zowaar: ik begeef me vandaag redelijk op tijd naar boven. Na een lekker bad leg ik nog gauw de kleren klaar voor de volgende werkdag.

17.jpg

18.JPG

19.jpg

20.jpg

Donderdag
Mijn laatste werkdag voor deze week. Vandaag stop ik iets eerder dan normaal. Mijn man werkt vandaag buitenshuis en kan niet op tijd terug zijn om de maaltijd voor te bereiden. Omdat onze jongens weer op tijd bij de voetbaltraining moeten zijn, besluit ik dus vandaag eerder naar huis te gaan. Onderweg bedenk ik wat we gaan eten en besluit dat het een bloemkoolschotel wordt. Moet nog wel even langs onze dorpswinkel voor de ingrediënten die ik nog niet in huis heb.

Het is weer gelukt om alles op tijd klaar te krijgen en de jongens zijn weer op tijd afgeleverd bij de training. Dat is erg belangrijk want te laat komen betekent: niet in de basis staan. Voor de oudste maakt het nu niet uit, hij mag van de dokter een week niet trainen en geen wedstrijd spelen maar desondanks wordt ook hij gewoon verwacht op de training. Als de jongens trainen gaan mijn man en ik snel de boodschappen in huis halen. Niet het leukste werk maar met z’n tweeën zo gebeurd.

Daarna snel de boodschappen opruimen en dan vind ik het wel prima en kruip ik lekker met een dampende kop thee op de bank. ‘s Avonds komen mijn zus en haar vriend nog even wat bij ons drinken. Mijn zus vertrekt voor een paar dagen met 2 dochters naar Malta, ze gaat op bezoek bij haar jongste dochter die daar stage loopt. Ik ben natuurlijk helemaal niet jaloers hoor, echt niet! Omdat ze niet zo heel laat weggaan ga ik nog even achter de laptop. Echter even wordt toch iets langer…na tweeën vind ik dat het echt tijd is om naar bed te gaan. Gelukkig hoef ik er morgen niet zo vroeg uit. Snel weer even douchen en ik kruip lekker in een warm bed.

21.jpg

22.JPG

23.JPG

24.jpg

Vrijdag
Deze dag werk ik altijd thuis: met een stofdoek wel te verstaan! Niet echt mijn hobby maar aangezien ik een hekel heb aan rommel, heb ik geen keus.

Ik begin bij de bovenste verdieping: eerst de bedden verschonen en dan met de stofdoek er door. Vervolgens een paar wassen draaien en daarna met het fris gewassen beddengoed, de bedden weer opmaken. Heerlijk als alles weer schoon is…voor zo lang het duurt met 3 opgroeiende jongens. Gelijk de benedenverdieping ook maar schoongemaakt zodat ik het weekend niet zoveel meer hoef te doen. Schuif nog met het één en ander en dan is het tijd voor de lunch. Mijn man werkt vandaag thuis dus we kunnen gezellig samen lunchen.

Ik ruim nog even wat was op en besluit dan dat het voor vandaag wel weer genoeg is. Heb nog heel even tijd om wat tijdschriften door te bladeren, voordat een vriendin van mij langs komt. Terwijl ik even bijkom met een goed tijdschrift gaat mijn zoon een lekkere kruidcake bakken. Heerlijke geuren verspreiden zich door de keuken… ik krijg trek! Tegen 3 uur komt mijn vriendin en omdat we altijd wel wat te kletsen hebben (ik kan ook beter praten dan ik schrijf…:) vergeten we de tijd. Het is al 6 uur als ik de voordeur achter haar dicht doe en vliegensvlug een snel gerecht in elkaar flans, visschotel met wortelen en rösti.

Terwijl ik aan het koken ben, brengt mijn man onze oudste zoon naar vrienden waar hij blijft eten en slapen. Na het avondeten ruim ik de boel weer op, ik ben in een goede bui dus geef de kinderen vandaag vrij voor het doen van huishoudelijke taken. Als het acht uur is geweest is het tijd voor koffie en thee met een plak heerlijke, zelfgemaakte cake.

