#dewemelaertop5 op Instagram III

Als liefhebber van een landelijk interieur zie je soms door de bomen het bos niet meer met al die mooie huizen. Want wie moet je nu precies volgen op Instagram om geïnspireerd te raken? Om het je gemakkelijker te maken zijn er weer 5 prachtige inspirerende accounts voor je uitgelicht!

Renate houdt van stoer en sober. Met heel veel foto’s van haar prachtige huis heb je bij haar aan inspiratie geen gebrek!

Mooie landelijk wonen accounts op Instagram

Rfmichel1

Dat je niet perse in een huis hoeft te wonen om een sfeervol interieur te hebben, bewijst Alberta! Zij verblijft namelijk regelmatig met haar gezin op een schip, hoe leuk is dat! Op haar account geniet je van haar wel en wee aan boord of aan land. Alberta is ook de bedenker van de superleuke hashtag #stapelenopvrijdag!

Mooie landelijk wonen accounts op Instagram

Tussenwal.enschip

Landelijker wonen dan Annabelle is vrijwel onmogelijk. Ze woont met haar gezin in een prachtig ingerichte rietgedekte boerderij in een idyllisch Drents dorpje, waar de kippen knus bij haar achterdeur rondscharrelen.

Mooie landelijk wonen accounts op Instagram

Bellehome.nl

Joyce is met haar originele woonstijl absoluut het volgen waard!

Mooie landelijk wonen accounts op Instagram

Joyce_Valk

Bij Petra vind je volop foto’s van mooi gestylde hoekjes, haar volg je als je van een stoere, landelijke inrichting met een vleugje chic houdt.

Mooie landelijk wonen accounts op Instagram

Lepelvaasje

Volg jij De Wemelaer al op Instagram? Een must voor je vrijwel dagelijkse dosis interieur inspiratie! :) Gebruik voor je mooiste foto’s de hasthtag #dewemelaertop5 en wie weet verschijnt jouw account met link en foto in de volgende Instagram top 5 op De Wemelaer!

TIP: dat sommige accounts een slotje hebben wil niet zeggen dat je ze geen volgverzoek mag sturen :)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.