Photodiary: de week van Femke

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers of andere mensen die mooi wonen. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Kijk mee naar de week van Femke!

Hallo allemaal! Ook ik ben gevraagd door Benita om mee te doen aan de Photodiaries. Superleuk! En dankjewel Benita, voor het vragen.

Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Femke, 33 jaar en woon samen met m’n grote liefde Victor en onze lieve, kleine meid Abigail van 11. We wonen nu iets langer dan een jaar in ons huisje. En ik ben er eigenlijk altijd wel bezig. Soms spat ik gewoon uit elkaar van de ideeën, haha. En met manlief heb ik het dan ook wel eens te doen. We houden van een sobere stijl en ik ben verslaafd aan Pinterest en Instagram. Veel plezier met lezen!

Maandag
Vandaag was het om half 5 opstaan, want Vic moest voor zijn werk een week naar België. Hij maakt speeltuinen dus deze week moeten we hem helaas missen. Daarna de kleine meid lekker naar school gebracht en kon ik beginnen met het huis te poetsen. We hadden in het weekend onze salontafel gebouwd en vandaag heb ik een krukje in elkaar geflanst, dus morgen even kijken welke kleur ik er op ga doen.  Er staat voor onder de trap nog een kastje op ons te wachten maar die maak ik samen met Vic. Nu lekker met de beentjes omhoog, het was een heerlijk dagje zo met het mooie weer.

20160607_100841.jpg

20160610_120526.jpg

Dinsdag en woensdag
De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met de salontafel. Ik ben er zo blij mee want die andere nam zoveel plek in beslag.  Ik ben erg blij hoe het resultaat is geworden.

Verder ben ik bezig geweest met een tekenopdracht. In Boskoop heb je een speciale dag, dat heet Boskoop creatief. Er komen dan komen mensen in je tuin kijken naar je kunst. Ik doe samen met mijn schoonmoeder die ook ontzettend creatief is, gezellig mee. Ik wil dan 3 portrettekeningen gemaakt hebben van m’n neefje, nichtje en van Abigail.

Op de eerste foto zie je de grote salontafel en hoe de salontafel nu is.

20160520_101605.jpg

20160609_191544.jpg

IMG-20160610-WA0000.jpg

Donderdag
Vandaag gezellig met m’n kleine wijfie naar Sonneveld geweest. Dat is een tuincentrum hier vlakbij. Tot mijn grote verbazing verkopen ze hier ook nu sobere spulletjes. Ik maakte wel even een klein vreugdedansje in  de winkel natuurlijk, ha ha. Helaas was ik mijn portemonnee vergeten, dus heb ik eerst alles even apart laten zetten. Toen kon ik verder met het krukje, ook leuk om te doen.. Toen ik daarmee klaar was even lekker in de tuin gezeten. Heerlijk, alles in bloei. Ik kan daar zo van genieten. Vandaag ook een mail gehad van de gordijnen dat ze over week komen. Ik heb gekozen voor een mooie, grove linnen stof naturel..Dus ben benieuwd! Je ziet ook een foto van de tv kast die we ook zelf gebouwd hebben en bewerkt, een tijd geleden al..

20160610_134530.jpg

20160610_134927.jpg

20160612_213306.jpg

Vrijdag
Vandaag de spulletjes opgehaald bij Sonneveld. En wel 3 keer gekeken of ik mijn portemonnee bij me had :) Gauw naar huis en lekker schuiven. Altijd leuk, nieuwe vondsten! Vandaag komt ook onze kanjer weer thuis na een weekje missen. Altijd fijn als hij er weer is. Zo lekker even eten, bijkletsen en lekker weekend vieren. Morgen gaan we een beginnetje maken met het andere kastje. Ben benieuwd en kan bijna niet wachten ha ha.

20160610_104611.jpg

20160610_133314.jpg

20160610_140408.jpg

Zaterdag
Vandaag hebben we het kastje afgemaakt. En ik ben er zo blij mee. Het wordt steeds meer compleet en een geheel. En het is zo leuk om met z’n tweeën dingen te bouwen. Wat een prachtige week, wat was het lekker weer en wat hebben we veel gedaan. Hoop dat jullie het leuk vonden.

20160612_182046.jpg

20160612_210524.jpg

JPEG_20160620_122001_-1326519054.jpg

Groetjes van ons drieën.

Je vindt Femke ook op Instagram: Femlefay.

7 reacties

 1. loes schreef:

  Oh Femmy;wat geweldig om dit te zien.Wat ontzettend leuk dat jullie zo samen mooie dingen maken.Elke keer ben ik weer verbaasd!!!

 2. Marja schreef:

  Super mooi, je bent een toppertje Fem!!!

 3. Hanny schreef:

  Leuk om te lezen, je hebt een prachtig huis Femke!
  Ik volg je graag op Instagram.

 4. Brenda schreef:

  Wat een mooie meubels hebben jullie gemaakt. De tv kast is ook heel gaaf.
  Gezellig om het klussen samen te doen.
  Super mooie sfeer.
  Groetjes Brenda

 5. Serdina. schreef:

  Mooie photodiary, ik heb ook even op jouw Instagram gekeken, wat kun je ook prachtig tekenen zeg :-)
  Mooi om zo creatief bezig te zijn!

  Groetjes Serdina.

 6. Femke schreef:

  Dank jullie wel allemaal voor de super leuke reacties !!!
  Was ook onwijs leuk om hier aan mee tedoen!!

  Groetjes femke

 7. dedy schreef:

  Wat een gave binnen kijker !en wat een ontzettend prachtige inrichting hebben jullie..ik heb genoten Groetjes

  Dédy Linden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.