Mijn man gaat eerst nog even gitaar spelen en ik chat nog even met onze dochter die morgen komt, waar ik me enorm op verheug! We gaan morgen gezellig wat samen doen…eerst een high tea en dan misschien nog even shoppen. Ze woont 2 uur rijden van ons vandaan dus even snel naar haar toe gaan is helaas niet mogelijk. Ik mis haar vrouwelijke gezelschap: we hebben nu echt een mannenhuishouding met 4 tegen 1…tja, dat valt niet altijd mee :)

Later op de avond brand ik nog gezellig wat kaarsen en nestelen we ons op de bank en kijken we samen een leuke film. Heerlijk, weekend! Ik ben er gek op!

25.jpg

26.jpg

27.JPG

28.jpg

29.jpg

Dit was mijn week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verhaal te lezen, het was in ieder geval erg leuk om te doen. Nogmaals bedankt, Benita!

Groetjes Anita

Je vindt Anita ook op Instagram: Anita Mijn Stijl.

42 reacties

 1. dedy schreef:

  Wat een prachtige foto’s!!!maar je hebt ook een prachtig en sfeervol huis zeg!!en wat schrijf je ontzettend leuk ik heb genoten van je week!!gr Dédy

  • Anita schreef:

   Dank je wel voor je compliment!
   Moet zeggen dat ik het best wel lastig vond om een verhaal te schrijven…je geeft jezelf toch een beetje “bloot”.
   Fijn te horen dat je mijn verhaal leuk vindt!

   Liefs, Anita

 2. Mariëlle schreef:

  Hoi Anita. Je hebt een prachtig sfeervol huis! Ik kom uit Etten-Leur. Het Markthuys en de Toren interieurs horen bij mijn favoriete interieurzaken! Groetjes, Mariëlle

  • Anita schreef:

   Wat lief…bedankt!
   Ja dat zijn echt prachtige zaken hè…jammer dat het zo’n eind rijden is voor ons.

   Liefs, Anita

 3. Karina van der Lee schreef:

  Heb genoten van deze photodairy. Zoals ik ook altijd als anonieme volger haar blog lees. En ook haar post’s op IG. Super mooie sfeervolle inrichting.

  • Anita schreef:

   Wat leuk om te lezen dat je mijn blog ook volgt.
   Staat nu even op een laag pitje…beetje inspiratieloos zeg maar…
   Hoop binnenkort ook de tijd te vinden om weer een post te plaatsen.
   Bedankt ook voor je compliment!

   Liefs, Anita

 4. Garcyasplace schreef:

  Prachtige photo diary , heel leuk om een weekje met je mee te leven , echt een héél mooi huis !! Heb mijn ogen de kost gegeven !!
  Groetjes , christel

  • Anita schreef:

   Dank je wel Christel!
   Moet zeggen dat ik het leuk vond om hieraan mee te werken maar ook best wel spannend.
   Je hoopt toch dat mensen het leuk vinden om mijn verhaal te lezen en als je dan al die positieve reacties krijgt…tja dat is zo leuk om te lezen! Ben blij dat ik ja heb gezegd!

   Liefs, Anita

 5. Regine Smeets schreef:

  Mooi sfeervol huis. ♥
  Groet, Regine

 6. Yasmina - Oumaimae schreef:

  prachtig huis heb je, mooi met die etnische toets!

  • Anita schreef:

   Bedankt voor je lieve reactie Yasmina!
   Ik vind het ook prachtig om oude spullen in huis te hebben met een verhaal er achter.
   Juist die oude spullen geven je interieur een unieke sfeer!

   Liefs, Anita

 7. Marjonel Marsman schreef:

  Hoi Anita.
  Ik heb genoten van je fotodiary. Je mooie huis ken ik al een beetje van het bloggen en natuurlijk IG. Heel leuk om een stukje uit jou leven te lezen met mooie foto’s.

