Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
landelijke tuin

Binnenkijken bij Alie

Heerlijk vind ik het om bij anderen binnen te kijken. Zelf doe ik dan ook veel inspiratie op in woonbladen en op internet, waaronder op de site van De Wemelaer. Ik had nooit verwacht dat ik zelf ook door Benita zou gevraagd worden om hieraan mee te doen. Wel spannend natuurlijk maar ook erg leuk!

Heerlijk vind ik het om bij anderen binnen te kijken. Zelf doe ik dan ook veel inspiratie op in woonbladen en op internet, waaronder op de site van De Wemelaer. Ik had nooit verwacht dat ik zelf ook door Benita zou gevraagd worden om hieraan mee te doen. Wel spannend natuurlijk maar ook erg leuk!

Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Alie, 50 jaar jong, getrouwd en moeder van 3 zonen, waarvan er nog 2 thuis wonen. Verder hebben we Gijs, een vrolijke labrador van 5 maanden. We wonen in Friesland in een bosrijke omgeving. Ons huis hebben we zelf gebouwd in 2003. Later is er nog een serre aangebouwd. Omdat de werkkamer steeds meer op een rommelkamer begon te lijken, hebben we 4 jaar geleden besloten om de muur er uit te breken en de ruimte bij de keuken te trekken, waardoor er een heerlijke leefkeuken is ontstaan. We wonen in een heerlijk huis, waar we elke dag van genieten.

Ik wens jullie veel kijkplezier.

Groetjes Alie.

IMG_1.jpg

IMG_2.jpg

IMG_3.jpg

IMG_4.jpg

IMG_5.jpg

IMG_6.jpg

IMG_7.jpg

IMG_9.jpg

IMG_10.jpg

IMG_11.jpg

IMG_13.jpg

IMG_14.jpg

IMG_15.jpg

IMG_16.jpg

IMG_17.jpg

IMG_18.jpg

IMG_19.jpg

IMG_20.jpg

IMG_21.jpg

IMG_22.jpg

IMG_23.jpg

IMG_24.jpg

IMG_25.jpg

IMG_26.jpg

IMG_27.jpg

IMG_28.jpg

IMG_29.jpg

IMG_30.jpg

IMG_31.jpg

IMG_32.jpg

IMG_33.jpg

IMG_34.jpg

IMG_35.jpg

IMG_36.jpg

IMG_37.jpg

IMG_39.jpg

IMG_38.jpg

Je vindt Alie ook op Instagram.

13 thoughts on “Binnenkijken bij Alie

  1. Wat een geweldig huis hebben jullie Alie!!en wat prachtig ingericht zeg ..wat een mooie sfeer…ik heb zitten genieten hoor!!gr Dédy

  2. Wauw, ik vind deze binnenkijker echt een van de mooiste die ik tot nu gezien heb..Prachtig!
    Mooie sobere stijl.. Echt super mooi!
    Mag je trots op wezen Alie.

    Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.