  Groetjes, Marjonel

  • Anita schreef:

   Fijn te horen Marjonel.
   Ik ben nu veel te vinden op IG, snel even een foto erop zetten, een klein beetje tekst en klaar.
   Dat vind ik op dit moment wat fijner. Met bloggen wil je toch wat meer verhaal erbij zetten en tja…je hebt mijn photodiary gelezen….soms ontbreekt mij gewoon de tijd.

   Liefs, Anita

 8. Co schreef:

  Erg leuk! Knap om het zo opgeruimd te houden met 3 knullen en veel werkuren.

  • Anita schreef:

   Dank je wel!
   Dat klopt…en dan te bedenken dat ik, buiten het koken, alles zelf doe.
   Okè vooruit, zal eerlijk zijn…mijn man doet altijd de wc’s en de badkamer.
   Dat scheelt mij enorm natuurlijk en daarbij vind ik dat echt vreselijk werk. Weet wel wat voor klusjes ik uit handen geef haha!
   Moet zeggen dat het er (bijna) altijd ook zo uit ziet als op de foto’s want ik heb een enorme hekel aan rommel.

   Liefs, Anita

 9. Ans schreef:

  Nou volgens mij schrijf je net zo goed als je praat, maar je hebt een prachtig huis,niet te veel meer kopen,en als je te veel hebt geef ik wel ff mijn adres oke? Zeer mooie spulletjes!

  • Anita schreef:

   Wat lief…bedankt voor je compliment!
   Je hebt helemaal gelijk, het huis moet ook niet te vol worden…maar ik zie altijd zoveel leuke spullen!

   Liefs, Anita

 10. Ina schreef:

  Wat een mooi huis, met een warm en welkome sfeer.
  Even over een mooie oude grote salon tafel, ik heb pas een gekocht bij het monument in Nieuw Amsterdam voor maar 225€ . Mooie prijs voor zo’n prachtige tafel.
  Misschien ook iets voor jullie?

  Groetjes Ina

  • Anita schreef:

   Dank je wel Ina!
   Wat leuk dat je mee denkt.
   Ik ken het Monument en we zijn er al eens geweest.
   En daar ook zeker hele leuke spullen gezien.
   We zoeken een salontafel van minstens 1.80 m. lang en 1.00 m. breed. Dus best lastig…we zijn van plan om er deze week nog eens naar toe te gaan. Wie weet vinden we nu wel wat!

   Liefs, Anita

   • Ina schreef:

    Hoi Anita,
    Ben er vandaag nog geweest, mooie oude betonnen stempels gekocht en een kruik met dik touw.
    Kon het weer niet laten, hihi
    Doe je Albert en Arina de groeten van me?

 11. Riet Stam schreef:

  Een heel mooi huis,
  En mooi dat je niet alles geverfd hebt,
  De grote eet tafel heeft een heel mooi blad
  Dat warme mooie hout vind ik altijd zonde om te verven,

  • Anita schreef:

   Bedankt voor je lieve reactie Riet
   Ik ben ook absoluut geen voorstander om alles te schilderen. En zeker geen prachtige houten meubelen Onze eettafel heeft inderdaad een heel mooi blad…ben daar ook iedere dag blij mee!
   Het blad is gewelfd en de kopjes staan dus wel eens scheef op de tafel maar dat heeft juist zoveel charme.
   Het leeft zeg maar…

   Liefs, Anita

 12. Serdina schreef:

  Wat een geweldig mooi huis hebben jullie zeg, ontzettend sfeervol en met liefde ingericht dat zie je zo, mijn complimenten!!!!!!!!

  Groetjes Serdina.

  • Anita schreef:

   Jeetje wat lief Serdina…je kunt me geen mooier compliment geven!
   Een inrichting heb je niet van de één op andere dag, Je interieur moet groeien met de jaren.
   Mooie, bijzondere en persoonlijke spullen maken van je huis een echt thuis!

   Liefs, Anita

 13. Marion schreef:

  Mooie diary …Wat een prachtig en sfeervol huis heb je!! gezellig om te lezen.

 14. Thea Lemmens schreef:

  Superleuke photodiary, volgens mij ben jij een hele gezellige meid, en schrijven kun jij ook heel goed…en jullie huis is geweldig…heb genoten.
  liefs Thea.

 15. Inge Bergsma schreef:

  geweldig mooi, wat een smaak. Heb zelf een heel ander interieur. En verf wel meubelen…Soms moet dat wel om een eenheid te krijgen..Maar meis ik vind het prachtig!!!Genoten van je verhaal. !!! Echt een talent.

  • Anita schreef:

   Dank je wel voor je lieve reactie!
   Klopt…soms moet je wel een oud meubel verven om die eenheid te krijgen.
   Ik heb op onze overloop ook een heel oud kastje staan wat we geverfd hebben.
   De originele kleur was gewoon te lelijk…tja en dan pak ik (lees manlief) ook de verfkwast.

   Liefs, Anita

 16. Diane schreef:

  Petje af voor je!
  Je hebt een prachtig sfeervol huis!
  Complimenten hoe je t allemaal voor elkaar krijgt!

  Liefs,
  Diane

  • Anita schreef:

   Lief…bedankt voor je reactie!
   Soms valt het ook niet mee om alles thuis onder controle te houden hoor…
   Maar doe mijn best!

   Liefs, Anita

 17. Diana Seip schreef:

  Hoi Anita, het is al even geleden dat je dit gedaan hebt maar ik ontdekte je via instagram (waar je prachtige foto’s ook op hebt staan).
  Ben je intrieurstyliste? ☺️
  Wat een ontzettend mooi gestyled ,warm huis heb je!!helemaal mijn smaak! Echt complimenten om zo’n eenheid te krijgen!
  Ik hoop op nog vele mooie foto’s op instagram ..

  Groetjes,
  Diana Seip

  • Anita schreef:

   Hoi Diana,

   Ik kreeg een berichtje van Benita dat ik nog een reactie op mijn photodiary had gekregen.
   Heel erg leuk.
   Haha nee ben geen interieurstyliste…lijkt me wel een prachtig beroep.
   Bedankt voor je lieve complimenten…word er verlegen van

   Liefs,
   Anita

 18. dirma schreef:

  Hoi Anita,
  Ik vind de eettafel, deze staat in de keuken erg mooi,
  Mag ik vragen waar je deze gekocht hebt?
  Met vriendelijke groet,
  Dirma

 19. Anita schreef:

  Hoi Dirma,

  Mooi is die hè…wij zijn er ook nog steeds heel blij mee. Onze tafel is gemaakt van gevelpanelen van oude huizen…dus een hele bijzondere tafel.
  Wij hebben deze tafel bij Story Landelijk Wonen in Gieten gekocht.

  Liefs,
  Anita

  • Dirma schreef:

   Hoi Anita,
   Ben nu zoekt ver dat ik bijna de tafel ga bestellen, een mooie robuuste kloostertafel, mijn vraag is het blad fijn of grof geschuurd?
   Met hartelijke groeten,
   Dirma

 20. Dirma schreef:

  Dank je wel Anita voor je tegenbericht, het is inderdaad een prachtige tafel, net als de rest van je mooie huis.
  Groeten van Dirma

 21. Tine België schreef:

  Prachtig ingericht hoor. Met veel creativiteit. Proficiat.
  Tine

 22. Anita schreef:

  Lief…dankjewel!
  Groetjes,
  Anita

 23. Nel schreef:

  Hallo ik ben nieuw . Ik had een vraag . Zijn er ideeën om de tv niet zo op te laten vallen in de huiskamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.